SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"1 Ay Sonra Arapgir Merkezdeyiz"

A- A+ PAYLAŞ

MASKİ Genel Müdürlüğü Arapgir İlçesi merkezinde 171 kilometrelik içmesuyu ve kanalizasyon altyapısı inşa çalışmalarını sürdürüyor.

Arapgir İlçesi merkezinde devam eden içmesuyu ve kanalizasyon altyapı çalışmalarını yerinde inceleyen MASKİ Genel Müdürü Ertan Mumcu, “Arapgir merkezdeki kanalizasyon ve içmesuyu altyapı çalışmalarımız aralıksız bir şekilde devam ediyor. Bugün daire başkanları ve şube müdürleri arkadaşlarımızla birlikte çalışmaları yerinde inceleme fırsatı bulduk. Burada yaklaşık 30 milyon TL’lik bir ihaleyle bu yıl içerisinde başladığımız, 171 kilometre uzunluğunda kanalizasyon ve içmesuyu şebekesi inşa ediliyor. Şuana kadar yapılan çalışmalar memnun edici düzeyde devam ediyor. İşin yüzdesel gerçekleşme oranı da çalışmaların zamanında tamamlanacağını gösteriyor. Bu açıdan 1 ay gibi bir süre sonra merkezde de çalışmaya başlarız. Bu çalışmayla Arapgir halkının yaklaşık 40-50 yıldır yeterli su kaynağı olmasına rağmen, bu suyu sağlıklı bir şekilde alamamasının önündeki sorun ortadan kaldırılacak. Çalışmaları yürüten ekip arkadaşlarımıza kolaylıklar diliyor, Arapgir halkına ise çalışmalar esnasında gösterdikleri sabırdan dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Bülten

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız