SON DAKİKA
SON DEPREMLER

1 Milyon TL'lik Altının Olduğu Sandığı Enkazda Buldu

1 Milyon TL'lik Altının Olduğu Sandığı Enkazda Buldu
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’nın Yeşilyurt ilçesinde yaşayan Oğuzhan Akkoç 6 Şubat depremlerinde yıkılan evlerin enkazında kalan yaklaşık bir milyon tutarındaki altınlarını kepçe yardımıyla kurtardı.

6 Şubat depremlerinde Yeşilyurt ilçesi Turgut Özal Mahallesi’nde bulunan Şelale sitesindeki evleri gündüz saatlerinde meydana gelen ikinci depremde yıkılan 24 yaşındaki Oğuzhan Akkoç tek bir eşya çıkamadıkları evlerinin enkazına giderek bölgede çalışma yapan bir iş makinesinin operatörüne altınların bulunduğu noktayı bildiğini belirterek yardım istedi. Yardım talebine kayıtsız kalmayan iş makinesi operatörü kepçenin ağzına aldığı hafriyatı Oğuzhan Akkoç’un belirttiği noktaya indirerek altınların bulunduğu sandığa ulaşmasını sağladı.

Yaklaşık bir milyon TL tutarındaki altınlarına kavuşan Akkoç, “Dairemizin bulunduğu apartman 5 katlı idi biz en son katta ikamet ediyorduk bu çerçevede altınların içerisinde bulunduğu sandığın yerini tahmin etmem zor olmadı kepçe operatörünün sayesinde altınlarımıza kavuştuk teşekkür ediyoruz“ diye konuştu.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • ÇAVUŞOĞLU (12 ay önce)
    Yenimalatya Takımımızı bu hellere gelmesindeki TEK SEBEP hesap bile vermeden kasası dolu olan Takımları satan TRT den duymuştum bunu duyan başkan Takımın neyi var neyi yok iyi para eden oyuncular dahil sattı ve akebinde duydukki Takım gırtlağa kadar Borca batmış hepimiz bir ŞOKa girdik sonrasında geçen sürede herkes Takımın son sürat uçuruma gidişini vede paraları cukkaya atanların zenginleşmesini seyir ettiler son gelinen durum bu dilerim o çalınan paralar boğazlarından fitil fitil gelir.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Murat (12 ay önce)
    Nasip dönüp dolaşır yine sahibini buluyor. Helal kazanç çok güzel birşey.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Sakarya (12 ay önce)
    Güzel kardeşim geçmiş olsun gözünaydın. Bu kadar hırsızlık vs var hergün haberlerde dinliyoruz EVDE ALTIN TUTMAK AKLA ZARAR BİR İŞ. DİLERİM BUNDAN SONRA BU HATAYA DÜŞMEZ BİR BANKAYA YATIRIRSIN. DİKKAT ET HIRSIZLAR MEDYADAN TAKİP EDEBİLİRLER ALLAH KORUSUN
    %88
    %12
    Yanıtla
  • Aslında bir bakıma haklısın, banka en güvenlisi neden diyeceksin, haberlerde gördük onlarca insan enkaz altında iken iş makinası ve vinçleri yıkılan banka enkazında kasalara kurtarmak için kullandılar.
    %100
    %0
    Yanıtla