SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"1 Puanla Döndük, Bizim İçin İyi Bir Sonuç"

A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto 1. Lig'de 6. haftasının açılış maçında Yeni Malatyaspor ile 0-0 berabere kalan Altay Teknik Sorumlusu Sefer Yılmaz, yenilmezlik serilerini devam ettirdikleri için mutlu olduklarını belirtti.

Yılmaz, maçtan sonra yaptığı değerlendirmede, zorlu Malatya deplasmanına puan için geldiklerini söyledi.

Karşılaşmanın sonunda 1 puan ile döndüklerini aktaran Yılmaz, "Sonuçta 1 puanla döndük, bizim için iyi bir sonuç. İki haftadır yükselen ve sonuçları sahaya yansıyan grafiğimiz vardı. Deplasmanda puanla dönüp sonra içeride ilk galibiyetimizi almıştık. Yenilmezlik serimiz devam ettiği için mutluyuz." diye konuştu.

Maçın ilk yarısında Yeni Malatyaspor'un baskı kurduğunu anlatan Yılmaz, şöyle devam etti:

"Golü de bulabilirlerdi ama imdadımıza devre yetişti. Taktiksel olarak devrede birkaç değişiklikle ikinci devreye dahi iyi başladık, oyuna hakim olduk. İkinci yarı da galipte gelebilirdik ama oyunun geneline bakarsak bence bu sonuç iki takımı da fazla üzmedi. İnşallah Yeni Malatyaspor da bundan sonraki haftalarda galibiyetle tanışır, bizimde yükselişimiz devam eder. Lig bu sene bayağı uzun ve zorlu geçecek."

AA- iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Haci (1 yıl önce)
    Hoca,Bu ligin en zayıf takımlarından puan çıkaramazsanız sizde düşersiniz.Geçen sezondan bu yana galibiyeti olmuyan takımın adıdır Y.Malatyaspor.Bu klübü bu hale getirenleri Allaha havale ediyorum.
    %100
    %0
    Yanıtla