SON DAKİKA
SON DEPREMLER

11 Mahallenin Alt Yapısı Yenilendi

11 Mahallenin Alt Yapısı Yenilendi
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü tarafından 4.2 milyon TL maliyetle 2. Etap kapsamında Battalgazi ve Yeşilyurt’a bağlı 11 mahallenin kanalizasyon altyapısını yeniledi.

MASKİ Genel Müdürü Özgür Özdemir çalışmalar ile ilgili yaptığı değerlendirmede; “Kuruluşumuzdan itibaren, yapmış olduğumuz sağlam altyapı ile şehrimizin gelecekte karşılaşacağı sorunların önüne geçerek hemşehrilerimize kesintisiz bir hizmet sunmayı hedefliyoruz. 2. Etap kapsamında Battalgazi ve Yeşilyurt’a bağlı Fırıncı, Kemerköprü, Yeni, Dilek, Yıldıztepe, Hanımınçiftliği, Göztepe, Alacakapı, Topsöğüt, Bostanbaşı ve Orduzu mahallelerine toplam maliyeti 4.2 milyon TL tutarında olan 17,5 km olan sağlam kanalizasyon hattı çalışmalarının yanı sıra 260 adet parsel bacası ve 276 adet muayene bacası çalışmalarını tamamladık. İl sınırlarımız içinde bulunan tüm bölgelerimizin sağlam bir altyapıya kavuşması için çalışmalarımız devam ediyor. Emeği geçen tüm ekip arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” dedi.

Bülten

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • Yerelli (8 yıl önce)
    Elinize sağlık. Birde geride bıraktığınız toprağın tozunu dumanını çukurunu tümseğini temizleseniz Bİ ZAHMET! ne iyi olurdu. Neden bir yetkili bunu görmez! Bilmez! Çözüm aramaz!
    0
    0
    Yanıtla
  • celal (8 yıl önce)
    Malatya belediyesi Alt yapı ve üst yapıya çalışırken. Karşı dünyaya hiç çalışmıyor. Bunlarda Allah korkusu olsa yaptıkları işi düzgün yaparlar. Ünlü şair ne demiş. "Aşk dediğin Malatya belediyesinin yol çalışmaları gibi olacak. Hiç Bitmeyecek"
    0
    0
    Yanıtla
  • Hasan (8 yıl önce)
    Yapılan alt yapı çalılmalarından dolayı tebrik ediyorum. Alt yapı zor, riskli ve görülmeyen sabır isteyen yatırımdır.
    0
    0
    Yanıtla
İşlem süresi: 0.199 saniye