SON DAKİKA
SON DEPREMLER

14. Hafta Y.Malatya- Pendikspor Maçı İle Açılıyor

14. Hafta Y.Malatya- Pendikspor Maçı İle Açılıyor
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor, Spor Toto 1. Ligin 14'üncü haftasının açılış maçında Cuma akşamı kendi sahasında Pendikspor ile karşı karşıya gelecek.

Yeni Malatyaspor, Yeni Malatya Stadı'nda oynanacak olan karşılaşmayla ilgili hazırlıklarını, Teknik Direktör Hasan Özer yönetiminde Orduzu Pınarbaşı'ndaki tesislerinin sahasında yaptığı antrenmanla tamamladı. Yeni Malatyaspor'da sarı kart cezalısı Rahman Buğra çağıran ile omuzundan sakat olan yedek kaleci Ahmet Eyüp Türkaslan ve Burundi Milli takımına çağrılan Jospin Nshimirimana kadroda yer almıyorlar.

Cuma akşamı saat 20.00'de başlayacak ve TRT Spor TV'de naklen yayınlanacak olan karşılaşmayı İzmir Bölgesi A Klasman hakemlerinden Direnç Tonusluoğlu yönetecek. Tonusluoğlu'nun yardımcılıklarını, İzmir Bölgesi A Klasman Yardımcı Hakemi Hüseyin Aylak ve Trabzon Bölgesi A Klasman Yardımcı Hakemi Burak Cansız yapacaklar. Maçın 4'üncü hakemi Diyarbakır Bölgesi B Klasman hakemlerinden Lütfullah Aslan.

Ev sahibi Yeni Malatyaspor, ligde oynadığı 13 maçta 2 galibiyet, 4 beraberlik ve 7 mağlubiyet aldı. Ligdeki son maçında deplasmanda Boluspor'a 1-0 kaybeden Yeni Malatyaspor, topladığı 10 puanla 17. sırada yer alıyor.

Konuk ekip Pendikspor ise ligde oynadığı 12 maçta 6 galibiyet, 3 beraberlik ve 3 mağlubiyet aldı. Ligdeki son maçında kendi sahasında Bodrumspor'u 3-0'lık skorla geçene İstanbul temsilcisi, topladığı 21 puanla 4. sırada bulunuyor.

İKİ TAKIM ARASINDA 7'NCİ MAÇ
İki takım daha önce 6 kez TFF 2.Lig’de karşılaştılar. Bu karşılaşmalarda bir kez Yeni Malatyaspor, bir kez de Pendikspor kazanırken4 maç berabere sonuçlandı. Takımlar bu maçlarda 4'er gol attı.

Geçmişteki Yeni Malatyaspor- Pendikspor maçları ve sonuçları şöyle:

18.12.2011 TFF 2. Lig
Pendikspor: 1 – Yeni Malatyaspor: 1
Gol: Dk.48 Uğur Yılmaz (Pendispor) Dk.74 Seçkin Getbay (Yeni Malatyaspor)

29.04.2012 TFF 2. Lig
Yeni Malatyaspor: 0 – Pendikspor: 0

13.10.2013 TFF  2. Lig
Pendikspor: 0 – Yeni Malatyaspor: 0

02.03.2014 TFF  2. Lig
Yeni Malatyaspor: 1 – Pendikspor: 0
Gol: Dk. 40 İlyas Çakmak (Yeni Malatyaspor)

23.11.2014 TFF 2.Lig
Pendikspor: 2 – Yeni Malatyaspor: 2
Gol: 4. İrfan Başaran Dk. 38 Aydın Çetin (Yeni Malatyaspor) Dk. 72 ve 89 Umut Eskiköy (Pendikspor)

05.04.2015 TFF 2.Lig
Yeni Malatyaspor: 0 – Pendikspor: 1
Gol: Dk.90+3 İlhan Şahin (Pendikspor)

Mehmet GÖRESİYE, malatyahaber.com- TRT Spor

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız