SON DAKİKA
SON DEPREMLER

15 Gün Ne Söylese Mazur!. Doktor 'İstirahat Et' Demiş..

15 Gün Ne Söylese Mazur!. Doktor 'İstirahat Et' Demiş..
A- A+ PAYLAŞ

AKP MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Hekimhan ziyaretinde, geçtiğimiz hafta geçirdiği trafik kazası nedeniyle doktorun istirahat etmesini önermesine rağmen gezilerini sürdürdüğünü söyledi.

HEKİMHAN'A GİTTİ..
Milletvekili Çalık, Malatya’daki temasları kapsamında Hekimhan ilçesine ziyarette bulundu.

İlçedeki temasları kapsamında esnaf ziyaretinde bulunan Çalık, vatandaşlarla da bir araya gelerek, sohbet etti. Sorun ve istekleri dinleyen Çalık, daha sonra MHP ilçe Başkanlığına bir ziyarette bulundu.

Milletvekili Öznur Çalık, ziyarette yaptığı konuşmada, Cumhur İttifakı’nın 15 Temmuz sonrası inşa edildiğini ifade etti.

Cumhur İttifakı’nın herkesin yüreğinde anlam bulduğu çok güçlü bir ittifak olduğunu dile getiren Çalık, “Allah nasip ederse 2023’te Cumhuriyetimizin yüzüncü kuruluş yıldönümünde bir kez daha milletimizin oylarıyla cumhurbaşkanımızı seçeceğiz ve yolumuza emin adımlarla devam edeceğiz. Milletimize hizmet yolunda emin adımlarla ilerleyeceğiz” dedi.

Türkiye ve Malatya’ya 20 yılda önemli hizmetlerin yapıldığını kaydeden Çalık, şunları söyledi:

“Hekimhan’ımıza da çok önemli hizmetleri beraberinde getiriyoruz. Burada AK Parti-MHP Cumhur İttifakı’nın uyumu bizleri çok mutlu ediyor. 2024 seçimlerinde birinci hedef Hekimhan Belediyesi’ni almak. Şimdiye kadar Hekimhan’a çok önemli yatırımlar yaptık. Anaokulu, ilkokulu, ortaokulu, imam hatip, yatılı okullarımızı ve meslek yüksek okulumuzu yaptık. Eğitim alanında çok önemli yatırımları Hekimhan’ımıza kazandırdık. Yol medeniyettir dedik ve Malatya-Sivas, Malatya-Hekimhan yolunu tamamladık. Çebiş Tüneli geçilmez, Kızılyarma aşılmazdı. Şimdi yeni tünellerimizle hem de Çebiş Tüneli’nin yeniden yapılmasıyla vatandaşlarımızın sağlıklı bir şekilde Hekimhan’a gelmelerine vesile olduk. İlçe-il bağlantı yollarımızla beraber Hekimhan-Kuluncak arasındaki 27 kilometrelik yolun 22 kilometresi tamamlandı. Kalan 5 kilometre de bir kez daha ihaleye çıkacak. Son 21 yılda Hekimhan ilçemizde Güzelyurt, Budaklı, Kurşunlu ve Karamahmut Göletlerimizi yaptık 9 mahallemizde taşkın koruma yaptık. Budaklı ve Kurşunlu Göletlerimizin sulama kanalları için ek ödenek taleplerimizi bakanımıza ilettik. Karadere Gölet’imiz bu yıl tamamlandı 3 bin 300 dekar suya kavuşacak (Sadece göletin sulmasının maliyeti 30 milyon TL) Karaçayır Göletimizle 3 bin 100 dekar arazi suya kavuşacak ve maliyeti 24 milyon TL. (14 bin metre Polietilen boru ve sanat yapıları işinin maliyeti sadece bu) Hekimhan Köylü Göletimizide daha planlama aşamasında. Hasançelebi Karapınar Göletimiz, Kocaözü Göletimiz, İğdir Göletlerimizde yapılacak. Plan ve proje hazırlıkları devam ediyor. Akmağara Gölet’imizin proje ihalesi yapıldı. Hekimhan’ımıza modern bir hükümet konağı ve ilçe emniyet müdürlüğü hizmet binası yapılacak.”

Hekimhan’a toplu konut yapılması konusunda gerekli görüşmelerin yapıldığını aktaran Çalık, “Yer ile ilgili sorunu Kemal Deniz başkanımız, Hekimhan Belediye Başkanımız ve diğer meclis üyeleriyle beraber meclisten geçirdiler. Bizde bu noktada Hekimhan’a TOKİ’yi yapalım istiyoruz. Bağyolu mahallesi gökdüzü mevki 94 konut, 2 dükkânlı ticaret merkezi ihalesi kapsamında 94 konut üretildi. Bir adet 16 derslikli okul binasının yapımı ihale edildi. AFAD tarafından afet konutu yapılmak üzere TOKİ Başkanlığına arazi devri söz konusu olup; 250 adet çok katlı konut talep edilmiştir. 250 adet çok katlı konut için ihale hazırlık süreci devam ediyor. Bunun yanında 38 adet ahır üretilmiş olup, 12 adet konut altı ahırın yapımı tamamlandı” bilgisini verdi.

Milletvekili Öznur Çalık daha sonra Malatya Hekimhan Muhtarlar Derneğini ziyaret ederek, muhtarlarla bir araya geldi.

Milletvekili Çalık’ın sonraki durağı Hekimhan Kocaözü Mahallesi oldu. Burada muhtar ve vatandaşlarla bir araya gelen Çalık, “AK Parti’nin 21’inci yılını kutladık. Hep birlikte bir olduk, 21 olduk. Şimdi 2023’te Cumhuriyetin yüzüncü yılında Cumhur İttifakı ile cumhurbaşkanımızı yeniden cumhurbaşkanı seçeceğiz” dedi.

Milletvekili Öznur Çalık, Yukarı Girmana ve Aşağı Girmana’da da vatandaşlarla bir araya geldi.

DOKTOR 15 GÜN İSTİRAHAT ÖNERMİŞ AMA..
Bu arada, geçtiğimiz hafta Cuma akşamı Ankara'dan uçakla geldiği Elazığ'dan Mercedes Vito marka minibüsüyle Malatya'ya geçerken, Elazığ sınırlarında aracının lastiğinin patlaması sonucu sürücüsünün kontrolünden çıkıp, bariyer ve refüjlere çarparak devrilmesi sonucu kaza geçiren Öznur Çalık'ın kazasını duyanlar geçmiş olsun dilekleri için arıyor.

Çalık'ın Kocaözü ziyareti sırasında, geçmiş olsun dileklerini ileten bir kişiden gelen ve "Bir şeyim yok" diye kapattığı telefon görüşmesine tanıklık eden ve kazadan habersiz olan vatandaşlardan biri, "Hayırdır" diye sorunca, "Ciddi bir şey yok. Ufak bir kaza yaptık. Boynum, kolum ve omuzumda ağrılar var. Gerçi doktor 15 gün istirahat dedi ama ben sizleri ziyaret etmeyi daha önemli gördüm. Onun için buradayım" yanıtını verdi.

malatyahaber.com- Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

26 yorum yapılmış

  • MUSTAFA (1 yıl önce)
    Bu vekillik hastalık olmuş. Ölene kadar o koltuğu kimseye vermezler.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Malatyalı (1 yıl önce)
    Bırak git artık yeter yerine belki senden daha kapasiteli bir vekil gelir
    %100
    %0
    Yanıtla
  • mümtaz (1 yıl önce)
    ben anlamıyorum. Neden vekiller, yıllardır, elazığdan gider gelirler? Uçak saatleri mi uygunsuz ve yetersiz, seçmenleriyle karşılaşmak mı istemiyorlar yoksa daha mı ucuz? bunlardan hangisiyse çözecek de yine vekiller değil mi??
    %86
    %14
    Yanıtla
  • Kor Ateş (1 yıl önce)
    Turgut Özal Üniversitesinde yapılan son alımlar neden gizli yayınlandı isimler sansürlendi ilan içeriği yine kişite özel açılmış sertifikasyonlar ile sağlanmış bu alışıldığı hile ve şaibeli alımlar halk tarafından çok iyi biliniyor ama isimleri gizlemek şaibeye daha da şaibe katmış amaç ne kimden gizleniyor. İlanlar zaten şahıslara özel ama şeffaf olarak yapılması gereken bu alımlar hem kişiye özel yapılıyor hemde isimler açıklanmıyor burada amaç kimi korumak hangi vekilin akrabasını aldınız işe amaç ne kimin adamı bu kişiler
    %100
    %0
    Yanıtla
  • HASAN (1 yıl önce)
    vallahi burada koca koca unvanlıların çogunu çok iyi tanıyorum yazık.....
    %100
    %0
    Yanıtla
  • ahmet (1 yıl önce)
    haberdeki resim aşağı girmanadan çekilmiş ancak girmanaya ne yaptıklarını anlatmamış çünkü anlatacağı bir hizmet yok yol rezil belediye olduktan sonra ikinci dönemde hacı mustafa başkan döneminde yapıldığı gibi duruyor maski hekimhana bir sorumlu atamış kime sorsanız icraatlarını anlatıyor ama hala görevde içme ve sulamada suyunda sıkıntılar had safada ama oznur ablamız hizmet anlatmaya devam ediyor bu millet size öyle bir tokat atacak ki neye uğradığınızı şaşıracaksınız
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Ahmet (1 yıl önce)
    Malatya haber muhalefet partilerinden daha muhalefet
    %50
    %50
    Yanıtla
  • Bynedim (1 yıl önce)
    İyi Kötü meselesi … Bu kafa ile zor ayakta kalır bu ülke çari açık bu yıl 220 küsür milyar dolar verdi dış borç bilmem kaç trilyon dolar bitmişiz aylayanımız yok be
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Temiz (1 yıl önce)
    2023 ten sonra durumları vahim, istirahata çekilecekler ama nerede? Bunlar milletin anasını ağlattı, herşeyi darmadağın ettiler 20 yılda.. Eğitim, ekonomi, dış politika, hepsi yerlerde sürünüyor... Halkı birbirine düşman etme provakasyonları, kendinden olanlar olmayanlar...5000 yıllık bir devlette liyakati adaleti yok ettiler..
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Ahmet Yalvaç (1 yıl önce)
    Geçmiş olsun
    %20
    %80
    Yanıtla
  • deli cavus (1 yıl önce)
    Malatya uçakları kaldırılmış, aktarmalı uçuluyor. Hala o olmuş bu olmuş... Malatya nın sorunları değil.. Memleketin aşılamaz sorunları var ve artık kangren olmuş bu iktidarın gitmesi gerekiyor. Akla mantığa sığmayan kararlar sonucunda her şeye zam zam zam zam zam yapılıyor. Millet çaresizlik içerisinde hala tiyatro sahneleri izliyoruz. Haklarında yüzlerce yolsuzluk dosyaları olanlar kafaları dik şekilde toplum içerisinde gezebiliyor. '' Haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır.''
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Oktay (1 yıl önce)
    Akp li degilim ancak tenkitin bile sınırı olmalı diye düşünüyorum başlık çok yanlıs millet vekili olarak oy vermiş ve milletvekili seçilmiş başlığa bakınca Öznur hanım aklı dengisi yerinde olmayan bir insanmis gibi bahsedilmis kaldiki her raporlu olana bu başlığı atarsanız birgün rapor alırsanız çocuklarınız da size bunu reva görür sonuçta sevmesekte bir anne dikkat etmek gerekiyor diye düşünüyorum.
    %49
    %51
    Yanıtla
  • Boztepeli Yusuf (1 yıl önce)Oktay isimli kullanıcı yorumuna
    Oktay Bey Daha Anlayamadınız mı Malatya Haber Sayfası CHP Sevdalısı bir site. Farklı bir üslup beklenemezdi
    %25
    %75
    Yanıtla
  • ali yılmaz (1 yıl önce)Oktay isimli kullanıcı yorumuna
    kesin Akp li değilsindir :) kurnaz hafız.
    %88
    %12
    Yanıtla
  • Zafer Demir (1 yıl önce)
    %30 oy oranı çıkınca Tayyip ağa "çalışın!" dedi. "Neyi bekliyorsunuz gidelim mi yoksa?" dedi. Bu hanım efendide kendi ve ailesinin devletteki ikbali için çalışıveriyor gözüküyor. Normalde tlf ile sürekli tünele girer ve tlfnu çekmez. Hacdan sonrada bu telefon düzelmemiştir eminim. Ah Öznur Çalık ah, tiyatroculara taş çıkartırsın.
    %81
    %19
    Yanıtla
  • Hekimhan'lı (1 yıl önce)
    Haber başlığı çok yanlış bence sevmeyen olabilir lakin Öznur Hanım gerçekten iş yapan bir vekil kendisine bir defa işim düştü telefonunu bir yerden aldım kendisine derdimi anlattım ertesi gün işimi hallettik bu arada ben hiç oy vermediğim halde
    %22
    %78
    Yanıtla
  • Neden vekile işiniz düşer anlamıyorum. Herşey doğal ilerlerse birilerinin hakkı yenilmeden yapılsa daha doğru değil mi?
    %90
    %10
    Yanıtla
  • Hekimhan'lı (1 yıl önce)
    Çok merak ediyorum Ağbaba kendi Memleketine neden böyle bir hayır yapmamış... Ancak popüler olma peşinde
    %29
    %71
    Yanıtla
  • Hekimhan'lı (1 yıl önce)Hekimhan'lı isimli kullanıcı yorumuna
    Bu yorumu başka habere yazmıştım.. Ağbaba Hayır Çarşısı açmış haberine editör arkadaşlar galiba yanlış koymuşlar
    %20
    %80
    Yanıtla
  • Boztepeli Yusuf (1 yıl önce)Hekimhan'lı isimli kullanıcı yorumuna
    Bizde Merak Ediyoruz. Demekki Malatyalılar Çok zengin ihtiyaç sahibi aile yok diye düşündü zaaar
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Ali (1 yıl önce)
    Haber başlığı hoş olmamış. Yakışmamış. Kendi kendimize zarar veren bir başlık olmuş. Öznur Çalıka geçmiş olsun. Allah şifa versin.
    %40
    %60
    Yanıtla
  • Yurttas (1 yıl önce)
    Biri aramış da "Birşeyim yok demiş" de. Tiyatrocular sizinle gurur duyuyor. Müthiş senaryo.
    %70
    %30
    Yanıtla
  • Engin (1 yıl önce)
    Maşallahı var Öznur hanımın Rabbim esirgesin çok sağlıklı gözüküyor bu kadar sağlıklı gözüken birine 15 gün istirahat raporu veren doktoru merak ettim
    %56
    %44
    Yanıtla
  • Kündübekli (1 yıl önce)
    Cumhuriyetimizin yüzüncü kuruluş yıldönümünde neler olacakmış neler. Fiiliyatta Cumhuriyet'i kaldırdınız hala ağzınıza alıp uyuttuğunuz milletin uyanmasına izin vermiyorsunuz. Belki de size göre 2023 yılı ile ilgili bir ayet veya hadis de vardır Ne mübarek miş şu Cumhuriyet in 100. Yılı. Yıkmak isteseniz de yine size çalışması oldukça garip! Nasıl olsa millet yiyor. Devam edin. "Adaletin olmadığı yerde zengin ve onurlu olmak rezalettir". Konfüçyus
    %67
    %33
    Yanıtla
  • kadir (1 yıl önce)
    sayın öznur çalık. malatyanın sorunlarını buraya yazssam vallahi saatler sürer ama ben tek birşey söylüyecem. havayolu ile malatyaya gelmek isteyen almanyadaki malatyalılar neden elazığ havalana iniş yapıp giderken de elazığdan gidiyorlar bunun açıklamasını yaparmısınız
    %82
    %18
    Yanıtla
  • erkan (1 yıl önce)
    Nasıl bir başlık öyle bu kadarda taraflı gazetecilik olmaz.
    %45
    %55
    Yanıtla