SON DAKİKA
SON DEPREMLER

17 Yaşındaki Gencin Öldürülmesiyle İlgili Davada Karar

17 Yaşındaki Gencin Öldürülmesiyle İlgili Davada Karar
A- A+ PAYLAŞ

İki yıl önce 17 yaşındaki gencin bıçaklanarak öldürüldüğü olayla ilgili tutuklu yargılanan sanık, mahkemece 17 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırıldı.

Akçadağ ilçesine bağlı Ören Mahallesi'nde, 4 Temmuz 2018 günü meydana gelen olayda, iddiaya göre 17 yaşındaki Berkay Can Kılınç ile 16 yaşındaki V.B. arasında, kayısı meselesi yüzünden çıkan tartışma kavgaya dönüşmüştü. Kavga sırasında V.B.'nin bıçakla yaraladığı Kılınç ağır yaralanmış, kaldırılydığı Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde hayatını kaybetmişti. Olaydan sonra kaçan V.B. ise bir süre sonra yakalanarak tutuklanmıştı.

Malatya 3. Ağır Ceza Mahkemesi'nde yargılanan V.B.,  "Cinayeti ben işlemedim. Ben bu davada tanık olan D.B. ile kavga ettim. D.B., kavgayı ayırmak isteyen Berkay Can Kılınç'ı iteklemesiyle benim üzerime düştü ve bıçakla yaralandı." iddiasında bulundu.

Mahkeme Heyeti, eldeki delil durumu ve ifadelere göre, sanığı adam öldürmek suçundan 17 yıl 6 ay hapis cezasına mahkum etti.

Burhan KARADUMAN, SG- malatyahaber.com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Babuğdu (4 yıl önce)
    bir insanı suçsuz yere öldüren bütün insanlığı öldürmüş gibidir. Sonuda cehennemdir.
    0
    0
    Yanıtla