SON DAKİKA
SON DEPREMLER

175 Konteyner İşyerinin Kura Çekimine 939 Başvuru Oldu

175 Konteyner İşyerinin Kura Çekimine 939 Başvuru Oldu
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Valiliği, esnaflar için Büyükşehir Belediyesi yanındaki alanda geçici olarak oluşturulan 175 adet konteynerin dağılımı için Noter huzurunda kura çekimi yapıldı. Kuraya 939 kişi katıldı.

Malatya Kongre ve Kültür Merkezinde Malatya 1. Noteri tarafından yapılan kura çekimi için başvuruda bulunan 939 esnaf dahil edildi. Kurada 175 asıl,  350’de yedek talipli belirlendi. 

Kura çekim sonuçları Geçici Çarşı içerisindeki M3-1 Nolu Zabıta Bürosunda asıldı. 

Kurada çıkan esnaflar, anahtarlarını aldıktan sonra 10 gün içinde işyerlerini açmadıkları takdirde konteyner hak sahipliği iptal edilerek, konteyner yedekte bulunan sıradaki esnafa verilecek.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Abidin (1 ay önce)
    Ne güzel dünya be depremden bu yana 1 seneyi aşkın süredir konteyner alma umuduyla işyerimizin kapanışını vermedik vergisi takır takır işliyor kura çekilyor yedektesin Amenna konteyner çarşıyı geziyorsun ismi lazım değil isim vermek yakışmaz gidin gezip görün esnaf kardeşimiz 3 tane konteyner almış soruyorum buna hangi kurada çıkmış 900 küsür esnaf başvurmuş geriye kalan 800 esnafa uygun konteyner verecek gücünüzmü yok yoksa alavera dalavera kürt memmet nöbete hesabındamısınız tek kelimeyle yazıklar olsun diyorum
    %100
    %0
    Yanıtla