SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

18 Ayda Uyuşturucudan 557 Tutuklama

0
Güncellendi - 2021-07-31 13:47:57
18 Ayda Uyuşturucudan 557 Tutuklama
A- A+ PAYLAŞ

NARKOTİK, TORBACI VE KULLANICI OLARAK 4 BİN 209 ŞÜPHELİ HAKKINDA İŞLEM YAPTI.. Malatya İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerince son 18 ayda yürütülen operasyonlar sonucunda torbacı olarak tabir edilen sokakta uyuşturucu satışı yapan toplam da 557 kişi tutuklandı. 18 ayda 90 planlı operasyon gerçekleştiren Emniyet narkotik ekipleri, ortalama haftada bir kez planlı operasyon gerçekleştirdi.

-18 ayda 557 torbacı cezaevine gönderildi

Malatya İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, son dönemde sokakta uyuşturucu satanlara yönelik çalışmalarını yoğunlaştırdı. Emniyet Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerince 1 Ocak 2020 ile 30 Haziran 2021 tarihleri arasında 18 ayda pandemi ve kısıtlamalara karşın torbacı olarak tabir edilen sokakta uyuşturucu satanlara yönelik olarak 90 planlı operasyon gerçekleştirdiği belirtildi. Buna göre; operasyonlar da toplam 4 bin 209 şüpheli hakkında işlem yapılırken, bunlardan 557 şüpheli tutuklandı, 158’i ise adli kontrolle serbest kaldı.

-Neler ele geçirildi?

18 ayda gerçekleştirilen 90 operasyon da 328 kilo eroin, 320 kilo 509 gram kubar esrar, 10 kilo 960 gram toz esrar, 18 gram plaka esrar, 7 kilo 933 gram reçine esrar, 1.677ecstasy hap, 10 kilo 595 gram Metamfetamin, 72 adet Captogan, 33 gram kokain, 27 kilo 667 gram Sentetik Kannobinoid, 106 bin 861 adet sentetik yeşil reçeteye tabi ilaç, 5 bin 634 kök kenevir ve 889 Skunk ele geçirildi.

Bülten- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Şorikli yaşar (3 yıl önce)
    Teröristler Finans kaynaklı uyuşturucu trafiği.bu işi yapanlar teröre destek şağlamış oluyor
    0
    0
    Yanıtla
  • Türkiye sevdalısı (3 yıl önce)
    Bir karpuz gibi ikiye ayrıliyoruz bir ortayolu bulamıyoruz bunun ana nedeni kuralların tam anlamıyla uygulandığı bir ülke olmamamizdan kaynaklanıyor devlet memuru olmak,belediyede işe girmek,kamuda işçi kadrolarına alınmak sadece ÖSYM'nin yaptığı sınavlarla olsa mülakat olmasa yine makam ve mevkilere gelmek ,tayin ve terfiler açık ve net kurallara dayalı olsa,kamu ihaleleri devlet sırrı olmaktan çıksa şeffaf ve kamuoyuna açık yapılsa,bütün kamu ve belediyeler harcadıkları her kuruşun hesabını verseler inanın toplum içerisinde kamplaşma biter benim gördüğüm ortada devlet imkanlarının sunduğu bir pasta var bütün hedef bu pastadan ne kadar pay alacağız,pasta kurallara göre dagitilirsa pastadan hak etmediği payı alan insanlar pastanın etrafından dağılır giderler toplumda karpuz misali ikiye ayrılmaz.
    0
    0
    Yanıtla