SON DAKİKA
SON DEPREMLER

19 Mayıs 3 Bant Bilardo Turnuvası Sona Erdi

19 Mayıs 3 Bant Bilardo Turnuvası Sona Erdi
A- A+ PAYLAŞ

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla Bilardo İl Temsilciliği tarafından 3 Bant Bilardo Turnuvası düzenlendi ve Aykut Ertunç birinci oldu.

Ekol Bilardo Salonu'nda 17- 21 Mayıs günleri arasında gerçekleştirilen turnuvaya 68 bilardocu katıldı.

Müsabakalar sonucu sıralama şöyle gerçekleşti:

1- Aykut Ertunç,
2-Erkan İlbey Elbir,
3-Abdulkadir Işık,
3-Bayram Gezek.

Bilardo il temsilcisi Murat Bayram, yaptığı açıklamada, "Ulu önder Atatürk'ün bizlere armağan ettiği Gençlik ve Spor Bayramı dolayısı ile yapılan karşılaşmalarda sporcularımız, bu anlamlı günde büyük bir heyecan ve coşku ile kıyasıya mücadele etmişlerdir. Müsabakalar Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün destekleri ile resmî hakemler nezaretinde yapışmıştır. Bilardo sporumuz her geçen gün daha fazla sporcuyu kazanmaktadır. Bunun neticesinde bilardoya ilgi artmaktadır. Antrenörlerimiz ve eğitmenlerimiz ile birlikte il temsilcisi olarak bu spora yeni dahil olan herkese yardımcı olmaktayız. İlerleyen zamanlarda inşallah okul sporlarında da branşımızı gündeme getirmeye çalışacağız. 2023 yılında okullarda seçmeli dersler arasına girmesi için federasyon başkanımız büyük bir çaba göstermektedir."dedi.

Bayram, bilardo sporunun önümüzdeki yıllarda olimpiyatlara girme ihtimalimin de yüksek olduğunu söyleyerek sözlerini tamamladı.

Mehmet GÖRESİYE, malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız