SON DAKİKA
SON DEPREMLER

1'inci Sınıfa Başlayan 5 Bin Öğrenciye Hediye Sürprizi

1'inci Sınıfa Başlayan 5 Bin Öğrenciye Hediye Sürprizi
A- A+ PAYLAŞ

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder ilçe genelinde eğitime başlayan 1. sınıf öğrencilerin tümüne kırtasiye desteği verdi. Çeşitli kırtasiye malzemesinin bulunduğu hediyeler öğrencilere ulaştırılırken, minik öğrenciler Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’e teşekkür ettiler.  

Öğrencileri önemseyen, geleceğimiz olan gençlere değer veren, çocukların ve gençlerin ufkunu açmak ve onların hayatlarında başarılı olması için çalışmalar yapan Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, ilköğretime yeni başlayan ve uyum eğitimi kapsamında ders başı yapan ilçe genelindeki 5 bin 120 1.sınıf öğrencisine kırtasiye desteği verdi. Kalem, silgi, açacak ve boyama kalemleriyle çeşitli hediyeler Battalgazi Belediyesi personelleri ve okul yöneticileri tarafından ders başı yapan öğrencilere dağıtıldı.

2022-2023 eğitim öğretim yılı uyum eğitiminin başladığı 5 Eylül Pazartesi günü itibariyle ilçe genelinde eğitim gören bütün 1. sınıf öğrencilerine hediyeleri ulaştırıldı. Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder tarafından gönderilen hediyelerini alan minik öğrenciler mutluluklarını ifade ettiler. 1. sınıf öğrencisi Ahmet Tarık Batur, “Hediyelerin içinde çok güzel şeyler var. Kalem, silgi, açacak, boya kalemleri hepsi var. Hediye için Osman amcaya teşekkür ederim.” derken, Asel Gültekin de “Hediyeyi çok beğendim. Boya kalemleriyle güzel resimler yapacağım. Osman amcayı çok seviyorum ve hediyesi için teşekkür ederim.” dedi. Öğrencilerden Aras Güngör ise “Okula yeni başladık ve bizlere hediyeler verildi. Çok teşekkür ederiz. “ ifadelerini kullandı.

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’in ailelere de bir mesajı vardı. Hediyeler içerisinde yer alan not kartında Başkan Güder “Değerli anne ve babalar;   Büyük fedakârlıklarla koruyup kolladığınız, gözünüz gibi bakıp bu yaşa getirdiğiniz evladınız yeni bir heyecana adım atıyor. Birbirinden kıymetli öğretmenlerimiz sayesinde kısa sürede okullarına uyum sağlayarak,  okuma-yazma öğrenip yeni bilgilerle geleceğe yürüyecekler.  Bu vesileyle, 2022-2023 eğitim-öğretim yılının öğrencilerimize, öğretmenlerimize, siz anne-babalara ve ülkemize hayırlı olmasını temenni ediyor, sizlere sevgi ve saygılarımı sunuyorum.” ifadelerine yer verdi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız