SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

2 Ayda 12 bin 666 Araç Radara Düştü

0
Güncellendi - 2018-03-08 04:00:58
2 Ayda 12 bin 666 Araç Radara Düştü
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da Trafik Denetleme ile Bölge Trafik Denetleme Şubelerine bağlı ekipler tarafından Ocak ve Şubat aylarında, il genelinde 90 bin aracın denetiminin yapıldığı, ayrıca 12 bin 666 araç sürücüsüne ise radarla hız sınırını aştıkları belirlendiği için cezai işlem uygulandığı bildirildi.

Trafik ekipleri tarafından, 2 aylık sürede 90 bin 004 araç ve sürücüsünün denetlendiği, 7 bin 620 araç sürücüsüne çeşitli kural ihlallerinden dolayı 7 milyon 271 bin 682 TL cezai işlem uygulandığı, 293 araç sürücüsünün ehliyetine el konulduğu, bin 150 aracın çeşitli eksikleri nedeniyle trafikten men edildiği, abartı egzoz nedeniyle 16 aracın trafikten men edildiği açıklandı.

Ayrıca 26 motosiklet sürücüsüne kasksız motor kullanmaktan, 38 araç sürücüsüne sürücü belgesiz araç kullanmaktan, 12 bin 666 araç sürücüsüne aşırı hızlı araç kullanmaktan işlem yapıldığı bildirildi. Yine yetki belgesiz yolcu taşımacılığı yapmaktan dolayı da 20 araç sürücüsüne cezai işlem uygulandığı kaydedildi.

Bülten- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • Z.A. (6 yıl önce)
    Eveeet..Sıra şimdi kuralsız trafik canavarlarında..Emniyet Güçlerimizin,son zamanlarda yaptığı denetimler sayesinde,toplumda nasıl yaşanacağını bilmeyen,sırf kendi nefsini düşünen,kardeşinin hakkını gaspeden bu haddini bilmezlere karşı göstemiş olduğu mücadelelerden dolayı Malatya halkı olarak,taktirlerimizi sunuyoruz..
    0
    0
    Yanıtla
  • Alperen (6 yıl önce)
    Çalışmalarınızdan dolayı Teşekkür ederiz
    0
    0
    Yanıtla
  • Alişan (6 yıl önce)
    BACASIZ FABRİKA.RADARRRR
    0
    0
    Yanıtla