SON DAKİKA
SON DEPREMLER

2 Hasta Daha Yoğun Bakımdan Çıktı

0
Güncellendi - 2020-04-14 05:11:25
2 Hasta Daha Yoğun Bakımdan Çıktı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) nedeniyle hastanede yoğun bakımda tedavi gören iki hasta, alkışlarla servise alındı.

Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi gören 58 yaşındaki A.F.Y. ile 60 yaşındaki S.L'nin sağlık durumunun iyiye gitmesi üzerine yoğun bakımdan servise alınmasına karar verildi.

Yoğun bakım personeli, servise alınan hastaları alkışlarla uğurladı.

Hastalar A.F.Y. ve S.L, yoğun bakım çalışanlarına el sallayarak karşılık verdi.

Hastaların yoğun bakımdan servise alınma anlara ilişkin sosyal medyada paylaşılan görüntüler, ilgi gördü.

AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

9 yorum yapılmış

  • Faruk (4 yıl önce)
    Kolonyağı değil kolonya... Kolon yağını pek tavsiye etmem kolonya kullanın...
    0
    0
    Yanıtla
  • Mülayim (4 yıl önce)Faruk isimli kullanıcı yorumuna
    :) yav ne adamsın. Dalgasına yazdığının farkındayım
    0
    0
    Yanıtla
  • erol (4 yıl önce)
    İnsanların yoğun bakımda çıkması sevindirici,Nedense Malatya da günde kaç kişiye corona virüs testi yapıldığı, kaç kişinin testinin pozitif çıktığı , yoğun bakımda kaç kişi olduğu, kaç kişinin vefat ettiği duyurulmuyor. Bu bilgilerde Malatyalılarla paylaşılsa işin ciddiyeti halk tarafından anlaşılır, daha dikkatli olunur.
    0
    0
    Yanıtla
  • Doktor (4 yıl önce)
    inşaAllah
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet (4 yıl önce)
    Eyvallah yazihanli karkes daha cok var saymadigin sey mesala sevgi kalmamış camilerimiz bile kapandı ahlak kalmamış hepimizin kardeş olduğumuzun bile onu tur olduk şükür süz olduk çok ama çok inşallah allah cc daha fazla bisi almadan bizlerden şu mikrobu başımızdan deffeder kurtuluruz ..
    0
    0
    Yanıtla
  • Yazıhanli (4 yıl önce)
    Allah'ım hayırlı şifalar nasip etsin ins. Peki biz toplum olarak şunları anlatabildik mi? ( Başta kendi nefsime) 1- Gece 12 de kahveden gelenler sizin de bir aileniz varmış 2- Allahi görmüyoruz ama görünmeyen virüs kadar Allah'tan korkmuyoruz 3- Bu dünyada herseyin fani olduğu, bir çorap bile giymeden gittigimizi 4- Musibetler den ne kadar ders çıkardığımız 5- Kimsenin kimseye faydasının olmadığını 6- Ekmeği 5Tl, kolonyagini 20TL, maskeyi 5TL satanları ve millet olarak fırsatçılığı çok ama çok sevdiğimizi 7- Fırıncılar olmazsa ekmeğimizi dahi yapamayacak kadar aciz olduğumuz 8- Bu millet günlük yaşayarak başıma ne gelir diye düşünmeden Faiz pisliğine bulasmada yarış halinde oldukları 9- Deprem ve virüsten sonra HERKES KESKE BİR BAHCELİ EVİM OLSAYDİ dediğini 10- Güven noktasında çok büyük problemler yaşadığımızı, 10- Bir daha Suriyeli çocuklara laf etmememiz gerektiğini anlamistiriz umarım.
    0
    0
    Yanıtla
  • Marketten 5er kg pirinç, kıyma, nohut, makarna almayı öğrendik, peki komşunun çocuğu ne yiyecek veya mahalleden başka birisi marketten eli boş mu çıkacak. F.s.mehmet istanbulu fethetmeden esnafla çay şeker diyaloğunu hepimiz biliyoruz,bu noktaya nasıl geldik.
    0
    0
    Yanıtla
  • Yazıhanli kardeşim güzel özetlemiş katılıyorum
    0
    0
    Yanıtla
  • Kolonyagini 20 maskeyi 5 TL. Yapanlara kızıyoruz peki coronaya kayısı iyi geliyormuş deseler ve kilosu 50 olsa sevinirmiziniz yoksa aynı fiyata mı satarsınız
    0
    0
    Yanıtla