SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

2 Kişi Silahla, 1 Kişi Bıçakla Yaralandı

2 Kişi Silahla, 1 Kişi Bıçakla Yaralandı
A- A+ PAYLAŞ

Saray Mahallesi'nde akşam saatlerinde iki grup arasında çıkan kavgada 2 kişi pompalı tüfekle, 1 kişi de bıçakla yaralandı. Olayla ilgili 3 kişi aranıyor.

Edinilen bilgiye göre; olay saat 19.00 sıralarında Saray Mahallesi Ömer Efendi Sokak üzerinde meydana geldi. Burada çıkan kavga sırasında M.S.B. bacağından bıçakla, H.G. adlı şahıs çene ve bacağından saçmayla, M.Y. adlı şahıs da iki bacağından yine saçma isabetiyle yaralandı. İkisi önce Atatürk Caddesi üzerindeki özel bir hastaneye giden yaralıların tamamı, Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alındılar.

Olayla ilgili olarak Mehmet ve Furkan T. adlı kardeşler ile Bilal A. adlı şüphelilerin polis tarafından arandığı bildirildi.

malatyahaber.com- iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • mlx (1 yıl önce)
    Depremden sağlam bina ile korunursunuz.tatbikat ile değil
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Vatandaş (1 yıl önce)
    Bu tiplere çip takacaksın sürekli nereye girdikleri çıktıkları takip edilecek. Adamın bilmem kaç dosyası var olay üstüne olay çünkü korku yok. Allah korkusu zaten yok kuldan utanma hak getire. Durum böyle olunca polise, jandarmaya yazık. Eskiden polis ve jandarma bunları kanun önüne çıkartmadan kendi usulleriyle adam ediyorlardı bu yüzden eskiler hala polisten jandarmadan çekinir ama yeni nesil polise jandarmaya kafa tutuyor. TCK bu yönde değişmesi ve sert tedbirler içermesi şart. Polisin ve jandarmanın yetkilerinin suçu önleme konusundaki yetkilerinin artması gerekli. Ben çarşıda polis uygulama yaptığında seviniyorum ya da arabam arandığında. Sık olması lazım bunun. Kanunların bu yönde tedbir alması lazım. Adam zaten alışmış tehdit yaralama uyuşturucu biliyor iki ay yatarım sonra çıkarım diyor. Adamın 100'e yakın dosyası var ama birini öldürmediği sürece biliyor ki dışarı çıkacak. Çıktığı zaman da ıslah olmadan çıkıyor bir iki sonra tekrar olay. Olan namuslu yaşayan vatandaşa oluyor. Öte yandan savcı iddianameyi yazıyor ama dayandırdığı kanun sert olmayınca suçlunun suç işlemesi oyuncak haline geliyor. En ufak suç işleyenin en mutlaka nezarete girmesi gerekiyor. Devletin soğuk yüzünü görmesi şart. Devlet tek mutlak güç olmalı her birey fert çekinmeli. Bunu sağlamadığımız zaman özellikle Malatya gibi göç alan şehirlerden huzur olmayacak. Rabbim devletimize zeval vermesin inşallah.
    %85
    %15
    Yanıtla
  • Özgürlüğü bilmeyene sınırlı özgürlük vereceksin
    %100
    %0
    Yanıtla
  • mlx (1 yıl önce)
    Huzur şehri malatya
    %82
    %18
    Yanıtla