Saray Mahallesi'nde akşam saatlerinde iki grup arasında çıkan kavgada 2 kişi pompalı tüfekle, 1 kişi de bıçakla yaralandı. Olayla ilgili 3 kişi aranıyor.
Edinilen bilgiye göre; olay saat 19.00 sıralarında Saray Mahallesi Ömer Efendi Sokak üzerinde meydana geldi. Burada çıkan kavga sırasında M.S.B. bacağından bıçakla, H.G. adlı şahıs çene ve bacağından saçmayla, M.Y. adlı şahıs da iki bacağından yine saçma isabetiyle yaralandı. İkisi önce Atatürk Caddesi üzerindeki özel bir hastaneye giden yaralıların tamamı, Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alındılar.
Olayla ilgili olarak Mehmet ve Furkan T. adlı kardeşler ile Bilal A. adlı şüphelilerin polis tarafından arandığı bildirildi.
malatyahaber.com- iha