SON DAKİKA
SON DEPREMLER

2. Ordu Komutanlığı Görevine Korgeneral Tokel Atandı

2. Ordu Komutanlığı Görevine Korgeneral Tokel Atandı
A- A+ PAYLAŞ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından imzalanan ve Resmi Gazete'de yayınlanan atama kararları kapsamında, Orgeneral Metin Gürak'ın Genelkurmay Başkanlığı'na atanmasıyla boşalan 2. Ordu Komutanlığı görevine karargahı Adana'da bulunan 6. Kolordu ve Müşterek Özel Görev Kuvveti komutanı Korgeneral Metin Tokel atandı.

Kara Kuvvetleri Komutanlığı’nda 119 general, Deniz Kuvvetleri Komutanlığı’nda 30 amiral ve Hava Kuvvetleri Komutanlığı’nda 38 generali kapsayan atama kararları kapsamında; 2. Ordu İdari Kurmay Yarbaşkanı Tuğgeneral Mehmet Can Tepedelen Ege Ordu Komutanlığı İdari Kurmay Yarbaşkanlığına, Şanlıurfa'daki 20. Zırhlı Tugay Komutanı Tuğgeneral Mustafa Er 2. Ordu İdari Kurmay Yarbaşkanlığına, 2. Ordu Harekat Başkanı Tuğgeneral Şener Kopal Kara Kuvvetleri Komutanlığı Plan ve Harekat Dairesi Başkanlığına, 2. Ordu Müşterek Plan Grup Başkanı Tuğgeneral Erhan Yeşil, Milli Savunma Bakanlığı Harekat İstihbarat Koordinasyon Dairesi Başkanlığına atandılar.

malatyahaber.com

ARŞİV FOTO: 2. Ordu'nun yeni komutanı Korgeneral Metin Tokel

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız