SON DAKİKA
SON DEPREMLER

2. OSB Müteşebbis Heyet Seçiminde İki Liste Yarıştı

2. OSB Müteşebbis Heyet Seçiminde İki Liste Yarıştı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya 2. Organize Sanayi Bölgesi’nde (OSB) gerçekleştirilen Müteşebbis Heyet Seçiminde sanayicilerin listesi ile Malatya Ticaret ve Sanayi Odası’nın desteklediği liste arasında geçti. Seçimi 58-32 sonuçla sanayicilerin listesi kazandı.

Malatya 2. Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet seçimi 2. OSM İŞGEM binasında gerçekleştirildi.  4 yılda bir gerçekleştirilen seçimde sanayiciler ile TSO tarafından desteklendiği belirtilen liste yaraştı. Seçim sonucunda sanayicilerin listesi 58 oy alırken, TSO tarafından desteklendiği bildirilen liste ise 32 oy aldı. 

-Kazanan liste 
Malatya 2. Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyetini oluşturan ve sanayicilerin oluşturduğu kazanan listedeki isimler şunlar:

 Basri Kahveci, İrfan Büker, Erdal İlbay, Yusuf Özdal, Mehmet Balin, Bekir Sar, Ali Seydi Ünlü, Nuretin Kulcu ve Mehmet Yağbasan.

-Kaybeden liste 
Malatya TSO tarafından desteklendiği bildirilen diğer listede ise Ahmet Doğan, Mustafa Kayhan, Mehmet Özçiçek, Melih Gültekin, Abdulkadir Sevim, Cengiz Doğan, Selçuk Otlu, Yalçın Güzel ve Mehmet Karabulut isimleri yer alıyordu.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

5 yorum yapılmış

  • Ahmet T (8 ay önce)
    Bir STK düşünün 10 bin üyesi olan; Şehrin üyenin hiçbir sorununu toplantılara katılmadığı için yetkililere aktarmayan bir başkanı var.Sadece sosyal medyadan şu böyle olmalı bu böyle olmalı deyip şehrin bürokratlarını eleştiren bir başkan sanayicinin hangi sorunuyla ilgilendin En son hangi sorunu çözdün.1. Organizede beni bertaraf ettiler kumpas kurdular devre dışı kaldım dedin.Herkes inandı.Eee 2. Organizede ne yaptılar varmıydı kumpas hile sende oradaydın sonuç kaybettin.En yakınındakiler bile oy vermedi demekki neymiş çok fazla havaya girmeyecekmişsin.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • yıldırım (8 ay önce)
    şu anki TSO başkanından önceki başkanlar 3. OSB. malatyamıza hayır olsun dediler hatta 1. OSB. nin devamı oldu dediler bir vatandaş olarak merak ediyorum malatyada 3. OSB varmı yokmu.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • METİN (8 ay önce)
    Koca TSO başkanı ne 1.Osb ye ne 2.Osb ye girebildi.TSO başkanı olacaksın izlediğin politikalar sebebi ile OSB lerde söz hakkın olmayacak başkan incinmiş.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Sanayici (8 ay önce)
    6 aydır deprem olmuş 1 tane fabrikayı gezmemiş üyelerini ziyaret etmemiş 3 aydır malatyada olmayan TSO başkanı son gün gelmiş oy istiyor yok öğle yağma bu daha başlangıç Bitti senin dönemin geçmiş olsun Sanayicimiz adına en hayırlısı bu oldu.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Furkan (8 ay önce)
    sanayicilerimiz kazandı tso kaybetti
    %100
    %0
    Yanıtla