SON DAKİKA
SON DEPREMLER

2 Polis Tutuklandı, 2 Öğretmen Gözaltında

2 Polis Tutuklandı, 2 Öğretmen Gözaltında
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da FETÖ/PDY silahlı terör örgütüne yönelik soruşturmalar kapsamında 1 emniyet amiri ile 1 komiser tutuklanırken, 2 öğretmen ise gözaltına alındı.

Malatya’da FETÖ/PDY Terör Örgütü ile irtibatlı, iltisaklı olduğu gerekçesiyle tutuksuz yargılanan 1 ihraç  Emniyet Şube Müdürü Emniyet amiri ile 1 Komiser  Malatya 2. Ağır Ceza Mahkemesi'nce terör örgütünün şifreli mesajlaşma programı ByLock kaydı bulunması sebebiyle tutuklandılar.

Valilikten yapılan yazılı açıklamaya göre, Akçadağ Cumhuriyet Başsavcılığı talimatıyla FETÖ/PDY ile bağlantılı oldukları gerekçesiyle bir özel okul öğretmeni ile Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı talimatlıyla aranan bir özel okul öğretmeni Malatya'da yakalandı.

Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com- AA

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız