SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"2. Yarıda Baskılı Oynadık, İyi İşler Yaptık"

0
Güncellendi - 2018-12-09 21:29:42
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto Süper Lig’in 15. haftasında Büyükşehir Belediye Erzurumspor sahasında karşılaştığı Evkur Yeni Malatyaspor'a 3-1 mağlup oldu. Maçın ardından iki takımın teknik direktörü açıklamada bulundu.

Evkur Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Erol Bulut ise zor bir deplasmanda oynayacaklarını bildiklerini belirtti.

Büyükşehir Belediye Erzurumspor'un sahasında baskılı oynadığını bildiklerini aktaran Bulut, "Büyükşehir Belediye Erzurumspor'un arkasında müthiş taraftarı vardı. İlk 20 dakika biraz zorlandık, sonra oyunu dengeledik ancak basit bir penaltıyla geriye düştük. İkinci yarı gol atmamız gerekiyordu ve ikinci yarıda baskılı oynadık, iyi işler yaptık. Bir kaç değişiklik yaptık ve oyunu berabere getirdiğimizde, oyun lehimize dönmeye başladı ve maçı iki farkla aldık. İlk yarı geri düştüğümüz maçı ikinci yarı aldık, oyuncularımızı kutluyorum." değerlendirmesinde bulundu.

BB Erzurumspor cephesi 

Mehmet Özdilek, karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında yaptığı açıklamada, mücadeleyi kaybettikleri için üzüntülü olduklarını kaydetti.

Maç öncesi iyi bir takıma karşı oynayacaklarını bildiklerini ve buna göre hazırlandıklarını ifade eden Özdilek, şöyle konuştu:

"Oyunun başlangıcında çok net pozisyonlarımız vardı, işi bitirebilirdik, rakibin fişini de çekebilirdik ama değerlendiremedik. İlk yarı biraz daha dengeli oyunla rakibe pozisyon vermeden oynamaya çalıştık ve başarılı olduk. İlk yarıya bir sıfır önde gitmek önemliydi ancak ikinci yarı her anlamda oyundan uzaktık. 1-1'lik skordan sonra bakıldığı zaman maçın ikinci yarısıyla müsabakayı çok hak ettiğimizi söyleyemem."

Özdilek, iç sahada kaybettikleri için derin üzüntü yaşadıklarını belirterek, "Üretkenliğimizde sıkıntı yok, bitiriciliğimizde sıkıntı var. Önümüzde maçlar var, mücadelemize devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.

Erzurum, AA- iha

FOTO: Erol Bulut ve Mehmet Özdilek maç öncesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

19 yorum yapılmış

  • KERNEKLİALİ (5 yıl önce)
    Helal olsun serkan kardeşime harfiyen katılıyorum.Burda yazıp tutanlar stada gelseler,stadın kapasitesi yetmez.
    0
    0
    Yanıtla
  • Furkan Arpacı (5 yıl önce)
    Malatya haber admini ne sesleniyorum Erol hocaya hakaret içeren bugranin parasının yarisida senin mi çok hadsizce böyle yorumları banlayin lütfen keyfimize kaçırıyor böyle Malatya düşmanları
    0
    0
    Yanıtla
  • recai (5 yıl önce)
    IMPARATOR Erol Bulut
    0
    0
    Yanıtla
  • Kemal (5 yıl önce)
    Böyle bir taraftar profili herhalde görülmemiştir.Gerçi bunların Malatyaspor taraftarı olduğuna da inanmıyorum.Muhtemelen Malatyada yaşayan,Malatyasporlu olmayan kişiler.Takım yenildiğinde hemen küme düşürülüyor,berabere kaldığında gene küme düşürülüyor,Galip geldiğinde de eleştiriliyor.Adamın biride Malatyaspor deplasmanda 3 değil 5 atsa ne olur ruhsuz oynuyor diyebilecek kadar kinini kusmuş. Ulusal medyada gıpta ile takip edilen Doğunun gururu.Malatyasporla ilgili tek olumsuz haberleri mualesef burada görüyoruz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kaya (5 yıl önce)
    Utanın utanın Buğraya destek cikacaginiza neler yazıyorsunuz buğra dediginiz adam takımın dinamosu nereye koysan orada sırıtmadan oynuyor Cansın Buğra kardeşim yolun açık olsun..
    0
    0
    Yanıtla
  • Serkan Adıgüzel (5 yıl önce)
    Trabzonspor un başarısız olmasının tek nedeni seyircinin futbolcu ve teknik direktörlere baskı yapmasıdır. Hocayı eleştirirken; 1. Bütçe 2. Teknik ve fiziksel olarak futbolcuların durumu 3. Maç sıtratejisi 4. Sakatlık 5. Bir sonraki maç ın kadrosu. Biz sadece maçı izliyoruz hoca buğra şöyle, boutaib böyle olmaz. Olmamalı. Kaleci ilk maçlarda ne kadar kötüydü. Takım kenetlenmiş bütün olmuş bir hava yakalanmış. Aile ortamı var. Maçlara 5.000 kişi gidiyor. Yorumları 20.000 kişi yapıyor. Biz seyirciyiz. Yensekte yenilsekde bu şehrin evladıyız. Takımı iyi günde kötü günde desteklemeliyiz. Maça giden seyirci sayısına göre 14. sıradayız.
    0
    0
    Yanıtla
  • BABA (5 yıl önce)
    Hoca, uzun müddet süre almamış futbolcularda , onlara sıra gelince, iyi oynarlarsa ısrar ediyor.ÇOK DOĞRU YAPIYOR. Böylece onları kazanıp maç eksiklerini kapatıyor. Seth, Buğra, Murat Akça, Farnolle, Eren böyle kazanıldı. Lig çok uzun, cezası,sakatlığı var. Pereira bu ara formsuz. Takıma alternatif topçular milyon dolarlık olmaz. Yoksa herkes Mina 'nın yedek kalmayacağını biliyor. Şimdi Boutaib dinlenmeli, Eren oynamalıdır. Bu maçı alan ilk önce hocadır.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mücahit (5 yıl önce)
    Faik dediklerine katılıyorum malatyamiz almış 3 puanı kimi oynatiyorsa oynatsin hoca önemli olan kazanmak tüm futbolcu kardeşlerimi kutluyorum IMPARATOR erol bulut.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (5 yıl önce)
    Hocam Malatya nin golcüsü belli oldu Eren Boutaib az dinlenmeli Rahman sevdasından vazgeçilmeli bence Pereyra 90 dk adamı değil son 20 dk oynamalı Tebrikler Erol hocam sakın ve sabırlı oyun oynattığı için
    0
    0
    Yanıtla
  • Murat Zengin (5 yıl önce)
    IMPARATOR EROL BULUT.Nokta
    0
    0
    Yanıtla
  • Metin (5 yıl önce)
    Erol hoca ilk olarak tebrik ediyorum sonra da merak ederek sana soruyorum rahman buğranın maç parasının yarısı senin mi ? Yoksa Bu ne sabır mübarek. yeter artık bir kişi eksik çıksak daha iyi.
    0
    0
    Yanıtla
  • Bu ne saçmalık Ne demek Rahman Buğranın maç parası senin Bulmuşsunuz Erol Bulut Gibi hocayı az para ile böyle bir takım kurmuş ve takım 5 sırada konuşuyorsunuz LİG DE SÜPER PARA HARCAYAN TAKIMLAR KAYSERİ olmak üzere KAÇ TANE HOCA DEĞİŞTİ . BOŞ BOŞ KONUŞUP DURMAYIN
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (5 yıl önce)
    Cok teşekürler ayaginiza emeginize saglik MALATYA Sizi hiç unutmaz sizinlle cok iyi yerlere geldik insallah beraber oluruz uzun yilkat
    0
    0
    Yanıtla
  • Yıkamacı (5 yıl önce)
    Hocam nedir bu perrera inadi
    0
    0
    Yanıtla
  • Adam yok ne yapsın kimi oynatsın
    0
    0
    Yanıtla
  • Eray (5 yıl önce)
    Hocam yüreğine sağlık yolun açık olsun malatyalilar yaninda
    0
    0
    Yanıtla
  • KERNEKLİALİ (5 yıl önce)
    Pereira ve Aleksic e o kadar süre tahammül etmeye hiç gerek yoktu.buna rağmen üç puanı aldık.tebrikler kaplanlarıma.
    0
    0
    Yanıtla
  • Takım deplasmanda 3 gol atmış, Aleksiç,kötü,perreria kötü boutaib iyiki yoktu falan filan o kötü bu kötü delimisiniz bu hafta eren gerisi yalan yahu her futbolcu her hafta süper oynuyacak diye bir kural mı var?Ha Saçma sapan yorum yapmayın.
    0
    0
    Yanıtla
  • Yahu şu kıt aklınızla hocaya akıl vermeyin.O aklınızı kendinize saklayın.Takım yeniyor eleştiriyorsunuz,yeniliyor daha çok eleştiriyorsunuz .18 milyonluk takım ligde 5 sırada.98 milyonluk takım küme düşme hattında gidin o takımlarla ilgili tavsiyelerde bulunun.Nedir bu kardeşim.
    0
    0
    Yanıtla