SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

"2. Yarıda İstediğimiz 11'i Sahaya Süremedik"

0
Güncellendi - 2019-03-22 18:02:03
A- A+ PAYLAŞ

Evkur Yeni Malatyaspor'un teknik direktörü Erol Bulut, "Sakat oyuncuların çokluğundan dolayı istediğimiz 11'i oynatamadık. Doğal olarak birkaç mağlubiyetimiz oldu. Moral bozukluğu yaşadık. Kamp sürecini iyi değerlendirip, yeniden çıkış yakalamak istiyoruz" dedi.

Başarılı teknik adam, ligde 26 hafta sonunda 37 puanla beşinci sıra olduklarının anımsatan Bulut, bu durumun güzel bir tablo olduğunu ifade etti.

Bulut, Spor Toto Süper Lig'de beşinci sırada yer alırken, Ziraat Türkiye Kupası'nda ise yarı finalde olduklarını kaydederek, "Bana göre başarılı bir tablo. Tabi ligde 37 puanın üzerinde bir puan alsaydık daha mutlu olurduk. Çünkü sonu maçların nasıl geçtiğini herkes iyi biliyor. Aleyhimize verilen kararlar, lehimize verilmeyen kararlar vardı. Bu durum bizim ve futbolcularımızın morallerini bozdu. Birde üzerine sakatlar gelince sıkıntılı bir süreç yaşadık. 6-7 ilk 11'de oynayan futbolcumuzu kaybettik" dedi.

İkinci yarı başladığından buyana istedikleri ilk 11'i sahaya süremediklerini dile getiren Bulut, "Sakat oyuncuların çokluğundan dolayı istediğimiz 11'i oynatamadık. Doğal olarak birkaç mağlubiyetimiz oldu. Moral bozukluğu yaşadık. Son oynadığımız Ankaragücü karşılaşmasında galip gelmemiz gerekiyordu. Futbolcularımızda stres vardı. Zaten 2-1'den sonra maçta bu daha çok ortaya çıktı. 2-1'i korumak isteyince rakip birkaç pozisyon buldu ama üçüncü golü atınca rahatlamış olduk. Önemli bir 3 puan aldık, 37 puanla beşinci sıradayız" diye konuştu.

Bulut, milli maç arasını en iyi şekilde değerlendireceklerini kaydederek, şunları söyledi: "Milli maç arasında Antalya'da kamp çalışmalarımıza bugün başladık. Bu arayı en iyi şekilde değerlendirmek istiyoruz. Sakat oyuncularımızda bu süreçte aramıza katılacaklar. Mina ve Bifouma koşulara başladı. Kamara'nın tedavisi sürüyor. Kamara'da Antalya'da bizimle olacak. Galatasaray ile oynayacağımız kupa ve lig maçı öncesi aramıza katılacaklar. Bu arayı iyi değerlendirip, yeniden çıkış yakalamak istiyoruz."

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız