SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

"2. Yarının Flaş Takımı Olacağız"

0
Güncellendi - 2019-01-05 01:40:18
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 2.Grup takımlarından Pütürge Belediyespor Kulübü Başkanı Necmettin Akdağ, ikinci yarının flaş takımı olacaklarını söyledi.

Bu sezon ilk defa mücadele ettiği BAL’a bir dizi sıkıntılarla başlayan ancak ilk yarının sonlarına doğru toparlanan Pütürge Belediyespor, grupta ikinci yarıya iddialı hazırlanıyor. Yeşil beyazlılar, ikinci yarıda oynayacağı 13 karşılaşmada en iyi sonuçları alarak, üst sıralara tırmanmak istiyor.

Grup’ta ilk yarının sona ermesinin ardından transfer çalışmalarına yoğunlaşan Pütürge Belediyespor, eksik mevkilere transfer yaparak, ikinci yarıya daha güçlü bir kadroyla girmek istiyor. Transferde şuana kadar 5 oyuncuyla anlaşan yeşil beyazlılar, bir ismi daha kadrosuna katarak, transferi sonlandıracak.

Kulübün başkanı Necmettin Akdağ, ikinci yarıda hem Malatya hem de Pütürge’yi en iyi şekilde temsil edeceklerini ifade etti.

Akdağ, ikinci yarıda grubun flaş takımı olacaklarını belirterek, “Takımımız ikinci yarı hazırlıklarını sürdürüyor. Devre arasında 6 oyuncuyu kadromuza katacağız. Anlaşma sağladığımız 5 oyuncuyu devre arası kamp çalışmalarımıza dahil ettik. 1 oyuncu daha alacağız. İkinci yarının flaş takımı olacağız” dedi.

Pütürge Belediyespor’a katkı sağlamak amacıyla İstanbul’da bir gece düzenleyeceklerini kaydeden Akdağ, “Pütürge’nin 60’a yakın derneği var. Bu derneklerin yöneticileri ile bir araya geldik. Bunun yanında işadamlarımızla da bir görüşme gerçekleştirdik. Kısa süre içerisinde İstanbul’da bir gece düzenleyerek, kulübümüze maddi olarak da katkı sağlayacağız” diye konuştu.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız