SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"2020 Sonunda Hizmete Sunacağız"

0
Güncellendi - 2020-10-02 01:55:29
A- A+ PAYLAŞ

Malatya ziyareti kapsamında yapımı devam etmekte olan Tohma Köprüsü'nde de incelemelerde bulunan Ulaştırma ve Alt Yapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, köprünün 2020 yılı sonunda hizmete gireceğini bildirdi.

Bakan Karaismailoğlu, Tohma Köprüsü'ndeki incelemelerinin ardından sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, inşa çalışmalarıyla ilgili son durum hakkında bilgi verdi ve şöyle dedi:

"Malatya-Sivas Yolu ve Karakaya Barajı üzerinde bulunan #Tohma Köprüsü'nde konvansiyonel betonarme imalatlarını tamamladık.

Çelik kiriş montajı ise itme-sürme yapım metoduyla devam ediyor.

517,5 m uzunluğundaki Tohma Köprüsünü 2020 yılı sonunda hizmete sunacağız."

malatyahaber.com- Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Cahit (3 yıl önce)
    Beylerderesi Viyadüğü nu de böyle adam akıllı yapsaydınız ne vardı şehrin batı çıkışını batırdınız Kuzey çıkışını da umarım bastırmazsınız dilek ve top güntaş ışıkları da kalkmalı yonca yaprağı kavşak yapmayı öğrenin artık üniversite stad arasına yaptığınızı bir de şehirlerarası diğer yollara çevre yollarına vs de yapın
    0
    0
    Yanıtla
  • Coni leş (3 yıl önce)
    Yıllardır bi bitmedi insanlar ümidini kesti hızlandı çok şükür çok güzel olucak bizim için.
    0
    0
    Yanıtla