SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"2023 Seçimlerini de Aslanlar Gibi Alacağız"

0
Güncellendi - 2021-12-22 16:15:50
A- A+ PAYLAŞ

"EKONOMİK SAVAŞI DA KAZANACAĞIZ.. EKONOMİMİZ DİMDİK AYAKTADIR".. AKP Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyesi (MKYK) ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, “Türkiye yeni ekonomik modelin açıklanmasıyla birlikte döviz kurunda düşüş yaşandı, Türk Lira’mız değer kazandı. Maalesef muhalefetin gelecek vizyonu sadece Recep Tayyip Erdoğan’ı devirmekle sınırlı olduğundan Türkiye’nin uluslararası sistemde büyük güç olma çabasını, Türk Lirası’nın değer kazanmasını, büyümesini zerre kadar önemsediği yok” dedi.

Milletvekili Çalık, Malatya’daki temasları kapsamında Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, AKP Battalgazi İlçe Başkanı Basri Kahveci ve beraberindekilerle birlikte Battalgazi ilçesine bağlı Üzümlü, Kapıkaya, Bulutlu ve Pelitli mahallelerini ziyaret ederek, burada muhtar ve vatandaşlarla bir araya geldi.

İlk olarak Kapıkaya Mahallesi’ni ziyaret eden Çalık, muhtar ve vatandaşlarla bir araya gelerek sorun ve istekleri dinledi. Milletvekili Çalık, daha sonra Bulutlu Mahallesi’ni ziyaret ederek, mahallede yapılan deprem konutlarında incelemelerde bulundu.

Bulutlu Mahallesi Muhtarı Fazlı Özcan, mahallede 28 deprem konutunun inşa edildiğini, ahırlı olan evlerinde ayrı yerde yapıldığını kaydederek, milletvekili Çalık’a destek ve katkılarından dolayı teşekkür etti.

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder ise depremden etkilenen mahalleleri sürekli ziyaret ettiklerini belirtti. 24 Ocak 2020 depreminin ardından Malatya’da deprem konutlarının yapılarak, hak sahiplerine teslim edildiğini dile getiren Güder, “Şükürler olsun ki Recep Tayyip Erdoğan gibi bir liderin gemisinde görev almışız. Daha önce Türkiye’de yaşanan depremleri de gören biriyim. Vatandaşların depremden dolayı uzun yıllar süren sorunları, sıkıntıları olurdu. Hatta depremden dolayı toplanan paralar farklı yerlerde kullanılırdı. Ülkemiz sürekli deprem ve sel gibi afetlerle sürekli imtihan halinde. Afetler olduğunda hükümetin güçlü ve kararlı olması, liderin dik duruşu önemlidir. Yangın, sel ve deprem felaketlerini yaşadık. Sayın Cumhurbaşkanımız, bakanlarımız ve tüm yetkililer yaşanan felaketlerden sonra hemen sahaya indiler. Bu anlamda gerekli talimatlar verildi ve yaralar kısa sürede sarıldı, sarılmaya da devam ediyor” diye konuştu.

"DEPREMİN YARALARINI HIZLI BİR ŞEKİLDE SARDIK"

Çalık, kura çekimi sonrası evlerine kavuşan vatandaşları ziyaret etmenin mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti. 24 Ocak 2020’de meydana gelen 6,8 büyüklüğündeki depremin ardından vatandaşlarla tek tek ilgilendiklerini ve sorunlarını çözmek için çalıştıklarını anlatan Çalık, “Bulutlu Mahallemizde 28 evimiz yapılı ve hak sahiplerimiz evlerine kavuştu. Allah ağız tadıyla, huzurla, mutlulukla oturmayı nasip etsin. Allah, Recep Tayyip Erdoğan’ı da başımızdan eksik etmesin. 20 yıl önceki Türkiye’nin haliyle bugün ki Türkiye’nin halini kıyasladığımızda binlerce kere şükürler olsun. Biz darda kalanın, zorda olanın her daim yanında olduk, bundan sonra da olmaya devam edeceğiz” dedi.

Milletvekili Çalık, depremin yaralarını hızlı bir şekilde sardıklarını ifade ederek, “Depremde evi hasar gören ancak hak sahibi olmayan vatandaşlarımız var. Bakanlarımızla konuyla ilgili görüştük, o vatandaşlarımıza da ya sosyal konut yapılmasını ya da merkezdeki evlerin tesliminde orada sosyal konut üzerinden ev verilmesi talebimizi ilettik. Bu konuda elimizden gelen her şeyi sonuna kadar yapacağız” diye konuştu.

"EKONOMİK SAVAŞI DA KAZANACAĞIZ"

AKP iktidarları döneminde Türkiye’de her alanda önemli çalışmaların yapıldığını ve büyük hizmetlerin hayata geçirildiğini dile getiren Çalık, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Türkiye, 20 yıllık süreçte her alanda büyüdü ve gelişti. Yapılmak istenen darbelere karşın büyümemizi sürdürdük. Son dönemde ekonomik anlamda yapılmak istenilen darbeyi de herkes görüyor. Bizler birçok sorunu hep birlikte aştık. Yargı darbesini, askeri darbeyi, FETÖ darbesini yaşadık. Bunun yanında pandemiyi, deprem, yangınları, seli yaşadık. Bunlara karşı verdiğimiz mücadelelerden, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde yüzümüzün akıyla çıktık. Pandemi sürecinde özellikle son 1,5 yılda Türkiye, güçlü bankacılık sektörü, zengin enerji kaynakları, güçlü lojistik altyapısı, artan turizm gelirleri, sürdürülebilir ve gelişen sanayi üretimi ve ihracatta eriştiği tarihi başarılarla dünyanın yaşadığı küresel ekonomik sorunlardan en az etkilenen ülkelerden biri olmayı başardı. Buna rağmen Türkiye üzerinden oyun oynamak isteyenler, Recep Tayyip Erdoğan’sız, AK Parti’siz, Cumhur İttifak’sız bir Türkiye tasavvur edenler avuçlarını yalayacaklar. Herkes burada, Recep Tayyip Erdoğan ile dün beraberdik, bugün beraberiz, yarın da beraber olacağız. 2023 seçimlerini de aslanlar gibi alacağız ve yolumuza devam edeceğiz. Bu ekonomik savaşın üstesinden de hep birlikte geleceğiz.”

"EKONOMİMİZ DİMDİK AYAKTADIR"

Çalık, Türkiye ekonomisinin, gerek iç gerekse dış kaynaklı bütün algı manipülasyonlarına karşı geçmişte olduğu gibi bugün de dimdik ayakta olduğunu belirterek, “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde uygulamaya konulan; üretim, yatırım, ihracat ve istihdam odaklı Türkiye'nin Ekonomi Modeli’nde kazanan taraf Türkiye ve Türkiye ekonomisi olacaktır. Bu model ihracat eksenli bir kalkınma ve dikey büyümeyi getiriyor. Ana politikası ihracat teşvikleri, AR-GE'ye destek, çevre dostu yeni yatırımlara destektir. Bu ekonomik modelin açıklanmasıyla birlikte döviz kurunda düşüş yaşandı, Türk Lira’mız değer kazandı. Maalesef muhalefetin gelecek vizyonu sadece Recep Tayyip Erdoğan’ı devirmekle sınırlı olduğundan Türkiye’nin uluslararası sistemde büyük güç olma çabasını, Türk Lirası’nın değer kazanmasını, büyümesini zerre kadar önemsediği yok” dedi.

Milletvekili Çalık, Üzümlü ve Pelitli mahallelerinde de muhtar ve vatandaşlarla bir araya geldi. Sorun ve istekleri dinleyen Çalık, “Biz her daim milletimizin yanında olduk, her türlü sorun ve sıkıntılarına koştuk. Biz, AKP olarak milletimizle yol yürüyen bir partiyiz. Bundan sonrada her zaman milletimizin yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

38 yorum yapılmış

  • yerli (2 yıl önce)
    veli ağbaba ve mevcut akparti milletvekillerine oy yok. yallah
    0
    0
    Yanıtla
  • 44malatya (2 yıl önce)
    Devleti yonetenler sizsiniz dollar 7,50 den 17,40 cikardiniz yukselten dusuren sizsiniz Kim kazandi yandaslariniz kayip eden turk milleti turk parasinin deyeri dunya devletleri arasinda deyer kayip etti dolar dustu petrol dogalgaz elektirik ekmek yag yiyecek fiyatlari kiredi kartlarin fayizi esnafin ciftcinin fayizlari dustumu yok uzayda yasamiyoruz millet ac secimde cok beklersiniz az kaldi
    0
    0
    Yanıtla
  • Kerem (2 yıl önce)
    Türkiye'de halk siyasilere tapıyor, siyasiler daha da zengin halk daha da fakirleşiyor. Geçen gün bu sözü okumuştum gerçekten de Türkiye'de halkın durumu bu.. Sİyasetçilere inanarak bir şeylerin düzelebileceğini sanıyorlar. Oysa ki bu ülkede sistem bozuk. Beyin olmadan fikir üretebilir misin? Üretemezsin. İşte bizde de bu sorun var. Örnek bkz. Almanya'ya bakın. Orada yaşamak kolay değil. Ama sistem iyi. Onlarda kim gelir kim gider Alman halkının umrunda değil. Çünkü onlar sistemin temelini sağlam attılar ve bunu sürdürüyorlar. Umarım bizde bu körleşmiş fikirleri bırakır. Sistem odaklı bir ülke oluruz
    0
    0
    Yanıtla
  • Vatandaş 44 (2 yıl önce)
    Yeter artık düşün milletln yakasından
    0
    0
    Yanıtla
  • erhan (2 yıl önce)
    malatyalı bu dönemki vekiller aday olursa oy vermeyecek çalık kendini hayal dünyasında görme halk cumhurbaşkanlığın seciminde erdoğana oy verecek sizin gibi işine geldiğinde ancak torpillilerin işlerini göre garibanın işini görmeyene vermeyecek size hakkımızı helal etmiyoruz
    0
    0
    Yanıtla
  • Zafer Demir (2 yıl önce)
    Yav bacını ne zaman görevden aldıracaksın? Sen Malatya milletvekili değil misin? Bizim için bacın sorun istemiyoruz daha nasıl anlatalım her hafta ya kocası ya kendi manşetlerde. Aile çiftliğine döndürdün Malatyayı. Cumhurbaşkanını sürekli ayakta alkışlayacağına bizim Malatyaya çözümler bul.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (2 yıl önce)
    Aç tavuk kendini darı ambarında sanır bekleyin size Allah ın suyu yok rinsanları ekmeğe muhtaç ettiniz Emekli halen 1500 TL maaş alıyor sıkılmadan halkın karşısına çıkyorsunuz bir de oy istiyorsunuz artık eskisi gibi çantada keklik olmayacağız bunu bilin
    0
    0
    Yanıtla
  • Metin (2 yıl önce)
    Allah yazdiysa bozsun
    0
    0
    Yanıtla
  • Batuhan (2 yıl önce)
    Berat Albayrak'ın dediği gibi ; 2023 seçimlerini de kazanacaklarmış ... Çok beklersiniz
    0
    0
    Yanıtla
  • cafer canbay (2 yıl önce)
    20 Yıl Önce Aslan Olabirirsiniz 20 Yıl sonra Aslan kedi oldu.kusaura kalmayın
    0
    0
    Yanıtla
  • Adil (2 yıl önce)
    Tüm dünya işini gücünü bırakmış AKP iktidarına savaş açmış sanki. Demokratik olarak geldiniz demokratik olarak gideceksiniz
    0
    0
    Yanıtla
  • orhan ince (2 yıl önce)
    fotoğrafa bakarmısınız devletin okulunda siyaset yapıyorlar öğrenci sıralarında .
    0
    0
    Yanıtla
  • MALATYAM İÇİN (2 yıl önce)
    MALATYAMIZA Kuzey çevreyolu ve Sivil Havaalanı yapılmadıkça oy moy vermeyeceğim artık vallahi de billahide. Bu seçimlerde bir çok Malatyalı arkadaşlarım da çevrem de dahil bu düşüncedeler. Şehir içi trafiği almış başını gidiyor. Uçağa başka illere gidiyoruz daha ne diyeyim
    0
    0
    Yanıtla
  • Gemi batıyor abla ilk kim terk edecek. (2 yıl önce)
    Sen ve senin gibi kadrolarlamı sayın vekilim.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyali2021 (2 yıl önce)
    Kendilerini rüyada sanan tayfa bunlar. Ak Parti Malatyada artık kaybetti. Biriniz bunlara hatırlatın. Kendilerini avutmayı ve insanların aklıyla dalga geçmeyi kessinler. Oy verdiğimiz günlere saysınlar.Artık oy vermeyecem verdirtmeyecem.
    0
    0
    Yanıtla
  • turan (2 yıl önce)
    Daha çok hayal kurarsınız, geçti o günler.
    0
    0
    Yanıtla
  • Sevmek lazım (2 yıl önce)
    Söylediklerine KENDİ İNANIYORMU acaba....................
    0
    0
    Yanıtla
  • Murat (2 yıl önce)
    İçinizdeki kan emicileri temizlemediğiniz müddetçe, sizlere değil 2023, 2030, 2036, 2044 ve 2053 te de oy verilmez, çöküşünüz başlar ve kılıçlarolu gibi olursunuz.
    0
    0
    Yanıtla
  • MUSTAFA (2 yıl önce)
    Kazanırsınz sayın vekil, ben inanıyorum. Hatta Malatya da rekor bile kırarsınız. Çünkü muhalefet milletvekilleri gitttiğinde pahalılıktan, işsizlikten dert yanan vatandaşlar sizleri görünce sus pus olup, hallerinden gayet memnun oluyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • bulent (2 yıl önce)
    ak parti kuruldu kurulalı baska partiye oy vermedim vermeyede niyetım yok ama bundan sonra tek sartla ak partıye oy verırım senı emeklıye ayırırlarsa saygılar abla
    0
    0
    Yanıtla
  • Murat (2 yıl önce)
    AKP ye oy var bunlara yok
    0
    0
    Yanıtla
  • Murat (2 yıl önce)
    Oy yok bunlara
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya44 (2 yıl önce)
    Hmmm çok oy alırsınız. Özellikle köy olarak bıraktığınız yolun altında ve var gucunuzle kalkındırdığınız fahri kayahan ve bostanbaşında.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya (2 yıl önce)
    Eğer malatyada bunlar varsa kesinlikle oy yok
    0
    0
    Yanıtla
  • Cihan (2 yıl önce)
    Alırsınız...
    0
    0
    Yanıtla
  • SALİH (2 yıl önce)
    biraz zor verirz artık
    0
    0
    Yanıtla
  • Şenay (2 yıl önce)
    Vah zavallı. Alıştınız tabi yıllardır ceket assanız da kazanmaya. Bu gün o gün değil artık. Öldürdüğünüz millet sizi gömecek
    0
    0
    Yanıtla
  • Can (2 yıl önce)
    Kendinize güveniyorsanız erken seçime gidin
    0
    0
    Yanıtla
  • hacı (2 yıl önce)
    abla sen varsan biz inceden yol alalım
    0
    0
    Yanıtla
  • Nuri (2 yıl önce)
    Siz varken bu partiye oy yok.
    0
    0
    Yanıtla
  • Yorumcu (2 yıl önce)
    bu şehir sana bir balenciaga ayakkabı daha aldırmaz...
    0
    0
    Yanıtla
  • Kerim Dayı (2 yıl önce)
    Eee öznur Hanım sen daha girecenmiki. Yeter yav bırak artık. Bırak ki yeniler gelsin 25 yıl oldu. Baston lamı gidip gelecen.eline sağlık yeter.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kovideski (2 yıl önce)
    Yeteri kadar para kazandınız.almazsanizda üzülmeyin ...insanları partiden soguttunuz...eski heyecan yok artık....şimdi seçim olsa...sandığa gitmek yerine evimde demli çayımi içerim....
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (2 yıl önce)
    Siz varsanız biz yokuz
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (2 yıl önce)
    Çalık haklı. Milleti türlü baskıyla aynen fotoğrafta görüldüğü gibi kucaktaki kediye çevirdiler, kendileri aslan oldular. Ona güvenerek şimdi böyle konuşuyorlar. Suni bir şekilde yükselttikleri, piyasayı zama boğan doların düşmesini kayısı pazarında halay çekerek kutlayanlar olduğu sürece bu milletvekili de konuşur tabi. Yani Malatya'da doların düşmesiyle ilgili en son davul çalınıp halay çekilecek yerde göbek atanları görünce nasıl konuşmasın?
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa (2 yıl önce)
    Aç tavuk kendini buğday ambarında görürmüş
    0
    0
    Yanıtla
  • abuzzer (2 yıl önce)
    inşallah seçimi alırız ama sizler eksik olun yeni yüzlere bırakın
    0
    0
    Yanıtla
  • Zafer (2 yıl önce)
    Toplumda bu kafa,bu bilinçsizlik varken sizleri tekrar iktidar yapariz....padişahım çok yaşa
    0
    0
    Yanıtla