SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"2023'de Aday Değilim"

0
Güncellendi - 2020-07-20 23:06:32
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Milletvekili ve MKYK Üyesi Öznur Çalık, sürpriz bir açıklama yaparak, 2023 yılında yapılacak milletvekili genel seçimlerinde aday olmayacağına yönelik ‘kesin olmayan’ ifadeler kullandı.

Bir dönem olarak hesaplanan, ancak sadece 5 ay sürebilen 7 Haziran 2015 – 1 Kasım 2015 dönemi de dahil olmak üzere toplamda 5 dönem AKP Malatya Milletvekili, 2003 yılındaki ilk AKP Olağan Genel Kurulu’ndan bugüne değin yapılan tüm kongrelerde MKYK Üyesi seçilen 2-3 isimden biri olan ve 18 yıldan bu yana partinin zirvesinde görev yapan Öznur Çalık, bu kararını, Gazeteci Bülent Yalvaç’ın Vuslat TV’de hazırlayıp sunduğu ‘Malatya Görünüm’ programında açıkladı.

“Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a ömrüm vefa ettiğince yol arkadaşlığı etmek boynumun borcudur. 5 dönem Malatya'da vekillik yapmak her yiğidin harcı değildir. Malatyalı hemşerilerime, partime gösterdikleri teveccühten dolayı can-ı gönülden teşekkür ediyorum” diyen AKP Malatya Milletvekili Öznur Çalık, 27. dönemde (24 Haziran 2018 seçimi ile başlayan ve devam eden dönem) de kendisinin “Aday olayım mı?” demediğini ancak Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın “Git aday ol” dediğini ve aday olduğunu söyledi.

“2023’de Malatyalı kardeşlerimden, hemşehrilerimden müsade istemek istiyorum”

AKP Malatya Milletvekili ve MKYK Üyesi Öznur Çalık, Vuslat TV’de yayınlanan ‘Malatya Görünüm’ programında Gazeteci Bülent Yalvaç’ın sorularını cevaplandırdı.

Gündeme ilişkin soruların yanı sıra, kendisinin siyasi kariyerine yönelik sorulara da cevap veren Öznur Çalık, “2023'te Malatyalı kardeşlerime, hemşehrilerime teşekkür etmek ve müsaade istemek istiyorum. Allah nasip ederse, olağanüstü bir şey olmazsa... Bunu da ilk kez burada söylüyorum" dedi.

"5 Dönem Malatya'da Vekillik Yapmak Her Yiğidin Harcı Değil"

Milletvekilliğinin sonuna kadar çaba sarf edeceğini belirten Çalık, 5 dönem Malatya Milletvekili olarak TBMM’de milletvekilliği yaptığını hatırlatarak, “18 yıllık parti yöneticisiyim. 18 yıldır partinin en üst yönetiminde kesintisiz olan kişiyim. Sayın Cumhurbaşkanına ömrüm vefa ettiğince yol arkadaşlığı etmek benim boynumun borcudur. 5 dönem Malatya'da vekillik yapmak her yiğidin harcı değildir. Malatyalı kardeşlerime, hemşehrilerime can-ı gönülden teşekkür ediyorum. 2023'e kadar üzerime düşen ne varsa yerine getirmeye gayret edeceğim. Ben mümkün olduğunca Malatya'nın hizmetini yatırımlarını takip edeceğim" diye konuştu.

“Gençlerin önünün açılması gerek”

Gençlerin önünün açılmasının gerektiğini vurgulayan Öznur Çalık, "Siyaset sadece milletvekilliği, başkanlık değildir. Bundan sonraki süreç bize ne getirir bilemeyiz ama Malatya'da bu süreçte ‘Ben de varım’ diyen arkadaşlar olsun. Ben 27'inci dönemde de "aday olayım mı?" demedim. Sayın Cumhurbaşkanımız, "Git aday ol" dedi" ifadelerini kullandı.

İhracatçıya Eximbank müjdesi

Malatya’daki ihracatçıların bürokratik ve finansal işlemlerini kolaylaştırmak amacıyla Eximbank Doğu Anadolu irtibat bürosunu Malatya 'da açacaklarını belirten AKP Malatya Milletvekili Öznur Çalık, "Yine iş dünyası için çok önemli olan bir kurumun Malatya’da açılmasını, bakanımızdan istedik. Eximbank'ın irtibat bürosunu Doğu Anadolu’da Malatya 'da açıyoruz. Biz temsilcilik istiyoruz. Temsilcilik için 1 milyar 200 milyonluk bir ihracat rakamı gerektiriyor. Ben bunun Doğu Anadolu olarak görülmesini sayın bakanımıza ilettim. Eximbank Ticaret Odasının yanına kuruluyor. Bu çalışmamızı da Malatya ekonomisinin gelişimi için önemli bir müjde olarak duyuruyorum ” dedi.

Güler HAZAR, Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

81 yorum yapılmış

  • sağcı (1 yıl önce)
    bu ülkede sağdan ne hayır gördükki sendende hayır görelim
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Mehmet (1 yıl önce)
    Eskilerden ve Malatya'nın zenginlerinden kimseyi aday istemiyoruz, görev yapacak Malatya'ya faydası olan kültürlü bilgili kimseler istiyoruz,
    %100
    %0
    Yanıtla
  • ahmet (4 yıl önce)
    Milletin vekilini seçtiği bir seçim sisteminde ne bu hanımefendiye ne de diğer beyefendilerden hiçbirine vatandaşın itibar edeceğini düşünmüyorum.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Sezgin (4 yıl önce)
    Aman ne olur gitme ,sensiz bu memleket harap bitap düşer,sen olmayınca Malatya göçer ,bizi bırakıp nereye gidiyorsun ! Aglayacam bırakın ağlamak istiyorum !!!
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Malatyanın yerlisi (4 yıl önce)
    Arkadaşlar yorumum neden yayınlanmıyor diyenlere şunu söylemek gereği duydum bende sizin gibi takipçiyim yorumlar anında düşmüyor önce kontrol ediliyor küfür hakaret varsa zaten filtreleniyor ama yorumlar taraflı tarafsız yayınlanıyor bilin istedim
    0
    0
    Yanıtla
  • Serhat (4 yıl önce)
    Hele şükür
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Vatandaşın biri (4 yıl önce)
    Keşke öncelikle bir Anneden bir bayandan bahsettiğinizin farkında olsanız. Milletvekilleri de bizlerin içinden çıkıyor neticede. Bizler önce kendimizi düzeltirsek eleştirecek milletvekili aramayız. 5 dönemdir vekilimiz olan hanımefendi gecesini gündüzüne katarak iyi kötü bir takım hizmetleri almamızda öncülük etmiştir. En önemliside darbe yapmak isteyenlere karşı doğru yerde ve mertçe durmuştur. Sayın Cumhurbaşkanımızın da ilimizdeki en büyük destekçilerindendir kendisi. İcabında Annelik görevini bir kenara bırakıp ilimiz için çaba göstermiştir. Emeklerine sağlık. Eleştiriyi bile yaparken seviyesini düşürenler, bir bayandan bahsederken bile çirkin yüzlerini gösterenlerin tek derdi ise ellerinde çalma çırpma imkanı olmadığı içindir. O yüzden başkalarınıda kendileri gibi sanarlar. Biraz edep
    %34
    %66
    Yanıtla
  • yvz44 (4 yıl önce)
    iyi olur
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Türkiye sevdalısı (4 yıl önce)
    Keşke vekil adaylarini delege seçse veya ilimizde her parti 12 aday gösterse de tercih sistemi uygulansa gözünü sevdiğim demokrasi ne güzel şey genel merkezler adayları sıralıyor secmende zaten adaya değil Parti'ye pardon parti liderine oy veriyor cesaretiniz varsa bağımsız aday olun gorelim.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa Kemal (4 yıl önce)
    Millet vekili adaylarını millet seçmeli
    0
    0
    Yanıtla
  • ahmet (4 yıl önce)
    Bunu dedin nabzı yoklayacan. Ama şunu iyi bil ki BIRAKMAYAKSIN!!!!! Hemşehrilerim tekrar beni istiyor adayım diyip kendini öte atacaksın.
    0
    0
    Yanıtla
  • Serkan (4 yıl önce)
    Neden yaptigim yorumu paylasmiyorsunuz bu kadar korkmayin hani gazetecilik tarafsizlikti siz yorumumu paylaşmamakla tarafli davrandiniz.yazik
    0
    0
    Yanıtla
  • Memleket İşi Gönül İşi (4 yıl önce)
    Malatya nın yetiştirdiği değerlerden bir tanesi Öznur Hanım dır, AK Partinin kuruluşundan bu güne kadar hem Malatyamıza hemde Ülkemize katkısı olmuş bir hanımefendi dir, gönlüm kendisinin bu kutlu mücadelede bir dönem daha devam etmesinden yanadır.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Vatandaşın biri (4 yıl önce)
    Neden yayınlamadınız mesajımı. Ben de fikrimi söyledim. İşinize gelmedi de ondan mı. lütfen benim fikrimede saygılı olun. Dünden beri ayıp olmadımı
    0
    0
    Yanıtla
  • ahmet (4 yıl önce)
    Malatya için büyük kayıp olur. Bu haberi Malatya halkı üzüntüyle karşıladı. Böyle büyük değerler kolay yetişmiyor. Bence bu karardan vazgeçmeli. Yoksa Malatya perişan olur.
    0
    0
    Yanıtla
  • kürşat44 (4 yıl önce)
    baba için seni seçtik. olmasanda olur.
    0
    0
    Yanıtla
  • malatyalı (4 yıl önce)
    İnsanlarımızın anlamadığı veya anlayamadığı bir konu var.Sayın Vekilimiz Öznur Hanım Siyasete girdiği günden beri Malatya’ya yapılan tüm yapılan yatırımların ve hizmetlerin gelmesinde önemli bir rolü vardır. Bizzat işi düşenler bunu iyi bilir. Söz veripte sözünde durmayanlar hiçbir iş yapmayan neden eleştirilmez de.iş yapan insanlar eleştirilir.Ama insanlarımız taktığı baş örtüsünden yaptığı işe kadar insafsızca sanki kalbini yarıpta okumuşlar gibi vebal alarak eleştirmektedirler. Çoğuda çıkarı gereği işleri yapılmayanladır. Öznur hanım malatya için büyük bir kazanç ve deneyim. Gidince büyük bir kayıp olur.
    0
    0
    Yanıtla
  • mehmet (4 yıl önce)
    malatyada kişiye oy verilip millet vekili seçimi yapılsa 5 tane oy alacağından hiç şüphem yok müsade senin .........
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet (4 yıl önce)
    allah işini rast götürsün ablacigim senden bi ricam var şu adil gevregide götür her gelen başkan muhakkak takımı düşürüyor.
    %0
    %100
    Yanıtla
  • Neden yorumlarımızı yayınlanmıyor. (4 yıl önce)
    Yorumlarımızı yayinlamayacaksiniz neden bu yorum sayfasını yaptınız. Gerçi malatyahaber.com site yöneticileri Sayın vekilin koşulsuz savunucuları. Lütfen tarafsızlığınızi koruyun. Ve Yorumlarımızıda yayınlayın...
    0
    0
    Yanıtla
  • misafir (4 yıl önce)
    Sayın öznu r hanım depremde yıkılan evlerimiz ne yapılacak sivas caddesindeki apartmanlarda oturan insanların hepsi mağdur durumda ne zaman yapılacak evlerimiz onu anlatın bize
    0
    0
    Yanıtla
  • ahmet (4 yıl önce)
    Kim olursa olsun seçilmişlere saygı duymak gerekiyor. İnsanlar oy vermiş ve seçmiş bize de insanların tercihlerine saygı duymak gerek. Yok insanlar cahilmiş yok bilmem kime oy vereceğini bilmezmiş, hem seçeriz hem de yerin dibine sokarız bu gerçekten bizim milletimize yakışmayan tutumlar.Ne diyelim şehrimiz ve milletimiz için hayırlısı olur inşallah...
    0
    0
    Yanıtla
  • Sonuç olarak hizmet var mı yok mu bunu söyle, siyaset yapan değil icraat yapan birini söyle, gürkan hariç.vaazı camide de dinlerim
    0
    0
    Yanıtla
  • TUNCAY (4 yıl önce)
    malatya ne hizmet ettinki birde aday olmayacam diyorsun bir kaysı var sahip çıkmadın malatya spor var sahip çıkmadın sayenizde küme düştü size kimse oyvermez bağımsızda aday olunda görelim kesin parti demiştir aday olma yoksa o koltuk bırakılmaz vatandaş başkan erdoğana oy veriyor size değil bu sizde biliyorsunuz
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa H. (4 yıl önce)
    Öznur Hanım çok başarılı milletvekili. Biz ondan razıyız memlekete hizmeti de malumdur , çabası gayreti çalışkanlığı takdire şayandır. Malatya dışında her ilde seçime girse llk 3'te ismi çıkar. Bizden yana varsa hakkı helal olsun.
    %0
    %100
    Yanıtla
  • :):):)
    0
    0
    Yanıtla
  • Hacıcavcav (4 yıl önce)Mustafa H. isimli kullanıcı yorumuna
    Adresinide yazsaydın
    0
    0
    Yanıtla
  • Hacıcavcav (4 yıl önce)
    Vah vah çok arayacağız sizi ?
    0
    0
    Yanıtla
  • Harun (4 yıl önce)
    Müsaade sizin sayın vekil. Keşke 10 yıl önce isteseydiniz bu müsaadeyi. Hızlı tren lojistik merkez çevre yolu nu bitirip gittiğiniz için sonsuz teşekkürler. ? İnanıyorum ki Malatya ya huzur GELECEK. Liyakat GELECEK. Hizmet GELECEK. Tarih sizi alternatif yolu su altında koyup prestij uğruna rant uğruna 15 ili birbirine bağlayan eğri büğrü viyadüğe alternatif bir köprü yapmadan gitri diye gülerek anacak
    0
    0
    Yanıtla
  • Ne hizmet etmiş ki malatya ya hizmeti var diyorsunuz kimse hizmet görmedi eğer hizmet etmişse bağımsız aday olsun mükafatını görsün
    0
    0
    Yanıtla
  • Mamoş (4 yıl önce)
    Bakanlık için vekil olmamak gerekiyor. Acaba?
    0
    0
    Yanıtla
  • Serkan (4 yıl önce)
    Evet malatya da 5 donem vekillik yapmak kimseye nasip olmamıştır. Ama bu siizn kara kasiniza kara gözünüze degil BASKAN ERDOGAN icin verilmiş oylardır. 18 yıl malatya da yapilan hizmetler belli komşu illerimizde yapılan hizmetler belli .bakınız antepe bakınız k.marasa .bakınız elaziga bakınız kayseriye buralarda 5 dönemdir akp li başkan lakin adamlar yakında uzaya çıkacak. Biz halen 20 yıldır kuzey çevre yolu martavaliyla savunup duruyoruz. Yazık bu malatya ya yazık bu insanlara keske imkanlarinizi memleket icin sarfetseydiniz. Merkezde aracın düz gittiği 1km yol yok yav el insaf el merhamet
    0
    0
    Yanıtla
  • Aynen katılıyorum kardeşim
    0
    0
    Yanıtla
  • Merve (4 yıl önce)
    Yıllardır seçimlerde söz verdiğiniz Hızlı Trenimizi, Kuzey çevre yolumuzu yapmadan giderseniz çok yazık olur milleti bu sözlerle avuttunuz 18 yıldır vekil oldunuz ben olsan kendi imkanlarımla bu sözlerimi yerine getirir giderim
    0
    0
    Yanıtla
  • muharrem (4 yıl önce)
    yerinde bir karar başkası için sana oy vermek acı veriyordu ..
    0
    0
    Yanıtla
  • Has Malatyalı (4 yıl önce)
    Öznur Hanım deyim yerindeyse daima kazanacak ata oynamasını bilen, politik sezgileri kuvvetli bir bacımız. Aday olmayacaksa artık o da biliyor ki AKP seçim meçim kazanamaz bu saatten sonra. Martavallar kimsenin karnını doyurmuyor artık, şimdiden güle güle AKP.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya (4 yıl önce)
    Bende ne kadar üzüldüm.
    0
    0
    Yanıtla
  • nedim sevim (4 yıl önce)
    Malatyalılar bu kadıncağıza niye kızar anlamış değilim... Malatya dışından başka bir ilde aday olsun emin olun o şehir hemen kabul eder. Biz malatya olarak değerlerimizin kıymetini bilmiyoruz. sağlık olsun ne diyelim...
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali (4 yıl önce)
    Yenimalatyaspor un başkanı ol bari
    0
    0
    Yanıtla
  • Selami (4 yıl önce)
    Öznur hanım sizi lütfen elazığa alalım. Hatta elazığdan tek vekil sizi seçeriz başka vekile gerek yok. Ciddiyim
    0
    0
    Yanıtla
  • Beşkonaklı (4 yıl önce)
    Büyükşehir belediye başkanlığına aday olur bence.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kral44 (4 yıl önce)
    Aslında milletvekili sistemini tamamen kaldırmak gerek bir ilde seçilmiş belediye başkanı vali halkın tüm sorunlarını halledecek duzyede idarecilik yapmaları lazım bu insanları biz getiriyoruz seçim zamanı kimyamız değişiyor eleştirip sonrada seçim zamanı biz seçiyoruz ben diyorum 600 milletvekilin ortalama her ay sadece devletten aldığı maaş ve muaf oldukları çoğu şeyler ve bitmeyen koltuk sevdası sizce helalmi.........ama biz herşeyi iyiyi güzeli kötüyü çabuk unutan milletiz abdülhamid hanin dediği gibi benim milletim iyidir hoştur ama çabuk unutur vesselam yazık bu güzelim ülkeme
    0
    0
    Yanıtla
  • Türkiye sevdalısı (4 yıl önce)Kral44 isimli kullanıcı yorumuna
    Bu cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminde vekile hiç gerek yoktur vekiller sayın Cumhurbaşkanının gönderdiği kanunları çıkarıyorlar halbuki Cumhurbaşkanı kararnamesi kanunlar için yeterlidir varsada 400 vekil yeter diyorum .
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyali (4 yıl önce)
    Cok şükür ins bi daha hic bir yere aday olmaz darisi cakir ve digerlerinin basina umarim bir daha hic bir yerde onlari da gormeyiz cumhurbaskanimizin hatirina epey sefa surdunuz...
    0
    0
    Yanıtla
  • Bizi bırakma (4 yıl önce)
    Nayır nolamaz kabul etmiyoruz .
    0
    0
    Yanıtla
  • Hasan (4 yıl önce)
    Hepiniz gidin mümkünse..ülkeyi mülteci cumhuriyeti haline getirdiniz..20 yıl önceki güzel ülkemi istiyorum
    0
    0
    Yanıtla
  • Apricot (4 yıl önce)
    Tüm Malatya'nın önünde yemin etsin
    0
    0
    Yanıtla
  • Şaban (4 yıl önce)
    Kim öle kim kala..
    0
    0
    Yanıtla
  • M.Sinan ÖZTAN (4 yıl önce)
    Seçim dönemi gelsin bakalım aday mı değilmi.Bal gibi aday olacak.Bol bol faf üretti,hizmete gelince hangi hizmet bilen varsa açıklasın
    0
    0
    Yanıtla
  • Harun (4 yıl önce)
    Selahattin bey bu gidişle 5 yılı zor doldurur. Yerine Bülent bey gelecegine Öznur hanım gelsin. Önümüzde Antep Fatma Şahin örneği var çok da başarılı. Büyükşehir acemilerle olmuyor Selahattin bey çırpınıyor ama boş. Bülent bey bakanlık yaptı gördük.
    0
    0
    Yanıtla
  • vatansever (4 yıl önce)
    çooook hizmet ettin yorulmuşsundur
    0
    0
    Yanıtla
  • Kuzey Cevre Yolu Bitsin Artik (4 yıl önce)
    Melekbaba Tastepe Kiltepe Sehit Fevzi vb mahallelerin tek kurtulusu kentsel dönüşümdür.Okul park spor alani vs gibi hizmetler icin alan mi var..Yok tabi.Evler bitisik nizam ve sıkışık.Oraya belediye çop toplama ve asfalt disinda nasil hizmet götürsün.Yol genisletme icin bile bir metre yerini vermeyen belediyeden hizmet bekliyor.Ha bunlari söylerken cocuklugum Melekbabada gecti hala da gider gelirim.Oyle uzaktan yapilan bir yorum degil bu.
    0
    0
    Yanıtla
  • Feryat (4 yıl önce)
    İnşallah. Yeter artık. Bıktık.
    0
    0
    Yanıtla
  • Apricot (4 yıl önce)
    Malatya gözümüz aydın
    0
    0
    Yanıtla
  • berk (4 yıl önce)
    reisin sayesinde 5 dönem yaptın 2023 de biraz zor
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya (4 yıl önce)berk isimli kullanıcı yorumuna
    3 dönem kuralı öznur Çalık İçin geçerli değil, 5 değil 6 dönemde aday olacak
    0
    0
    Yanıtla
  • 44malatya (4 yıl önce)
    Bulunmayan.dunya.kumasi
    0
    0
    Yanıtla
  • Pişman44 (4 yıl önce)
    Darısı çakır ın başına, trambus gibi küçük işler için altgeçit gibi büyük hizmetleri engelleyenler inşallah sırayla malatya yı terkeder, elinde kirazla kofteyle resim çeken belediye başkanlarını istemiyoruz, kaygusuz sokağa bir asfalt döktü, dökmese daha iyiydi ama seçildiğine göre katlanacağız
    0
    0
    Yanıtla
  • Orhan (4 yıl önce)
    Çok üzüldüm çok.. yeri doldurulamaz... Malatya'ya hizmeti kim getirir artık..
    0
    0
    Yanıtla
  • Terima (4 yıl önce)
    Hmmmm cumhurbaşkanı gerekeni yapmış anlasilan
    0
    0
    Yanıtla
  • Metin (4 yıl önce)
    Müsade seninde sayın vekil inşallah büyükşehire aday olmazsın..Malatyalı hiç üzülmez buna emin olun
    0
    0
    Yanıtla
  • KOVID44 (4 yıl önce)
    Nefis birakmaz
    0
    0
    Yanıtla
  • Sehitfevzili (4 yıl önce)
    İnşallah ama sen alacagini aldin da digerleri bukez rahat vermiyor sehitfevziye gozu diktiler bu gun osman guder toplanti yapti madur olunmayacak diyor bulent tufekci herkeste madur olacak diyor sehitfevzi muhtarliginda toplanti oldu.ne yapacagimizi sasirdik deprem vurus zaten piskolojimiz bozuk birde evimizi yikin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Sehitfevzili (4 yıl önce)Sehitfevzili isimli kullanıcı yorumuna
    Sunuda soyluyeyim tufekci mert adammis vallahi acik acik soyledi herkeste madur olacak dedi.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya Sevdalısı 2 (4 yıl önce)Sehitfevzili isimli kullanıcı yorumuna
    Şehit Fevzili kardeşim bende o mahallede oturuyorum umarım kim olduğun ortaya çıkar.Sizler torbacilarin arasında yaşamayı çok seviyorsunuz galiba. Sıfır ev sahibi olacak kalkmış borçlanma felan diyorsun.Cunku niye sen alismissin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Marifet sıfır evde oturmakta değil, sen Fuzuli caddesinde yıkılan bina sakinlerinin mağduriyetini biliyor musun. AFAD’ın yaptıklarını bilsen böyle düşünmezdin. Hiçbir şey televizyon ekranlarında yansıtıldığı gibi pespembe değil. Gönül ister çevreyolunun altındaki tüm mahalleler gelişsin yeni yapılar güzel caddelerimiz olsun. Ama sağolsun ilçe belediye başkanı yeni planlar hazırlatıp yeni caddeler açacağına, samanköyde çittliğinin yanındaki komşusunun ekili tarlasına kepçe vurup kapısına yol götürüyor. Kaldı ki tarlanın yanı müsait ve hazine arazisi.gidip görün.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya Sevdalısı 2 (4 yıl önce)Sahipsiz Malatya isimli kullanıcı yorumuna
    Kardeşim bilmiyorsun bu mahalleleri torbacilara meydan olacağına devlete bedavaya gitse zoruma gitmez bu kadar nefsini düşünme...
    0
    0
    Yanıtla
  • Kardes torbaci dediklerin zaten o isten yolunu bulmus borcunu oderde ayni binanin icinde oturmak dahada zor bunuda biliyorsundur.dusunmeden yorumun bu kadar olur.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya Sevdalısı 2 (4 yıl önce)Sehitfevzili isimli kullanıcı yorumuna
    Neyse Allah'a duamdir.Tez zamanda mahalleye dozerlerin girmesi umidiyle...
    0
    0
    Yanıtla
  • şehit fevzili kardeşim.bende o mahallenin bir neferi olarak kentsel dönüşümunun gelmesini kalben istiyorum. İllaki borçlanma olacak. Örneğin; eski aracını sıfır araç ile bayi de değiştirmek istiyorsun bayi seni borclandirmayacak mi Allah aşkına ? 1 ver 2 al bu dünyada yok bunu unut...madem muhtarlıkta toplantı yapılıyor ve ne yapacağınızı sasirmişız yazmışsın bu cumlende muhtar dahil kimse istemiyor anlamı çıkıyor ve şimdiye kadar bu projenin çıkmasında emeği çok olan muhtarımız Sami beye ve mahallelimize arkadan hançer vurmuş oluyorsun... vesselam
    0
    0
    Yanıtla
  • Türkiye sevdalısı (4 yıl önce)
    Müsade bizden 18 yıldan beri bu ilde 15,20 kişi siyaset yapıyor siyaset bir meslek haline geldi diyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • Huzur (4 yıl önce)
    ??
    0
    0
    Yanıtla
  • hasan kaçan (4 yıl önce)
    merak etmeyin seçim zamanı gelince yoğun ısrarlar sonucu kararımı değiştirdim der.
    0
    0
    Yanıtla
  • Koyunoğlu (4 yıl önce)
    Bakalım göreceğiz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Bir tost (4 yıl önce)
    Çok sukur, inşallah
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyahmet (4 yıl önce)
    Nasil da uzulduk ne olur bir daha aday ol
    0
    0
    Yanıtla
  • Yeşiyurtlu (4 yıl önce)
    Hadi canııııııımmmmmmmmm
    0
    0
    Yanıtla
  • Mahmut (4 yıl önce)
    Darısı gerisine
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (4 yıl önce)
    Vah vah çok üzüldük ??
    0
    0
    Yanıtla
  • Mümtaz44 (4 yıl önce)
    Veda niteliginde bi konuşma olmuş abla vekilligi bırakır Belediye başkanı olur bence
    0
    0
    Yanıtla
  • Gerçekçi (4 yıl önce)Mümtaz44 isimli kullanıcı yorumuna
    Siyaseti halk için yapıyorsa, halk istedi diye bu makama geldiğini belirtiyorsa malatya halkına hitaben Sayın Çalık'ın siyasete devam edip etmemesi gerektiği konusunda halk içinde bir anket yapılsın bakalım kaç malatyalı Sayın Çalık'ı siyasette görmek istiyor. Madem halka hizmet diyor, hizmet edeceği halka sorsun bakalım halk gerçekten kendisini istiyor mu?
    0
    0
    Yanıtla