SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Özalper Mahallesi'nde Sokak Düzenlemesi

0
Güncellendi - 2017-09-21 03:17:27
Özalper Mahallesi'nde Sokak Düzenlemesi
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediyesi, Özalper Mahallesi sınırlarında bulunan Aliya, Ahu ve Tevhit Sokakta değişim-dönüşüm ve yenileme çalışmaları yapıyor.

3 sokakta da çevre düzenleme çalışmalarının büyük bölümünü tamamlayan Büyükşehir Belediyesi, ince işleri yapıp 3 sokağı da sıcak asfalt ile asfaltlayacak.

340 metre uzunluğunda Aliya Sokakta, 2 metre kaldırım, 1.2 metre bisiklet yolu yapan Büyükşehir Belediyesi 68 ağaç dikip, 34 aydınlatma direği monte etti. 470 metre uzunluğundaki Ahu Sokak’ta 3 metre genişliğinde kaldırım, 2 metre genişliğinde de cep otoparklar yapıldı. 300 metre uzunluğundaki Tevhit Sokakta 3.5 metre genişliğinde kaldırımlar, 1.2 metre genişliğinde çift taraflı bisiklet yolları ile aydınlatma ve ağaçlandırma çalışmaları yapıldı.

Aliya Sokak’ın yol genişliği 8 metre, Ahu Sokak’ın genişliği 10.5 metre, Tevhit Sokağın genişliği ise 12 metre olarak yapıldı. Eski SSK Hastanesinin bulunduğu bölgenin önemli derecede trafik yükünü çeken sokaklarda oluşan otopark sorunu da Aliya ve Ahu sokağın birleştiği noktalara yapılan araç otopark alanları ile ortadan kaldırıldı.

Yapılan çevre düzenleme çalışmalarını değerlendiren bölge halkı 3 sokağında trafiğinin yoğun olduğunu belirterek, “Büyükşehir Belediyemiz Özalper Mahallesinin ençok araç geçen sokaklarını güzel bir görünüme kavuşturdu. Özellikle otopark sorunu büyük oranda çözüldü. 3 Sokakta her şey düzene girdi. Şuan yolun asfaltlanmasını bekliyoruz. Birkaç küçük eksikte giderildiği sorun çözülmüş olacak. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz” dediler.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • Aykt (7 yıl önce)
    Memleketin anasini aglattiniz bir yeri bitirmeden bir yeri estiniz ozalper mah. Bi gun yuzu gormedi zaten. Arabalar mahfoldu zaten ben anlamiyorum bu belediyenin sanayi ile anlasmasimi var siz cukur acin millet arabasini sanayiye getirsinmi diyolar yazik valla yazik
    0
    0
    Yanıtla
  • GÜLHAN (7 yıl önce)
    TEVHİD SK AYLARDIR BİTİRİLEMEDİ.HERYIL ASVALT ATILIP SÖKÜLDÜ.AYRICA AYDINLATMA YOK HERYER KARANLIK VE HİÇ AĞAÇ DİKİLMEDİ...
    0
    0
    Yanıtla
  • bilge (7 yıl önce)
    aliya sokaga çalışma başlayalı tam beş yıl oldu toplam yedi kez kazıldı her iş için ayrı ayrı zamanlarda tabi üç yıl önce döşenen drenaj kanalına bir hafta önce mazgal takıldı evet sokak şuan bitmek üzere ama beş yıl toz pisliğe insanlar reva görüldü
    0
    0
    Yanıtla
  • Yaşar belhan (7 yıl önce)
    ÖZALPER KARDEŞLİK SOKAK niye yapılmıyor elektrik direkleri on günde bir eşilip kapatılıyor mayıs ayında başlandı öylece duruyor
    0
    0
    Yanıtla