SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Bir Ayda 22 Bin Sürücüye Ceza

0
Güncellendi - 2017-11-07 03:20:44
Bir Ayda 22 Bin Sürücüye Ceza
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme ve Bölge Trafik Denetleme Şube müdürlükleri ekipleri tarafından, geçtiğimiz Ekim ayında 43 bin 365 araç ve sürücüsünün denetlendiği, kurallara uymayan 22 bin 062 sürücüye cezai işlem yapıldığı, bu işlemlerden 5 bin 990'ının radara yakalanan sürücüler uygulandığı bildirildi.

Emniyet Müdürlüğü, 1- 31 Ekim günleri arasında Malatya şehir içi ve şehirlerarası yollar ile ilçelerde yapılan trafik denetimlerine ilişkin şu bilgiyi verdi:

"43365 araç sürücüsü kontrol edilmiş, toplam 22062 araç sürücüsüne çeşitli kural ihlallerinden dolayı 2.740.112.00 TL cezai işlem uygulanmış, 38 araç sürücüsünün ehliyetine el konulmuş, 271 araç trafikten men edilmiştir.

7 araç abartı egzoz nedeniyle trafikten men edilirken, 10 motosiklet sürücüsüne kasksız motor kullanmaktan, 31 araç sürücüsüne cam filmi kullanmaktan cezai işlem uygulanmıştır.

5990 Araç sürücüsüne aşırı hızlı araç kullanmaktan (radar )cezai işlem uygulanmıştır."

Bülten- Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

FOTO: Arşiv

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız