SON DAKİKA
SON DEPREMLER

23 Kilo Esrar Ele Geçti

23 Kilo Esrar Ele Geçti
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’nın Darende ilçesinde düzenlenen esrar operasyonlarında 23 kilo 100 gram esrar ele geçirilirken, olaylarla ilgili 3 zanlı gözaltına alındı. 

Edinilen bilgiye göre, Darende İlçe Emniyet Müdürlüğü görevlilerinin D 300 karayolunda kontrolleri neticesinde Bingöl’den Ankara’ya giden M.G (24) isimli şahsın yönetimindeki otomobil içerisinde yapılan aramalarda 23 kilo 100 gram esrar ele geçirildi. 

Başka bir operasyonda ise polisin ‘dur’ ihtarına uymayan şansın kullandığı otomobil takibe alındı. Alkollü olduğu ileri sürülen sürücü şahsın aracında bira şişelerinin olduğu şahıs ilçe merkezinde aracı terk ederek kaçması sonucu emniyet kuvvetlerinin şahsı belediye binası arkasında yakaladığı bildirildi.

Başka bir araçtan da esrar bulunan aracı takip ettikleri ileri sürülen F.S (20) ile A.A (19) isimli zanlılar da gözaltına alındı.

Tahkikat sürdürülüyor.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız