SON DAKİKA
SON DEPREMLER

MASKİ'den 'Geçmiş, Bugün, Gelecek' Sergisi

0
Güncellendi - 2018-02-06 03:30:42
MASKİ'den 'Geçmiş, Bugün, Gelecek' Sergisi
A- A+ PAYLAŞ

MASKİ tarafından, Malatya alt yapısında kullanılmış olan ve kullanılmakta olan alt yapı malzemelerinin yeraldığı bir sergi AVM'de açıldı.

11 Şubat'a kadar açık kalacak olan sergiyle ilgili MASKİ'den şu açıklama yapıldı:

"Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü Malatya Park AVM’de, altyapıdan çıkan eski boruları ve yeniden inşa edilen altyapıda kullanılan 100 yıl dayanıklı DUKTİL boruları sergiliyor. Ayrıca vatandaşlara kolaylık sağlamak için Abone Bilgilerini Güncelleme işlemleri yapıyor.

“Malatya’nın Büyükşehir olmasıyla birlikte kurulan MASKİ Genel Müdürlüğü şehrin altyapısını güçlendirmek için çalışmalarına devam ediyor. Kurulduğu günden beri aralıksız çalışan MASKİ, Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Ahmet Çakır’ın çizdiği vizyon doğrultusunda Malatya’nın geleceğini inşa ediyor. MASKİ, yapılan çalışmaların vatandaşlara tanıtmak için Malatya Park AVM’de abonelik bilgileri güncelleme standı ve eski - yeni boruların sergilendiği “Altyapının Dünü Bugünü Yarını” Sergisini vatandaşların hizmetine sundu. Sergiye yoğun ilgi gösteren vatandaşlar kullanım ömrünü tamamlamış eski boruları ve yeni nesil 100 yıl dayanıklı DUKTİL boruları incelediler.

Büyükşehir Belediyesi MASKİ Genel Müdürlüğü’nün yaptığı çalışmalardan dolayı memnuniyetlerini belirten vatandaşlar; “MASKİ tarafından açılan sergide; eski ve yeni boruların arasında ki farkı gördük. Hayretler içinde kaldık. Altyapıdan kaynaklı zaman zaman su kesintileri oluyordu. Bu durumun eskimiş borularda ki kırık yerlerden kaynaklı olduğunu gördük. Malatya Büyükşehir Belediyesi MASKİ Genel Müdürlüğü, şehrin altyapısını kullanım ömrünü tamamlamış borulardan arındırıyor. Özverili çalışmalarla eski borular asırlık borularla değiştiriliyor. Bunu yanı sıra kayıp kaçak su kullanımını azaltan çalışmalar yapılmış. Yapılan bu çalışmalar Malatya’mız adına çok büyük hizmetler. Altyapı çalışmaları yer altında kaldığı için fark edilmiyor. Ancak böyle sergiler yapıldıkça farkındalık oluşuyor. Yapılan çalışmaları görüp dinledikten sonra anladık ki MASKİ’nin lügatında çalışmamak diye bir şey yok. Ortada özverili bir çalışma var. Altyapıdan çıkan eski boruları gördükten sonra, Büyükşehir Belediyesi tarafından, Malatya’da gerçekleştirilen altyapı çalışmalarının gerekli olduğunu anladık. Şehrimizin altyapısını yenilemek için çalışan Büyükşehir Belediyesi MASKİ Genel Müdürlüğüne teşekkür ediyoruz.” dediler.

11 Şubat’a kadar AVM’de açık olacak sergide, yapılan altyapı çalışmaları hakkında bilgi alınabilir. Abonelik bilgilerini güncellemek ve sergimizi gezmek isteyen vatandaşlarımızı bekliyoruz."

Bülten- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • yakınca site sakinleri (6 yıl önce)
    sayın maski hizmet güzel ama iş yapan insanlar güzel değil çalışan personelleriniz bize hakaret küfür ediyorlar diyarbakırları getirmişsiniz buraya onların başında amiriniz yokmu iyice batırıyorlar alt yapıyı eskisi daha güzeldi
    0
    0
    Yanıtla
  • nazim (6 yıl önce)
    sayın maski yöneticileri bir arıza çalışması yaptığınız zaman biraz daha dikkat edin . arıza çalışmalarınız çok saçma yolu komple zamansız kapatıyorsunuz . yani bir iş yapıyorsunuz saygılar ama yaptığınız işi adam gibi yapın . saygılar
    0
    0
    Yanıtla