SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatya'ya Spor Yatırımının Protokolu Ankara'da İmzalandı

Malatya'ya Spor Yatırımının Protokolu Ankara'da İmzalandı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er , Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak'ın Malatya ziyareti sırasında müjdelediği  spor yatırımları ile ilgili protokolün imzalandığını duyurdu.

Başkan Sami Er , konuyla ilgili açıklamalarda şunları söyledi: 

“Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Osman Aşkın Bak'ın Malatya'mıza gerçekleştirdiği ziyaret sırasında müjdesini verdiğispor tesisleri ve destekleriyle ilgili protokolü, Spor Toto Teşkilat Başkanı Sayın Dr. Mehmet Ata Öztürk ile birlikte imzaladık.”

Başkan Sami Er, “Malatya'mızı Gençlik ve Spor Şehri yapmayı hedefimize emin adımlarla ilerliyoruz!. “Bu fırsatla, şehrimize verdiğimiz büyük desteklerden dolayı değerli dostum, Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Osman Aşkın Bak'a tüm hemşehrilerim adına gönülden teşekkür ediyorum.” ifadelerini kaydetti.

TOKİ BAŞKANIYLA GÖRÜŞME..

Bu arada  Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, TOKİ Başkanı Levent Sungur ile bir araya gelerek, Malatya'da TOKİ tarafından yürütülen projeleri detaylıca değerlendirdiklerini açıkladı.

Başkan Er, şehrin yeniden ayağa kalkması için çalışmaların hız kesmeden sürdüğünü belirtti.

Başkan Er, açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “TOKİ Başkanımız Sayın Levent Sungur ile bir araya gelerek, Malatya’mızda TOKİ tarafından yürütülen projeleri detaylıca değerlendirdik. Şehrimizin her köşesinde devam eden çalışmaları adım adım takip ediyor, Malatya’nın hızla ayağa kalkması için var gücümüzle çalışıyoruz"

Başkan Er, ayrıca Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Kentsel Dönüşüm Başkanı Hakkı Alp ile bir araya gelerek, Malatya’daki rezerv alanları ve devam eden inşaat çalışmaları hakkında  istişarelerde bulundu.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Orhan (1 gün önce)
    Orduzu çevresinde spor salonu, cimnastik salonu, sporcu eğitim merkezi, inderesi tabiat parkına gençlik kampı, okullara 18 spor salonu, ilçelere sentetik yüzeyli çim sahaları önceki dönemde yapıldı. Onların toplam maliyeti alınan bu paradan daha fazla. Yayınlarsanız eğer.
    %100
    %0
    Yanıtla