Malatya'da bir süredir haber alınamayan 24 yaşındaki genç ölü bulunurken, yapılan araştırmada olayın intihar olduğu belirlendi.
Olay, saat 13.20 sıralarında Yeşilyurt ilçesi Çilesiz Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, Fahri Kayahan Caddesi üzerinde bulunan ağır hasarlı bir binanın arka tarafında yerde yatan bir kişiyi görenler durumu 112 Çağrı Merkezi'ne bildirdi. İhbar üzerine bölgeye ekipler sevk edilirken, yapılan incelemelerde şahsın bir süredir kayıp olarak aranan Hakan Demirtaş (24) olduğu ve hayatını kaybettiği belirlendi.
Yapılan araştırma sonucu, Demirtaş'ın ağır hasarlı binanın üst katından aşağıya atlayarak yaşamına son verdiğinin belirlendiği açıklandı.
Hakan Demirtaş'ın cenazesi yapılan incelemelerin otopsi için Adli Tıp Kurumu Malatya Grup Başkanlığı morguna kaldırıldı.
Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
iha- malatyahaber.com

