SON DAKİKA
SON DEPREMLER

24 Yaşındaki Genç Asılı Halde Ölü Bulundu

24 Yaşındaki Genç Asılı Halde Ölü Bulundu
A- A+ PAYLAŞ

 Malatya’da 24 yaşındaki bir genç evinde iple asılı halde ölü bulundu. Gencin sır ölümü yapılacak olan otopsinin ardından gün yüzüne çıkacak.

Olay, 12.30 sularında Battalgazi ilçesine bağlı Halfettin Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, babasına ait Mektep sokakta bulunan 4 katlı bir apartmanı son katında yalnız yaşayan 24 yaşındaki Fatih Aslan’dan bir süre haber alamayan kardeşi, gencin yaşadığı daire çıktı. Fatih Aslan’ı soba bacasının boşluğuna iple asılı halde bulan şahıs, durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri yaptıkları kontrolde Fatih Aslan’ın hayatını kaybettiğini belirledi.

Aile yakınlarının bir miktar borcu bulunan gencin bir grup tarafından bir süredir tehdit edildiğini ve tehditler nedeniyle 15 gün akrabalarında kaldığını ileri sürerken, Fatih Aslan’ın cenazesi cumhuriyet savcısı ve olay yeri inceleme ekiplerinin ikamette yaptığı incelemenin ardından Malatya Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı. Olayla ilgili çok yönlü soruşturma başlatıldı.

İha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

7 yorum yapılmış

  • Malatyalı (2 yıl önce)
    Tefecileri meydanda sallandıracaksın
    %100
    %0
    Yanıtla
  • serkan (2 yıl önce)
    bir gencin ölümüne sebep olanlar .. okagıt parçaları sizi kurtarmayacak ..yazık degilmi bir insanı hayattan kopardınız. Allah rahmet eylesin ..
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Murathan (2 yıl önce)
    Allah rahmet eylesin, 24 yaşındaki bir fidan ne için borçlanabilir, daha çocuk denilecek yaş. Rabbim ailesine sabır versin. Nolur çoluğumuzla çocuğumuzla ilgilenelim. Nereye gidiyor, kiminle oturup kalkıyor, ne yiyor ne içiyor.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Vatandaş (2 yıl önce)
    "borcu bulunan gencin bir grup tarafından bir süredir tehdit edildiği" kısmından kasıt tefeciler heralde. Bunların köklerini kazımak için emniyet ne gerekiyorsa yapmalı
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Ergün (2 yıl önce)
    Son bir ayda 3.vaka hepsi de 24 yaşında. Ne diyelim.Rabbim rahmet eylesin. Ailesine sabır versin
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Huzur (2 yıl önce)
    Allah ailesine sabır versin ,rahmet olsun...
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Tuncay (2 yıl önce)
    Allah rahmet eylesin ailesine sabir eylesin
    %96
    %4
    Yanıtla