SON DAKİKA
SON DEPREMLER

26 Köyün Yolu Açıldı

26 Köyün Yolu Açıldı
A- A+ PAYLAŞ
 
Etkili olan kar yağışı nedeniyle 200 köyün yolu kapanırken, yapılan çalışmalar sonucu bu sayının 174'e indiği öğrenildi. 
 
Malatya İl Özel İdaresi tarafından yapılan açıklamada,"1 Şubat Çarşamba günü 200 olan kapalı köy sayısı yapılan çalışmalarla 26 köy yolu açıldı ve Perşembe günü itibari ile kar nedeniyle kapalı köy yolu sayısı 174'e düşürüldü. Kar nedeniyle kapalı köy yolu sayısı ilçelere göre dağılımı ise Merkez 6, Akçadağ 16, Arapgir 23 Arguvan 9, Darende 22, Doğanşehir 10, Doğanyol 7, Hekimhan 21, Kale 9, Kuluncak 8, Pütürge 31, Yazıhan 5 ve Yeşilyurt 7." denildi. 

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız
İşlem süresi: 0.128 saniye