SON DAKİKA
SON DEPREMLER

278 Kişi MHP'ye Üye Oldu

0
Güncellendi - 2018-03-26 18:07:04
278 Kişi MHP'ye Üye Oldu
A- A+ PAYLAŞ

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya İl Başkanlığı'nda yapılan üye katılım töreninde 278 kişi MHP'ye üye oldu. Malatya Büyükşehir Köy Korucuları Dayanışma Dernek Başkanı Şakir Gökçe ve üyeler Milliyetçi Hareket Partisi'ne üye oldu.

Törende konuşan dernek başkanı Gökçe, ”Şehitlerimize Allah’tan rahmet Gazilerimize acil şifalar diliyorum. Köy Korucuları Dayanışma Derneği Başkanlığı olarak MHP’ye il Başkanımız Ramazan Bülent Avşar beyle, Genel Başkan Dr. Devlet Bahçeli Başkanımın koordinatörlüğünde çalışacağım zaman koruyucularımızı sıkıntılarına bir nesne de olsa yerleştireceğimize inancımızdan dolayı bugün bu toplantıyı tertipledik. Yaklaşık şimdiye kadar 3 bin Şehidimiz mevcut Malatya’mızda 12 şehidimiz mevcut, Şehitlerimize bir kez daha rahmet diliyorum. Mekânları cennet olsun. 6 tane gazimiz mevcut ve gazilerimizden olan arkadaşımız şunda birisi aramızda. Köy korucuları olarak yaklaşık 30 yıldır bir mücadelenin içerisindeyiz, terörle mücadeleyi aksatmadan karda kışta, gece gündüz mücadele vermiş askerimiz ve polisimiz de omuz omuza mücadele etmiş bir camiayız. Köy koruyucuların bir ferdisi olmaktan dolayı büyük gurur duyuyorum. Bugün de Milliyetçi Hareket Partisi MHP’ye Malatya il başkanlığına arkadaşlarımızla birlikte üye olmak için katılıyoruz. Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli’nin partiler üstü yapmış olduğu, almış olduğu kararlar çok etkiledi. " dedi.

MHP Malatya İl Başkanı Avşar ise, ”Malatya Büyükşehir Köy Korucuları Dayanışma Derneği Başkanı Şakir Gökçe Başkanıma ve üyelerine hoş geldiniz diyorum. Şakir başkanım aynı zamanda Doğu ve Güneydoğu Anadolu Güvenlik Koruyucuları Şehit ve Gazi Federasyonun Genel Başkan Yardımcılığı görevini de yürütmektedir” dedi.

Avşar; " Koruyucular, PKK‘la mücadelede vazgeçilmez bir rol üstlenmektedir. Ülkemizin içinden geçtiği bu kritik süreçte, Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanımız Dr. Devlet Bahçeli’nin dik duruş sergilediği gün geçtikçe daha iyi anlaşılmaktadır. Amaçsız çıkarsız milli çıkarları savunmaya devam edeceğiz kim ne derse desin hangi algıyı oluşturmaya çalışırlarsa çalışsın MHP kadroları Başbuğ’un yolunda liderimiz Devlet Bahçeli'nin liderliğinde gereği neyse yapmaya devam edecektir. 15 Temmuz sürecinden sonra siyaset tamamen değişmiştir. Genel Başkanımız Devlet Bahçeli'nin vermiş olduğu kararlar doğrultusunda dik duruşunu sergilemeseydi hükümetin devletin yanında olmasa idi, Ülkede şu anda çok büyük karışıklıklar olacaktı."

Partiye yeni geçen üyelere MHP İl Başkanı Avşar tarafından MHP rozeti takıldı.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

6 yorum yapılmış

  • Ali (6 yıl önce)
    Çekemeyen anten taksın.
    0
    0
    Yanıtla
  • Murat Bey (6 yıl önce)
    MHP diye bir parti var mi?? bu 28 kisi ak partiye üye olmuş haberleri yok.. :)))))
    0
    0
    Yanıtla
  • Mahmut (6 yıl önce)
    Akape'den istifa ettirip, Mehape'ye üye yapmışlar. Özü bu kadar basit. Makarna yerine de piskevit dağıtmışlar...
    0
    0
    Yanıtla
  • Sercan (6 yıl önce)
    Sayın Halil keşke 278 kişi keşke oraya sığsaydı bizde hepsini ağırlamaktan şeref duyardık ama malesefki okadar kişi oraya sığdırmak mümkün değil ve derneğin başkanı bütün üyelerinin kimlik fotokopilerini toplayıp getirmiş
    0
    0
    Yanıtla
  • İşin komedi yanı da bu üyelik vekaleten olmaz bizzat üye formunu imzalaması gerekir. bu insanlar yarın çıkıp biz hiç bir yere imza atmadık bu üyeliği kabul etmiyoruz derse ne olacak? Hatırlarsan bir zaman AKP de Genel merkez tarafından Malatya da her yöneticiye belirli bir sayıda üye yapma kotası koymuşlardı onlarda Muhtardan aldıkları nüfus bilgilerine göre herkesi AKP ye üye yapmışlardı iş açığa çıkınca bayağı bir komedi yaşanmıştı.
    0
    0
    Yanıtla
  • Halil (6 yıl önce)
    278 Yeni üye oldu demişler resimde 17 kişi bile yok! Bu nasıl bir iş öyle patiyi AKP teslim ettiniz. Kendiniz ancak böyle avutursunuz. Seçimde AKP ittifak yapan MHP li yöneticiler kim için oy isteyecekler önce onu düşünsünler.
    0
    0
    Yanıtla