SON DAKİKA
SON DEPREMLER

PKK/KCK Propagandasına 2 Gözaltı

0
Güncellendi - 2019-01-16 20:34:42
PKK/KCK Propagandasına 2 Gözaltı
A- A+ PAYLAŞ

Akçadağ'da Jandarma tarafından yapılan operasyonda, terör örgütü PKK/KCK'nın propagandasını yaptıkları saptanan 3 şüpheliden 2'si gözaltına alındı, 1 şüpheli aranıyor.

Yapılan operasyonla ilgili olarak Valilik'ten şu bilgi verildi:

"PKK/KCK terör örgütünün faaliyetlerinin deşifre edilmesi ve engellenmesine yönelik sürdürülen çalışmalar kapsamında;

Malatya İl Jandarma Komutanlığınca yapılan istihbari çalışmalar neticesinde, Malatya il Merkez ile Akçadağ ilçesi Darıca ve Altunlu Mahallelerinde ikamet eden ve sosyal medya üzerinden PKK/KCK terör örgütü propagandasını yaptığı tespit edilen (3) şahsın yakalanmalarına yönelik Akçadağ Sulh Ceza Mahkemesinden alınan karara istinaden şüpheli şahısların ev ve eklentilerinde 15 Ocak 2019 günü saat 08:00 sıralarında arama faaliyeti icra edilmiştir. Yapılan aramalarda;

a. (2) Adet ruhsatsız av tüfeği,

b. (18) adet Fişek

b. (8) adet kitap,

c. (3) adet CD

ç. (1) adet PKK/KCK terör örgütünü simgeleyen bez parçası

d. (2) adet cep telefonu

e. (50) gram kubar esrar ele geçirilmiştir.

2. Yakalan S.Y. ve Y.K. isimli (2) şüpheli şahıs sağlık kontrollerine müteakip gözaltına alınmış, adli işlemlerin tamamlanması için Akçadağ İlçe J.K.lığına götürülmüştür. İl dışında olduğu tespit edilen (1) şahsın yakalanmasına yönelik çalışmalar devam etmektedir."

Bülten- malatyahaber.com- Yeni Malatya Gazetesi

 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız