SON DAKİKA
SON DEPREMLER

3 Araç Birbirine Girdi, 1 Yaralı..

3 Araç Birbirine Girdi, 1 Yaralı..
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'nın Doğanşehir ilçesinde üç aracın karıştığı zincirleme kazada 1 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Malatya istikametinden Gölbaşı istikametine gelen Tuncay Torun idaresindeki 44 AFA 529 plakalı minibüs, aynı istikamette seyreden Barış Küpeli idaresindeki 44 ND 349 plakalı otomobil ile çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle kontrolden çıkan minibüs, park halinde bulunan 44 ACA 012 plakalı otomobile çarptı. Meydana gelen kazada 44 ND 349 plakalı otomobilde yolcu olarak bulunan Ali Alkan yaralandı. Yaralı, kaza yerine gelen sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalenin ardından Doğanşehir Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

ERKENEK'TEKİ KAZA
Bu arada Malatya'nın Doğanşehir ilçesinde otomobil ile motosikletin çarpışması sonucu meydana gelen kazada da 1 kişi yaralandı.

Adıyaman istikametinden Malatya istikametine giden Murat E. idaresindeki 34 UY 8899 plakalı motosiklet, Erkenek Mahallesi çıkışında aynı istikamette önünde seyreden Kadir P. idaresindeki 33 APB 324 plakalı hafif ticari araca çarptı. Kazada motosiklet sürücüsü Murat E. yaralandı. Yaralı sürücü kaza yerine gelen ambulansla Doğanşehir Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Kazalarla ilgili soruşturma sürüyor.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • 44 Gurbet (9 ay önce)
    Vekiler iktidar muhalefet ve yöneticiler hiç boşuna böyük ülkeyiz demesin bir iki turist gelsin diye yapmadıkları yok beş on dolar gelsin diye veya diyenler bu kazalarla milylnlarca dolar uçuyor binlerce canımız yok oluyor on binler özürlü kalıyor ülkeskni seven yok sadece koltuk seven makam seven siyasetciler bunun günahını nasıl verecek bilmiyorum içişler bakanı bu bayramda ölü sayısı az 195 diye tv de gururla anlatıyor bu acemi sürücüleri hak hudut tanımayan bilmeyen sürücüleri kim eğitecek yakıta zam geldimi avazı çıktığı kadar bağıranlar bu kazalarda kader deyip susanlar yarin senin canıyın yanmıyacağının garantisi varmı trafik terörü en büyük terör her yerde her an karşımızda para cezasıyla bu iş olmaz seçim yaklaşıyor bir pankat bir afiş bir toplantı yapalım ALLAH rızası için
    %100
    %0
    Yanıtla