SON DAKİKA
SON DEPREMLER

3 Ayrı Trafik Kazasında 8 Kişi Yaralandı

3 Ayrı Trafik Kazasında 8 Kişi Yaralandı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da 3 aracın karıştığı trafik kazasında 2'si çocuk 5 kişi yaralandı. Ayrıca, iki ayrı kazada da 1'i çocuk 2 kişinin yaralandığı bildirildi.

HAVALİMANI YOLUNDA..
Kaza, saat 18.30 sıralarında havalimanı yolu 2. Organize Sanayi Bölgesi kavşağında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, B.Y. idaresindeki 44 AED 229 plaka aracı ile M.A. yönetimindeki 44 T 1371 plakalı ticari araç ve E.K.’nın kullandığı 44 EJ 812 plakalı araç çarpıştı.

Kazada E.K. (26), N.Y. (25), E.Y. (6), A.Y. (3), B.Y. (33) yaralandı. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edilirken yaralılar kentteki çeşitli hastanelere kaldırıldı. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

KIZ ÇOCUK YARALANDI
Malatya’da annesinin karıştığı trafik kazasında yaralanan 4 yaşındaki Asel’e ilk müdahaleyi Yunus Timleri yaptı.

Malatya- Ankara karayolu Hava Lojmanları kavşağında 14.00 sıralarında meydana gelen kazada, Nimet Y. idaresindeki 27 LM 502 plakalı Fiat marka otomobil ile Arif B. yönetimindeki 44 EY 600 plakalı Ford marka pikap çarpıştı. Kazada otomobilde yolcu olarak bulunan 4 yaşındaki Asel Y. yaralandı. Yaralı küçük kıza ilk müdahaleyi bölgede devriye gezen Yunus timleri yaptı. Kazaya karışan annesinin aracından polis tarafından alınan küçük kız olay yerine çağrılan ambulansla Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılırken, kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

TRAKTÖRÜN ALTINDA KALDI
Malatya’nın Yeşilyurt ilçesinde sürücünün kontrolünden çıkan traktör devrildi. Traktörün altında kalan sürücü yaralandı.

Kaza, 15.30 sıralarında Yeşilyurt ilçesine bağlı Dilek Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Örenönü Mahallesi mevkiinde seyir halinde olan Abdulkadir K.’nın kullandığı traktör sürücünün kontrolünden çıkarak devrilip ters dönü. Traktörün altında kalan sürücü bölgeye sevk edilen jandarma, sağlık ve itfaiye ekiplerin çalışmaları sonucunda bulunduğu yerden çıkarılarak Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Kazayla ilgili başlatılan tahkikat sürüyor.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • Malatyalı (1 yıl önce)
    Şehir depremle yıkılırken insanların kafaları da yıkıldı galiba, biraz kendinize gelin kardeşim, çarpışan araba kullanmıyorsunuz, biraz sağınıza solunuza bakın ve yavaş gidin.
    %0
    %100
    Yanıtla
  • Oktay (1 yıl önce)
    Yav arkadaş 3 ay oldu su sehir trafiğinin parkını kaldırın millet fuzuliden aşağı iniyor artık yeter da
    %67
    %33
    Yanıtla
  • kaya (1 yıl önce)
    Dikkat ediliyorsa son zamanlardaMalatya da sık sık kazalar oluyor. Malatya da yoğun şekilde yabancı plaka var çoğu yerde ışıklar çalışmıyor.polis denetimi yok . Özllikle taşımacılık ve inşaat işlerinde kullanılan araçlar kuralsızca sürüyor . böyle giderse çok kaza olur.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Huzur (1 yıl önce)
    Vefa borcunuzu birazda vatandaşın cebine yansıtsanız iyi olur.Selam aleyküm deyip ilk giriş 300 TL...
    %67
    %33
    Yanıtla