SON DAKİKA
SON DEPREMLER

3. Lig Fikstürü Çekildi, Arguvan İlk Hafta Deplasmanda

3. Lig Fikstürü Çekildi, Arguvan İlk Hafta Deplasmanda
A- A+ PAYLAŞ

TFF 3. Lig'de 2022-2023 sezonunun fikstür çekimi yapıldı. 3. grupta yer alan Arguvan Belediyespor, ilk hafta deplasmanda Akhisarspor ile karşılaşacak.

Federasyonun Riva'daki Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde gerçekleştirilen fikstür çekimine, TFF Yönetim Kurulu üyeleri Volkan Can ve Murat Şahin ile kulüp temsilcileri katıldı.

Türkiye Futbol Federasyonu 2. Lig ve 3. Lig Kulüplerinden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Volkan Can, fikstür çekiminde kulüp başkan ve temsilcilerine yeni sezon için başarılar diledi. Can, "Saygıdeğer başkanlar, değerli kulüp temsilcileri, kıymetli basın mensuplarımız; herkese hoş geldiniz diyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum. Yeni sezon fikstürümüz için karşınızdayız. TFF olarak alt ligleri, Süper Lig'in lokomotifi olarak görüyoruz. 3. Lig'deki rekabetin, tüm liglere olumlu yansıyacağını düşünüyoruz. Kulüplerimizin yaşadığı sorunları biliyoruz. Yeni dönemde el ele verip bu problemleri hızlı şekilde çözeceğiz." diye konuştu.

Kısa sürede kulüplerin yaşadığı sorunların çözümü konusunda çok önemli mesafe aldıklarını vurgulayan Volkan Can, "Deplasman yasağını kaldırdık. Yol masrafları desteğimizi revize ediyoruz. Lig Koordinasyon Kurulu'na 2-3. Kulüpler Birliği'nden bir temsilci almaya karar verdik. Sürekli kulüplerimizle istişare halinde çalışıp hedeflediğimiz başarılara ulaşacağız" ifadesini kullandı.

Centilmence bir lig çağrısında da bulunan Volkan Can "Yeni sezonun öncelikle Fair Play içinde, gerilimden uzak, dostça, centilmence geçmesi en büyük dileğimiz. Bunu sağladığımızda başarı da gelecektir. Bu bağlamda bütün kulüplerin ortak paydada buluşup omuz omuza vereceğine yürekten inanıyorum." dedi. 

TFF 3. Lig'de karşılaşmalar, 4 Eylül'de başlayacak. İlk yarı maçları 18 Aralık'ta tamamlanacak. İkinci yarı maçları ise 15 Ocak 2023'te başlayacak ve normal sezon 29 Nisan 2023'te sona erecek. Ardından play-off müsabakalarına geçilecek. 

TFF 3. Lig'de 13 ve 28. hafta karşılaşmaları, hafta içi oynanacak.

Üç grupta oynanacak ligde ilk hafta müsabakaları şöyle:

- 1. Grup
Şile Yıldızspor-Kalecik FK
Belediye Derincespor-Eskişehirspor
Nevşehir Belediyespor-Karşıyaka
1922 Konyaspor-Karbel Karaköprü Belediyespor
Elazığspor-1954 Kelkit Belediyespor
Belediye Kütahyaspor-Yomraspor
İçel İdmanyurdu-Amasyaspor 1968
52 Orduspor-Ağrı 1970
Edirnespor-Çatalcaspor

- 2. Grup
Ergene Velimeşespor-Eynesil Belediyespor
Ayvalıkgücü Belediyespor-Bulvarspor
Kırıkkale Büyük Anadoluspor-Alanya Kestelspor
Kuşadasıspor-Kahramanmaraşspor
Gümüşhane Sportif Faaliyetler-Elazığ Karakoçan
Bayrampaşa-Darıca Gençlerbirliği
Karaman FK-Turgutluspor
Yeşilyurt D.Ç Ofspor-Orduspor 1967
Iğdır FK (BAY)

- 3. Grup
Akhisarspor-Arguvan Belediyespor
Kepez Belediyespor-Erbaaspor
Artvin Hopaspor-Efeler 09 Spor
Büyükçekmece Tepecikspor-Bursa Yıldırımspor
68 Aksaray Belediyespor-Osmaniyespor
Fatsa Belediyespor-Sapanca Gençlikspor
Niğde Anadolu FK-Beyoğlu Yeni Çarşı
Çankaya FK-Siirt İl Özel İdaresi
Muş 1984 Muşspor-Bergama Belediyespor

İstanbul, AA

3. LİG FİKSTÜRÜ İÇİN AŞAĞIDAKİ LİNKİ TIKLAYINIZ

3. LİG FİKSTÜRÜ

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • ali (1 yıl önce)
    Arguvanspora başarılar dilerim.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Malatyalı (1 yıl önce)
    Yeni Malatya aynen Akhisar gibi olacak,Akhisar süper ligde fırtına gibi esmiş 2 yıl feneri içerde dışarda yenerek şampiyonluktan etmiş Türkiye kupasını ve Süper kupayı almıştı sonuç kötü bir yönetim kulübü paralarını hiç ederek akhisari hızla amatöre götürdü,malatyamiz arguvan belediye üzerinden projeler uretmelidir, lige çıkmak zordur mersin idman yurdu amatöre gitti onun yerine İçel idman yurdu kuruldu 3 .ligde 3 yıldan beri şampiyonluğa oynuyor play-off oynuyor ama bir türlü 2.lige çıkamıyor.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • 44malatya (1 yıl önce)
    Arguvan spora basarilar dilerim
    %100
    %0
    Yanıtla