SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"3. Lig İçin Kenetlendik"

0
Güncellendi - 2019-04-30 03:11:09
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto Bölgesel Amatör Futbol Ligi ekiplerinden Malatya Yeşilyurt Belediyespor'un sportif direktörü Burak Acil, takım olarak 3.Lig için kenetlendiklerini, ilk maçta istediklerini elde etmek istediklerini söyledi.

Acil, Malatya'nın takımı benimsediğini ifade ederek, taraftarlara verdikleri destekten dolayı teşekkür etti.

Sabırlı bir yolun sonunda mutlu olduklarını ifade eden Acil, "Hep, 'son gülen iyi gülecek' dedik. 25 hafta bekledik ve grubumuzu lider tamamladık" dedi.

Acil, takımda iyi bir ortamın olduğunu kaydederek, şunları söyledi: "Takımımızda bir aile ortamı var. Yönetim, hocamız, teknik heyet, futbolcularımız ve personelimiz arasında güzel bir ortam var. Böyle olunca da başarı zaten kendiliğinden geliyor. Takımımıza izin vermiştik. İzin sona erdi ve Ramada otelde kampa girdik. Sakat ya da cezalı oyuncumuz yok. Forvet oyuncumuz Cemre Atmaca antrenörlük kursunda bulunuyor. Bir hafta içerisinde takımımıza katılacak. Tam kadro olarak çalışmalarımıza devam edeceğiz."

Spor Toto BAL kurasında birinci kademede bay çektiklerini anımsatan Acil, "Bay çekmemiz biraz daha geç başlayacağız anlamına geldi. Bizim için başka bir dezavantajı olmadı. Bazı kesimlerce üçüncü maçı yapma ihtimalimiz ortadan kalktığı için üzüntüyle karşılanıyor ama öyle bir şey yok. Neticede üçüncü maçı yapma garantinizde yok. Yine bay çekip, iki maçta kalabilirdiniz. Bu yüzde 20'lik bir ihtimaldi sadece ondan olduk. İlk maçı kazandığımız takdirde yine şampiyonuz. Bizim için hiçbir sıkıntı olacağını sanmıyorum" diye konuştu.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • EROL (5 yıl önce)
    YEŞİLYURT ı artık BAL liginde görmek istemiyoruz.ADIYAMAN yine küme düştü.
    0
    0
    Yanıtla