SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

"3 Puanı Alacağız, Rahat Konuma Geleceğiz"

0
Güncellendi - 2018-04-26 01:48:39
A- A+ PAYLAŞ

Evkur Yeni Malatyaspor’da uzun bir aradan sonra Beşiktaş maçında kaleye geçen Fabien Ceddy Farnolle, mağlubiyet için üzgün olduklarını ifade ederek, Teleset Mobilya Akhisarspor maçından 3 puanla ayrılıp, ligde rahat bir konuma gelmek istediklerini söyledi.

Ligin 30.haftasında İstanbul’da oynanan Beşiktaş maçında kaleye geçen Farnolle, “Mutlu oldum, uzun bir süre oynamamıştım.  Ama biz hiçbir zaman idmanları bırakmadık. Ertaç ile çok uyum içinde çalıştık. Bir birimizi hep ittik yukarıya doğru. Benim hazır olmam gerekiyordu, sürekli kendimi hazır tuttum, zamanı gelince de en iyi şekilde performans sergilemeye çalıştım” dedi.

Farnolle, Beşiktaş karşısında aldıkları mağlubiyet için üzgün olduklarını belirterek, “Öncelikle bana güvenen hocalarıma, başkanıma ve takım arkadaşlarıma güvenlerini boşa çıkartmamaya çalıştım. Uzun süre oynamamak benim için problem olabilirdi ama sonuçta bu maçta öne çıkan benim performansım değil, maalesef aldığımız mağlubiyet olması lazım. Mağlubiyet için de çok üzgünüm” ifadelerini kullandı.

Ligin 31.haftasında Teleset Mobilya Akhisarspor ile sahalarına oynayacakları karşılaşmanın hazırlıklarını sürdürdüklerini anlatan Farnolle, “Her zaman çalıştığımız gibi çalışıyoruz. Maça çıkıp 3 puanı alacağız ve ligde rahat bir konuma geleceğiz” dedi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • BABA (6 yıl önce)
    Hiç değilse boşa çıkmadı. Ertaç da bu da kaleci değil. Bu sene mucize idare ettik bu iki kazma ile.
    0
    0
    Yanıtla
  • Vahap (6 yıl önce)
    Ertaç neden Birden Biere kesik anlamadım bilen varsa yazarsa sevinirim
    0
    0
    Yanıtla
  • Ertaç'ın son haftalardaki hatalarına bir bak hocam Alanya maçındaki son dk hatası da tuzu biberi, Farnolle ertaçtan iyi değil ama daha tecrübeli.
    0
    0
    Yanıtla