SON DAKİKA
SON DEPREMLER

4 Trafik Kazasında 9 Kişi Yaralandı

4 Trafik Kazasında 9 Kişi Yaralandı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya il merkezi ile Doğanşehir ilçesinde meydana gelen 4 ayrı trafik kazasında 9 kişi yaralandı.

HAVALİMANI YOLUNDA..
Malatya’nın Yeşilyurt ilçesinde hafif ticari araç ile otomobilin karıştığı trafik kazasında 5 kişi yaralandı.

Kaza, akşam saatlerinde Özal köyü mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, havaalanı istikametine seyir halinde olan Ali G. idaresindeki 54 AHS 187 plakalı otomobili ile aynı yöne seyir halinde iken Karahan istikametine dönüş yapan Hüseyin T. yönetimindeki 23 FV 212 plakalı hafif ticari araç çarpıştı. Kazada, hafif ticari aracın sürüsü ile birlikte araçta yolcu olarak bulunan Ali T., Batuhan T., Hayriye T. ve Hüseyin T. yaralandı. İhbar üzerine bölgeye polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edilirken, yaralılar kentteki çeşitli hastanelere kaldırıldı.

ASKERİ LOJMANLAR KAVŞAĞINDA
Malatya’da otomobilin çarptığı araç, metrelerce savrularak çıktığı refüjde durabildi. Kazada 1 kişi yaralandı.

Kaza, saat 08.45 sıralarında Malatya-Ankara karayolu Hava Lojmanları kavşağında meydana geldi. İddiaya göre, kent merkezi istikametine seyir halinden olan C.G.D. idaresindeki 26 ABV 544 plakalı otomobil, Fahri Kayahan Bulvarı istikametinden gelen H.G. yönetimindeki 34 CLJ 922 plakalı araçla çarpıştı. Kazada metrelerce savrulan araçlardan biri refüje çıkarak durabilirken, C.G.D. yaralandı. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralı sürücü Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.

TRAKTÖR DEVRİLDİ
Malatya’nın Doğanşehir ilçesinde tarım işçilerini taşıyan traktör, sürücünün kontrolünden çıkarak şarampole devrildi. Kazada 2 işçi yaralandı.

Kaza, 10.00 sıralarında Doğanşehir'in Kurucuova Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Adıyaman istikametinden gelen Cumali K. (28) idaresindeki tarım işçilerini taşıyan 02 NA 800 plakalı traktör sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıkarak şarampole devrildi. Kazada, işçilerden E.Y. (26) ile A.B. (28) yaralandı.

DOĞANŞEHİR'DE..
Doğanşehir ilçesinde otomobilin takla atması sonucu 1 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre Adıyaman istikametinden Malatya istikametine giden Ferhat A. idaresindeki 06 BLA 314 plakalı otomobil sürücüsü Reşadiye Mahallesi'nde sürücü direksiyon hakimiyetini kaybederek yol kenarında bulunan boş araziye savrularak takla attı. Yaşanan kazada Otomobil sürücüsü yaralandı.

Yaralı kaza yerine gelen sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalenin ardından Doğanşehir devlet hastanesine kaldırıldı.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • 44 Gurbet (1 yıl önce)
    Bu araçları kulananlar ne gibi bahanerle savunma yaptılar Yaya olarak yolda yürüyemeyen araç kulanıyor çünkü hiç biri kendini eğitmek için hiç emek vermiyor izmir istanbul o güzelim oto yolun sürüş keyfini çıkaran yok 3 şeritli oto yolda kamyonet dahi solda veya orta şerite gidiyorlar sağ şerite gitmek hakaret sayılırmış Türkiyenin yüzde 90 ehliyeti hak etmiyor birlerini öldürerek yaralayıp özürlü bırakarak milyarlarca lira mal kayıbına sebep olarak eģitileceğini sanıyorlar boş köy yolunda bir kaç yıl kaza yapmadımı kendini kaptan sanıyor trafiğe bir katil kazandırıyor Parlilerin kongresinde düğünde bir gurubun olduğu yerde Trafikde parkda yolda yürürken omuz atma laf atma yan banma da kavga eden insan tiplerine önce en az 1 yıl pijkolik tadavi sonra ehliyet verilmeli
    %100
    %0
    Yanıtla