SON DAKİKA
SON DEPREMLER

300 Kişi Daha Karantinadan Evlerine Uğurlandı

0
Güncellendi - 2020-05-10 01:38:25
300 Kişi Daha Karantinadan Evlerine Uğurlandı
A- A+ PAYLAŞ

Azerbaycan ve Cezayir'den getirilerek yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında Malatya'da karantina süreçlerini tamamlayan 300 kişi evlerine uğurlandı.

Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında, Azerbaycan ve Cezayir’den Malatya'ya getirilen 300 kişi 25 Nisan’da karantinaya alınmıştı Gençlik ve Spor Bakanlığı'na bağlı Eşref Bitlis Yurdu'ndan ayrılan ve 9 Cezayir vatandaşının da aralarında bulunduğu 300 kişi, AFAD İl Müdürlüğü ve yurt görevlilerin yardımıyla otobüslere bindirildi.

Karantina süreçleri tamamlanan vatandaşlar, memleketlerine uğurlandı. İl Afet ve Acil Durum Müdürü Mustafa Türker ile Malatya Gençlik ve Spor İl Müdürü Ebubekir Kayhan da uğurlamada yer aldı. 

HATIRA ORMANI OLUŞTURULDU

Cezayir ve Azerbaycan'dan yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında Malatya’ya getirilerek Eşref Bitlis Yurt Müdürlüğü’nde karantinaya alınan vatandaşlar için hatıra ormanı oluşturuldu. Hatıra ormanında bir fidanda Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu için dikildi. 

Malatya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, “Azerbeycan ve Cezayir’den gelen misafirlerimizi memleketlerine uğurladık. Malatya anısı olarak Orman Bölge Müdürlüğünden alınan fidanlar yurt bahçesine fidan dikildi ve misafirlere dağıtıldı. Misafirlerimiz minnettarlıklarını bildirerek teşekkür ve dua ederek ayrıldılar” ifadelerine yer verildi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

FOTO: AA- iha

 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız