SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

"31 Belediyemizi Kardeş İlan Ettik"

A- A+ PAYLAŞ

AKP Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, Kahramanmaraş merkezli meydana gelen deprem nedeniyle 1 büyükşehir, 5 il, 25 ilçe belediyesi olmak üzere toplam 31 AK Partili belediyenin hayat normale dönene kadar Malatya’da ve ilçelerinde çalışacağını bildirdi.

Özhaseki, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Malatya ile Balıkesir Büyükşehir Belediyemiz, Bingöl, Bitlis, Elazığ, Muş ve Sivas Belediyelerimiz başta olmak üzere 31 AK belediyemizi kardeş ilan ettik. Kardeş belediyelerimiz Malatya ve ilçelerinde hayat normale dönene kadar çalışmaya devam edecek” dedi.

Ankara, iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

10 yorum yapılmış

  • Murat (1 yıl önce)
    Hayatınız partizanlık, halkı bölüp kutuplaştırma ve bir de rant devşirip yandaş kayırmayla geçti. Sizin en iyi bildiğiniz kardeşlik hikayesi budır!
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Aasa (1 yıl önce)
    Bizim belediyeler kenara çekşlsinler gelenler yapsın işleri, bizimkiler ellerine yüzlerine ulaştırıyor çünkü, Bağcılar Belediyesi canla başla çalışırken Battalgazi Belediyesi yatıyor. Hatta köstek oluyor. Bu rezalete dur deyin,
    %100
    %0
    Yanıtla
  • mlx (1 yıl önce)
    Bizler depremzede olarak dert yanıyoruz malatya 2.planda diye.tvleri açın bakın deprem sadece 2 ilde olmuş gibi.maraş ve hatay.malatya yok osmaniye yok adıyaman yok antep yok...işte malatya sahipsiz malatya burada da sahipsiz en az kardeş belediyesi olan il malatya.deprem komisyonu kurulur malatyadan vekil olmaz.alın size malatya siyaseti.aman haa bunlara gene yüzde 75 oy verelim nolur...biz kendi elimiz ile kendimizi bitiriyoruz farkında değiliz...
    %86
    %14
    Yanıtla
  • Alp (1 yıl önce)
    Malataya belediyesi sınıfta herşeyi eline yüzüne sürdü. Belediyeleriniz sınıfta kaldı kardeşolun elle tutuşun oynayın vatandaşlar gerekeni sandıkta verecek...
    %93
    %7
    Yanıtla
  • MUSTAFA (1 yıl önce)
    Zihniyet aynı değişmez. Deprem felaketinde bile ak belediyeler, bilmem ne belediyeler. Muhalefet belediyeleri bile bu ayırımı yapmadı. Utanın bu felaket ortamında hala ayrımcılık, bölücülük peşindesiniz. Yeter bıktık sizden, istifa edecek gururunuzda mı yok.
    %85
    %15
    Yanıtla
  • ali kaya (1 yıl önce)
    CHP li belediyeleri üvey kardeş, iyi Partili belediyeleri de ahiretlik kardeş ilan etseydiniz bari ...
    %80
    %20
    Yanıtla
  • Nur (1 yıl önce)
    Hep ayrım hep ayrım.. sanki onlar dışında başka parti belediyeleri yardım etmemiş!!
    %88
    %12
    Yanıtla
  • Mahmut (1 yıl önce)
    Dürüst olsaydın bu süreçte belediyeleri ak parti ,MHP, CHP diye ayırmaz dın
    %78
    %22
    Yanıtla
  • Halkı ayırdılar beleyelerine ayrıldılar ama biz ayrım yapıyoruz çalışanlarla yola devam calısmayanlatı hizmet etmeyeni tarihe gondereceğimiz ğünler de yakındır
    %82
    %18
    Yanıtla
  • ercan (1 yıl önce)
    Tüm belediyeler kardeştir. Bazı belediyeleri deprem bölgesindeki belediyelerle ilişkilendirdik demek daha şık olmaz mı?
    %82
    %18
    Yanıtla