SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Verilmeyen Fauller, Penaltı Pozisyonu Var"

0
Güncellendi - 2019-12-03 17:38:18
A- A+ PAYLAŞ

Keçiörengücü Teknik Direktörü Hamdi Yılmaz, rövanş karşılaşmasında skoru kendi lehlerine çevirmenin gayreti içerisinde olacaklarını söyledi.

Yılmaz, Ziraat Türkiye Kupası 5.Eleme Tur’unda 3-1 mağlup oldukları BtcTurk Yeni Malatyaspor karşılaşması sonrası yaptığı açıklamada, “Ligin güçlü takımı Malatyaspor ile kupa maçının ilk ayağını oynadık. Netice olarak oynamış olduğumuz oyunun karşılığında bir netice olmadığını düşünüyorum. Yakaladığımız fırsatları ilk 20 dakikada değerlendiremedik. Netice olarak 3-1’lik mağlubiyetle ayrılıyoruz” dedi.

Yılmaz, rövanş karşılaşmasına ilişkin, “Hakeme değinmek istemiyorum. Verilmeyen fauller, penaltı pozisyonu var. Bunların arkasına da sığınmış değiliz. İkinci maçımızı kendi evimize oynayacağız. Bu oynadığımız futbolun daha da üzerinde oynayarak sonucu lehimize çevirmek istiyoruz. Futbolcularımı verdikleri mücadeleden dolayı kutluyorum” değerlendirmesinde bulundu.

Yılmaz, bir gazetecinin ‘Tur atlayacağınıza inanıyor musunuz?’ sorusuna ise “Hem lig hem de kupayı önemsiyoruz. Kupada gidebildiğimiz yere kadar gitmek istiyoruz. Bu maçta da ilk 11’de oynayan bazı oyuncularımızı dinlendirdik, diğer oyuncularımızı görme şansımız oldu. Aktepe Stadı’nda daha iyi oynuyoruz. Geçen sene de Galatasaray ile oynadık. Bu senede ligin güçlü takımı Malatyaspor ile oynuyoruz. Skoru kendi lehimize çevirme gayretinde olacağız” yanıtını verdi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız