SON DAKİKA
SON DEPREMLER

SGK Hizmet Binası İhalesi Ay Sonunda

0
Güncellendi - 2020-04-20 05:37:32
SGK Hizmet Binası İhalesi Ay Sonunda
A- A+ PAYLAŞ

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) tarafından, Malatya Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü hizmet binası olarak kullanılmak üzere inşa edilecek 6 katlı binanın yapım işi için düzenlenen ve 14 Nisan’da yapılacağı açıklanan ihalenin 30 Nisan 2020 tarihine ertelendiği öğrenildi.

İhaleye ilişkin ilanda, Malatya Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü yeni hizmet binasının 17.500 M2  alan üzerinde, bodrum kat + zemin kat + 4 normal kat olacak şekilde toplamda 6 kat olarak inşa edileceği belirtildi.

İhalenin sözleşme tasarısına göre, Malatya Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü hizmet binasının yapım süresi yaklaşık 2 yıl (700 gün) olarak belirlendi, iklimsel koşullardan dolayı gecikme süresi ise 100 gün olarak öngörüldü.

SGK hizmet binası inşaatı için 2020 yılında % 30, 2021 yılında % 52, inşaatın tamamlanacağı yıl olan 2022 yılında ise % 18 ödenek tahsis edilecek.

İhale ilanında,  ihale ve teklif açma tarihinin 14 Nisan 2020 olduğu ve ihale için verilen tekliflerin bu tarihte Ankara’da açılacağı belirtilmişti.

Ancak, ihalenin 30 Nisan 2020 tarihine ertelendiği öğrenildi. Binanın eski İŞKUR İl Müdürlüğü yanındaki alana yapılacağı kaydedildi.

Güler HAZAR, Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

FOTO: SGK Hizmet Binası'nın yapılacağı yer (kırmızı çerçeveli alan)

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

12 yorum yapılmış

  • Payitaht (4 yıl önce)
    Yanlış yer seçimi resmî kurum binaları doğu yönüne kaydırılmalı hareketliliği yaymak yerleşim alanlarının daha elverişli kulanılması sağlanmalı çöşnük den daha ileri Bulgurlu köyüne doğru çok geniş bir alan var .
    0
    0
    Yanıtla
  • Bilirkişi (4 yıl önce)
    Yimpas binası çürüyor verin SGK yada başka bir kuruma
    0
    0
    Yanıtla
  • İsrafil Kıyıcı (4 yıl önce)
    Bu arazi yanılmıyorsam kent planında önceki dönemlerde yeşil alan olarak ayrılmıştı .Bu alana botanik park yapılsa şehrimize daha çok değer katardı
    0
    0
    Yanıtla
  • Turan (4 yıl önce)
    Trafik keşmekeş durumda oraya yapın 2 saatte gidelim çarşıya
    0
    0
    Yanıtla
  • Ergün (4 yıl önce)
    Yorum yapan arkadaşlar, şehrin dışına yapsalar, bu defa da orası çok uzak oraya niye yapıyorlar dersiniz sanırım. Bizdeki bu muhalefet zihniyeti olduktan sonra hiç bir şeyi beğenmeyiz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Selahattin (4 yıl önce)
    Yorum yapmıştım neden yayınlanmadı acaba ???Eski İŞKUR il müdürlüğü yanı diye yazılmış acaba gözden mi kaçtı demiştim. Yeşilyurt bölgesi için hem hastaneler hem belediye hizmet binası hem de SGK vatandaş için güzel olacak. Tabi imkan oluşturulsa şehir yayılsa yeni bölgeler oluşsa güzel olur.
    0
    0
    Yanıtla
  • Burak (4 yıl önce)
    Şehrin en güzel yerine bu binayı yapmasanız da Belediye size şehir merkezindeki eski maski binasını tahsis etse yok onu kabul etmem şanıma yakışmaz derseniz bu alana karşılık hazine arazisi olan uygun bir yere bina yapıp teslim etse, sonrada Belediye burayı park yapıp halkın hizmetine sunsa... Çok şey istiyorum değil mi? Evet evet düşününce ben de ne kadar saçmaladığımı fark ettim.
    0
    0
    Yanıtla
  • ahmet (4 yıl önce)
    yapılacak yer mi yok..şehir dışına yapılsın.bunlar neden sürekli şehir trafiğini arttıracak yerlere bina yapılıyor..akıl veren kim bunlara!!
    0
    0
    Yanıtla
  • Fahri (4 yıl önce)
    O arazi İşkurun değil miydi?
    0
    0
    Yanıtla
  • Kılıççı (4 yıl önce)
    Yanlış değilse 10 yıla yakındır gündemde, ama nedense bir türlü gerçekleşmedi habire şimdiki eski binaya, yeni bir bina yapılacak kadar para harcandı, Malatya'nın siyasi sahipleri bunu bir türlü gerceklestiremediler Malatya'nın yarısı kadar bile olmayan illere yapılan modern binalar yapıldı eskidi bile biz daha ihale peşindeyiz, inşallah buranın kaderide kuzey çevre yolu inşaatı gibi olmaz
    0
    0
    Yanıtla
  • Selahattin (4 yıl önce)
    Sayın Editör herhalde gözden kaçmış ESKİ İşkur İl Müdürlüğü demiş Güler Hanım İşkur orada hizmete devam ediyor.Yeri de güzel olmuş bu arada Yeşilyurt Belediyesi İŞKUR Hastaneler hep bu bölgede toparlanıyor,hayırlı olsun Malatyamıza.
    0
    0
    Yanıtla
  • neyin hayrı?? şehir dışına yada trafiğin en az olan yerine yapılsın.. itfaiye binasını da en yoğun kavşağa yaptılar..bu ne biçim iş..resmen malatya ya ihanet ediliyor..
    0
    0
    Yanıtla