SON DAKİKA
SON DEPREMLER

BYMS'ye Maç Öncesi Moral Ziyareti

0
Güncellendi - 2020-06-28 07:43:49
BYMS'ye Maç Öncesi Moral Ziyareti
A- A+ PAYLAŞ

Fenerbahçe maçı öncesi BtcTurk Yeni Malatyaspor kampını ziyaret eden Vali Aydın Baruş, AKP Milletvekili Bülent Tüfenkci ve Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, başarı dileklerini ilettiler.

Whyndam Kalamış Kadıköy Otel'deki kampta kulüp başkanı Adil Gevrek ve Teknik Direktör Hikmet Karaman tarafından karşılanan Baruş, Tüfenkci ve Gürkan, yaptıkları konuşmalarda futbolculara moral verdiler ve başarılı sonuç alacaklarına inandıklarını belirttiler.

Ziyaret, Yeni Malatyaspor'un sosyal medya hesabında da, "Fenerbahçe ile oynayacağımız karşılaşma öncesi takımımızı ziyaret edip, moral veren Malatya Valimiz Sayın Aydın Baruş, Ak Parti Malatya Milletvekilimiz ve MKYK Üyesi Sayın Bülent Tüfenkci ve Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Selahattin Gürkan'a teşekkürlerimizi sunuyoruz." ifadeleriyle duyuruldu.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

8 yorum yapılmış

  • bulent (4 yıl önce)
    herseye ragmen bu aslan parcaları bizi ligde bırakacaklar allah ın izniyle hep destek tam destek biraz sabır
    0
    0
    Yanıtla
  • Sait (4 yıl önce)
    Maske bulamamışlar nerede koruna
    0
    0
    Yanıtla
  • malatyalı (4 yıl önce)
    sporun sözde bakanına, tff.ye gidin yapılan haksızlıkların çalınan emek ve puanların hesabını sorun, dünya rezaleti doğranmayı izledi, bunlardan hiç ses yok,herşey ortada Malatyasporun hakkını bugün savunmayacaksınızda ne zaman savunacaksınız?
    0
    0
    Yanıtla
  • baba (4 yıl önce)
    Ali Koç efendi kına yaksın .
    0
    0
    Yanıtla
  • Emrah (4 yıl önce)
    Sayın vekillerimiz hakemler bizim takima haksızlık yapıyorlar lütfen bu ise bir el atınız hakkımız yenilmesin artik lütfen.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet Ali (4 yıl önce)
    Bu ekip maç öncesi gövde gösterisi ile takımı ziyaret ederse Maçı alıp gelecek eğer alamıyorsa o zaman Malatyaya gelmeyecek...
    0
    0
    Yanıtla
  • hüseyin (4 yıl önce)
    bu takım düşsün artık.bu sene yırtsa seneye düşecek illaki.Kaptan yaptığınız adam bölgesel amatörde forma bulamaz.kaleci şizofrenik daranışlar sergiliyor.başkan biran önce son emyveleri toplayıp hasadı kapatma peşinde.malatyada hiçbir kulvarda başarı olmaz.halkı bu tip spor başarılarına ihtiyaç duymuyor.peynir çökelik varsa mutlular adamlar.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hüso yağ çökeliğe Kurban olasan, bunlar hayat....
    0
    0
    Yanıtla