SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yeni Malatyaspor Maçı Kazandı, O Kadar.! 2-0

0
Güncellendi - 2020-11-10 06:27:42
Yeni Malatyaspor Maçı Kazandı, O Kadar.! 2-0
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor, kendi sahasında Yukatel Denizlispor'la oynadığı karşılaşmayı 2-0 kazandı. Ev sahibi takımın golleri 7. dakikada Kubilay Kanatsızkuş ve 17. Dakikada Afriyie Acquah'tan geldi. Maça, yine Yeni Malatya Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, oynattığı 'kişiliksiz' ve defansif futbolla yine damgasını vurdu.

STAT: Yeni Malatya Stadyumu

HAKEMLER: Mete Kalkavan (İstanbul Bölgesi-Üst Klasman Hakemi), Erdem Bayık (İstanbul Bölgesi-Üst Klasman Yardımcı Hakemi), Mehmet Yıldırım (İstanbul Bölgesi-Üst Klasman Yardımcı Hakemi), 4.hakem Çağdaş Altay (İstanbul Bölgesi-Üst Klasman Hakemi), VAR Halil Ümit Meler (İzmir Bölgesi Üst Klasman Hakemi), AVAR Cevdet Kömürcüoğlu (İzmir Bölgesi Üst Klasman Yardımcı Hakemi),

YENİ MALATYASPOR: 1.Abdulsamed Damlu, 6.Afriyie Acquah, 10.Christian Alberto Cueva (Dk.37 55.Youssuf Ndayishimiye), 11.Jody Lukoki (Dk.65 98.Jetmir Topalli), 17.Teenage Lingani Hadebe, 19.Benjamin Tetteh, 26.Semih Kaya, 45.Karim Hafes Ramadan Seifeldin, 61.Zeki Yavru (Dk.36 44.Murat Akça), 90.Kubilay Kanatsızkuş (Dk.86 20.Ahmed Ildız), 99.Adem Büyük (Dk.66 24.Olcay Şahan),

YEDEKLER: 22.Guido Gabriel Herrera, 8.Fernando Ruben Zuqui, 9.Umut Bulut, 20.Ahmed Ildız, 24.Olcay Şahan, 39.Erkan Kaş, 44.Murat Akça, 55.Youssuf Ndayishimiye, 77.Mustafa Eskihellaç, 98.Jetmir Topalli

TEKNİK SORUMLU: Hamza Hamzaoğlu

YUKATEL DENİZLİSPOR: 29.Costel Fane Pantilimon, 2.Tiago Jorge Oliveira Lopes, 4.Neven Subotic, 6.Marvin Dirk Bakalorz, 7.Hugo Rodellega Martinez, 11 Muris Mesanovic (Dk.74 14.Matthieu Cangni Dossevi), 20.Recep Niyaz (Dk.65 76.Özer Özdemir), 15.Oğuz Yılmaz (Dk.58 8.Radoslaw Pawel Murawski), 91.Fabiano Leismann, 28.Angelo Nicolas Sagal Tapia, 10.Ismail Aissati (Dk.75 24.Federico Nicolas Varela Escudero),

YEDEKLER: 1.Hüseyin Altıntaş, 19.Cenk Gönen, 3.Muhammet Özkal, 94.Muhammed Eren Kıryolcu, 76.Özer Özdemir, 8.Radoslaw Pawel Murawski, 14.Matthieu Cangni Dossevi, 88.Alihan Kalkan, 24.Federico Nicolas Varela Escudero, 77.Emirhan Kaşcıoğlu

TEKNİK SORUMLU: Robert Prosinecki

GOLLER: Dk.7 Kubilay Kanatsızkuş, Dk.17 Afriyie Acquah (Yeni Malatyaspor)

SARI KART: Fabiano Leismann, Radoslaw Pawel Murawski  (Y.Denizli), Jody Lukoki (Y.Malatyaspor),

Dakika 2: Yeni Malatyaspor atağında Zeki Yavru, ardından Karim Hafez ve üçüncü kez Acquah'ın cezasahasına ortaladıkları topu Denizli savunması uzaklaştırdı.

Dakika 3: Yeni Malatya savunmasından çıkan uzun topa Lukoki hareketlendi, ancak top Kaleci Pantilimon'da kaldı.

Dakika 5: Denizli önemli bir gol fırsatını değerlendiremedi. Angelo Sagal, sol kanattan ortaladı, kale önünde bomboş durumdaki Mesanovic vurdu, ancak çerçeveyi tutturamadı.

Dakika 7 GOL: Yeni Malatyaspor Kubilay Kanatsızkuş'un golüyle öne geçti. Lukoki'nin sağdan ortaladığı topa penaltı noktası civarında Kubilay yükseldi, kafayı vurdu ve skoru takımı lehine değiştirdi:1-0

Dakika 9: Santranın ardından Denizlispor sağ kanattan Fabiano ile atak geliştirdi. Ortaladığı topla cezasahasında buluşan Rodalegga gelişine vurdu, direğin yanından aut.

Dakika 12: Angelo Sagal'ın uzak mesafeden sert şutunu Kaleci Abdulsamed güçlükle engelledi.

Dakika 16: Yeni Malatya atağı rakip alanda tehlike yarattı. Cueva'nın ardından Adem Büyük vurdu. Sonuç yok.

Dakika 17 GOL: Yeni Malatyaspor, Acquah ile farkı ikiye çıkardı. Ev sahibi takımın atağında  Recep Niyaz'dan topu kapan Tetteh'in  ortasıylacezasahası içinde sağ çaprazda buluşan Acquah vuruşunu yaptı ve golü attı:2-0

Dakika 19: Golden sonra da atak geliştiren Yeni Malatya atağında, sol kanattan kaleye yaklaşan Lukoki, Subotic tarafından kornerle durduruldu.Zeki Yavru'nun kullandığı atışta sonuç yok.

Dakika 21: Semih Kaya'dan topu kapan Mesanovic'in pas verdiği Recep Niyaz'ın gelişine vuruşunda top auta çıktı.

Dakika 22: Denizli kontraatağında Rodalegga'nın penaltı noktası üzerinden vuruşu autla sonuçlandı.

Dakika 27: İsmail Aissati'nin ortasında savunmaya çarpan top kornere çıktı. İsmail Aissati'nin kullandığı atıştan sonuç yok.

Dakika 32: Soldan Yeni Malatya cezasahasına sokulan İsmail Assiati, rakibinden sıyrıldıktan sonra son çizgiden geriye çıkardı. Kale önünde topla buluşan Recep Niyaz'ın vuruşu savunmadan döndü.

Dakika 35: Recep Niyaz'ın pasıyla buluşan Bakalorz'un uzak mesafeden vuruşu auta gitti.

Dakika 36: Yeni Malatyaspor'da sakatlanan Zeki Yavru sahadan sedye ile çıkarılırken, yerine Murat Akça oyuna dahil oldu.

Dakika 38: Yeni Malatya Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, Christian Cueva'yı oyundan alarak yerine Youssuf Ndayishimiye'yi soktu. Bu değişiklik, hem Cueva'dan hem de maçı localardan izleyen taraftarlardan tepki gördü.

Dakika 43: Subotic, Tetteh tarafından faulle durduruldu. Serbest atışı Angelo Sagal kullandı, cezasahasına gelen topu savunma uzaklaştırdı.

4. hakem oynanmamış süre olarak 5 dakikayı gösterdi.

Dakika 45+1: Denizli atağında soldtan Aissati'nin ortaladığı topa penaltı noktasında yükselen Mesanovic kafayı vurdu, Kaleci Abdulsamed uçarak topu kornere çeldi ve gol izin vermedi. Korner atışından sonuç yok.

Dakika 45+3: Yeni Malatya tehlike yarattı. Adem Büyük'ün pasını alan Lukoki, cezasahası ön çizgisinde topu kaleye şutladı. Pantilimon, topu kornere çeldi, Karim Hafez'in kullandığı atıştan  sonuç çıkmadı.

İlk yarı Yeni Malatyaspor'un 2-0 üstünlüğüyle kapandı.

Dakika 46: Sol kanattan çizgiye kadar inen Mesanovic ortaladı, arka direkte Lopes kafayı vurdu, kaleyi tutturamadı.

Dakika 48: Denizli atağında Lukoki Sagal'ı faulle durduruldu. Atışı İsmail Aissati kullandı. Kullanılan topu savunma kornere çeldi. Sonuç yok.

Dakika 52: Denizlispor tehlikeli oldu. İsmail Assiati cezaalanı önünden şutunu attı, Kaleci Abdulsamed'den dönen topla sağ çaprazda buluşan Rodallega'nın vuruşu yan ağlarda kaldı.

Dakika 53: Yeni Malatya atağı çıktı. Murat Akça, sağdan cezaalanına ortaladı. Defans müdahale etti.

Dakika 59: Denizlispor sağdan Lopes'le atak geliştirdi. Bu futbolcu cezaalanına ortaladı, Rodallega'dan önce defans araya girip topu uzaklaştırdı.

Dakika 61: Yeni Malatya savunmasının arkasına gönderilen topla buluşan Rodallega sağdan cezaalanına girdi, şutunda top Karim Hafez'e çarparak kornere çıktı. Tiago Lopes'in kullandığı atış sonuçsuz.

Dakika 63: Denizli bir kez daha tehlikeli oldu. Cezasahasında Subotic'in şutu defansın müdahalesiyle sonuçsuz kaldı.

Dakika 67: Özer'in pasını kontrol eden Mesanovic'in cezasahası ön çizgisinden çektiği şutta top savunmadan döndü.

Dakika 69: Yeni Malatya Denizli kalesini Karim Hafez'le yokladı. Cezasahası önünde sol çaprazdan futbolcunun şutu auta çıktı.

Dakika 75: Denizli cezaasahası çaprazında kazanılan serbest atışı Tetteh kullandı. Tetteh'in kullandığı atışta topu Kaleci Pantilimon kurtardı.

Dakika 77: Murat Akça ile başlayan atak Sagal tarafından faulle durduruldu. Atışı Murat Akça kullandı, gelen topa en son Topalli sahip oldu ve şutunu Pantilimon engelledi.

Dakika 82: Cezasahasına giren Angelo Sagal'ın sol çaprazdan attığı şut kornerle sonuçlandı. Atışı Tiago Lopes kullandı, sonuç yok.

Dakika 84: Denizli, Marvin Bakalorz ile önemli bir yakaladı. Bu futbolcunun kaleyi cepheden gören noktadan çektiği şutta topa defans müdahale etti.

Dakika 87: Denizli, Murawski ile önemli bir gol fırsatını değerlendiremedi. Bu futbolcunun kaleye gönderdiği şutta, defansın müdahalesi kornerle sonuçlandı. Atışı Mattheiu Dossevi kullandı, ancak sonuç çıkmadı.

Dakika 89: Neven Subotic, altı pastan topa vurdu, savunmadan döndü.

Hakem oynanmamış süre olarak en az 4 dakikayı işaret etti.

Sonraki dakikalarda sonuç değişmedi ve karşılaşmayı Yeni Malatyaspor 2-0 kazandı.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

57 yorum yapılmış

  • Muzaffer Başeğmez (3 yıl önce)
    Sezonun ilk maçı Karabüke 3-0 kaybettik ve top bizdeydi. Sahamızda ilk maç Göztepe maçıydı. O maçta 1-1 bitti ve top oynama oranımız yine iyiydi. Bunun sebebi golü bulan rakiplerin savunmaya çekilmesi ve topu bize bırakmasıydı. Bu maç golleri atan bizdik. Doğal olarak takım savunmaya önem verdi. Bu oyunu sevmeyebilirsiniz ama ligimizin dinamiği bu. Oyuncular bile bu oyuna alışıyor zamanla. Top bizdeyken sadece 1 puan aldık ama top rakipteyken 3 puan aldık. Bjk maçı hariç oyun olarak geri olduğumuz maç yok. Trabzon maçı kadroya takviyelerin yapılmadığı döneme denk geldiği için kaybedildi. Konya maçı son dakikalarda oyunu tutamadığımız için berabere bitti. Oynanan oyun gelişim gösterir ve devre arası geçen seneki hatalar yapılmazsa ligde ilk 5 hayal değil. Hoca Malatya altyapısından gence görev vermiş ve onu Ümit Milli takıma seçilmesine sebep olmuştur. Murat Akşit zaten u17 Milli Takım kalecilerindendi. Ertaç gibi ligde süre almış kalecimiz var. Arjantinli kaleci ile devre arası yolları ayırıp eksik bölgelerden birine yabancı oyuncu takviye edilebilir. Ersan Yaşa var gençlerden Hopa maçında kendini belli etti. Süre alırsa takıma fayda sağlar. Bu konuda Hamza Hocadan Abdulsamet'te gösterdiği cesareti göstermesini bekliyorum. Hamza Hoca şampiyon olmuş bir hoca. Erol veya Sergen gibi aday hoca değil. 3 kupa kaldırmış bir isim. Ligde şampiyon hoca sayısı belli. O nedenle hocamıza destek olmalıyız. Bazı kararları tartışılabilir ama bugüne kadar yaptıklarına baktığımızda doğruları yanlışlarının çok üstünde.
    0
    0
    Yanıtla
  • 44_44 ferdi (3 yıl önce)
    Bence Malatya spora bu sezon 60 puan versinler maç yapmayalım zaten top oynamıyoruz gerek yok puanlar bize yeter
    0
    0
    Yanıtla
  • Doğu Kaplanı (3 yıl önce)
    Hamza Hoca Cueva'yı mevkisinde oynatmadığı gibi yaptığı top kayıplarından dolayı oyundan aldığını söylüyor.Peki Kubilay'ın kaptırdığı topta az kalsın kalemizde gol oluyordu.Ona niye aynı hassasiyeti göstermedin ? Ayrıca Denizli gibi bir takıma karşı bile oyun farka gidecekken takımı 2-0 dan sonra geriye çekmek nedir ? Bu gidişle sezon sonunu göreceğini zannetmiyorum ama hayırlısı..
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa (3 yıl önce)
    Malatyahaberin Hamzaoğlu'ndan alıp veremediği nedir anlamıyorum. Sürekli eleştiri peşindesiniz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (3 yıl önce)Mustafa isimli kullanıcı yorumuna
    Sen maçı izlemeyen adamsın. İzlesen bütün millete hakverecen. Malatya haber sadece malatyayı düşünür. Hamzayı değil. Eğer bu şekilde devam edersek düşeriz. Şansına kazanıyoruz. Bilmem maçı izledin mi
    0
    0
    Yanıtla
  • Saim yilmazer (3 yıl önce)
    3 puan almak önemli idi, onuda aldık . Gerisi teferruat. Her maçta puanları biz alalım, oyunu onlar oynasın .
    0
    0
    Yanıtla
  • Futbol seyir zevki olan bir spordur. Malatya 100 puan alıp şampiyon olsa ne olur izlediğinden keyif almadıktan sonra. Senin dediğin başkan hoca futbolcu açısından doğru ama seyirci maçı izlerken keyif almak için para veriyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Doğru puanlar bizim olsun maçada çıkmayalım daha iyi bize puan lazım maç izlemeyelim
    0
    0
    Yanıtla
  • Efsane Malatyaspor 1966 (3 yıl önce)
    ? Kaplanımızı tebrik ediyorum.Üç puan iyidir, oynanan oyun bize yakışmadı, araya üç puan ile girmek iyidir.
    0
    0
    Yanıtla
  • suat dayı (3 yıl önce)
    sabırlı olun kardeşim... daha ligin başı...% 70 ile oynayıp yenilsek daha mı iyi olacaktı.. trilyonluk fenerbahçe % 70 ile oynadı ve konyaya yenildi.. bize bu 3 puan ilaç gibi geldi..belki de bu 3 puanla ligde kalacağız.. zayıf takım yok.. bütün rakipler güçlü...
    0
    0
    Yanıtla
  • Fener 53 Konya 47 topla oynama.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hacı VAİZOĞLU (3 yıl önce)
    VAİZOĞLU Başka ne yapması lazımdı mesala?? Bu nasıl bir haber böyle Allah aşkına.. Yenersin kötü oynadık denir, yenilirsin yönetim istifa denir! Bu takım her maçı iyi oynayarak kazansa zaten şampiyon olur.. Biraz vicdanlı ve tarafsız olun lütfen.
    0
    0
    Yanıtla
  • Demirci (3 yıl önce)
    Böyle futbol olmaz olsun. Hoca adamı 35. Dakikada oyundan almak nedir ? Ne var bu topçularla alıp veremediğin? 3 puan aldık diye susun diyenler geçen yıl ilk yarıda 24 puan aldık. Öyle günü kurtarmakla olmuyor o işler. Takım 8 maç yapmış 7 sin de %30 topla oynuyor. Olmaz böyle şey.
    0
    0
    Yanıtla
  • uğur türkan (3 yıl önce)
    Hocam cueva'yı oyundan alışınız yüzde yüz net doğru bir karar tebrikler. Fakat neden bu kadar defans yapıyoruz buda işin eksi tarafı hadi tamam beşiktaş'a istanbul'da oyna,fenerbahçe'ye istanbul'da oyna ama neden denizli karşısında evimizde defans yapıyoruz ? Bu arada bir özür borçluyum. buradan ilk haftalarda neden şans verdiniz diye sizden ve yaşı genç ve hali ile maç tecrübesi bulunmayan ama oynadığı maçlarda fazlasıyla güven veren genç kaleci abdülsamet'ten özür diliyorum.. sizden diliyorum
    0
    0
    Yanıtla
  • Bülentb (3 yıl önce)
    Futbolun spor olduğu kadar kulüpler için ekonomi olduğu günümüzde alınan her puan çok önemli.Çünkü aldığınız puanlar nispetinde paralar kazanıyorsunuz.Malatyasporun hocası da ,futbolcuları da çok kıymetli.Hepsine tebrikler.Özellikle Abdüssamed'e maşaAllah. Takımımız ve milli takımımız kaleci kazandı.Hocaya bilgisiz demek ,futboldan anlamıyor demek saygısızlık.Kaldı ki futbolculuğu ve kariyeri başarılarla dolu bir hoca.Hocaların farklı sistem anlayışları vardır.Ancak tekrar ediyorum günümüzde puan almak,galip gelmek maalesef göze güzel gelen oyundan önemli olmuştur.Keşke sürekli atak oynayan,bol gol atan takımlarımız olsa. Kalın sağlıcakla.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa doger (3 yıl önce)
    malatya ne kadar çok teknik director varmis haberi miz yok tipki muhalefet gibi yorumcular var hic bir seye iyi demeyen muhalefet gibi
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalıyım (3 yıl önce)Mustafa doger isimli kullanıcı yorumuna
    Ah hemşehrim ah , bu 50 sene önce de böyleydi. Şimdi de böyle. Teknik direktör Şükrü Ersoy söylemişti, beni niye düşünüyorsunuz, Malatya da o kadar teknik direktör var demişti.
    0
    0
    Yanıtla
  • Emre (3 yıl önce)
    Başkan gönder şunu Allah aşkına ... Kubilay gibi bir futbolcuyu kanat oynatan , Adem gibi bir futbolcuyu ön libero oynatan , cueva gibi bir oyuncuyu çıkarıp Yusufu oyuna alan ( hem de 30 . dkda yaparak oyuncuyu da küstüren ) adamdan hoca moca olmaz . Çok hocalık yapmak istiyorsa menajerlik oyunları oynayabilir ...
    0
    0
    Yanıtla
  • Hakan (3 yıl önce)
    Yine ısrarla yazıyorum Hamza dan olmaz hoca değil acilen hemde galip bir maçtan sonra yollanmalı
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyasporlu (3 yıl önce)
    Maçı kazandık öncelikle tebrik ederim. Yalnız kendi evimizde ligdeki en alttan ikinci takıma karşı bile %30 topa sahip olma oranı ile oynadık...kendi evimizde resmen deplasman yaşadık... Ben dünde yazdım buraya Gaziantep Beşiktaş'a karşı, Konya'da Fenerbahçe deplasmanında korkmadan nasıl oynanır nasıl goller atılır diye mesaj attım Hamza Hamzaoğlu'na duyurulur... Geçenki Beşiktaş maçından sonra yine değişen bir şey yok yine korkak oynadık yine kurgulu bir oyun ortaya koyamadık. Dk. 20 olmuş 2-0 öndeyiz kalecimiz Abdulsamet zamana oynuyor hakemde farkına vardı uyardı hemen... Olmazzzz olamaz böyle bir top oynama oynatma olamaz. Hocayı kişilik olarak çok severim sayarım ama lütfen artık biz böyle bir futbol görmek istemiyoruz. Gelelim Cuheva konusuna iki haftadır Cuheva baya düşüş var ama mademki daha ilk yarıda hatasını gördün çağır kenarıya futbolcunu uyar baktinki halen hata yapıyor ben olsam adamı devre arasında değiştiririm, ama adamı öyle bir oyundan aldinki adamda tepki gösterdi hatta diğer kamera sonradan olayı yakından gösterince Hamza hocada baya kızmış, şimdi oyuncuda takıma küsebilir bence Hamza hoca devre arasında Cuhevayı almalıydı. İleride topu alan veren ileriyi hareketli hele getiren Lukokiyi oyundan alması ile ileride iyice koptuk. Jetmir oyuna girdiği bütün maçlarda hep tutuk kaldı birde Berk denenmeli şans verilmeli diye düşünüyorum. Ne iseki bu oyunlara rağmen 11 puan topladık bence iyi puan umarım takımız dahada iyi olur.
    0
    0
    Yanıtla
  • M.Sinan ÖZTAN (3 yıl önce)
    Hoca yanlış bir taktikle takımı oynatıyorsa bu çok yanlış.Takımda iyi performans gösteren oyuncuyu takımdan çıkarmak yanlış.Hoca birazda oyuncuların isteğine göre harket etmelidir.Yok dediğim dedik,çaldığım düdük derse bu hoca derhal gönderilmelidir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalıyım (3 yıl önce)M.Sinan ÖZTAN isimli kullanıcı yorumuna
    Sinan kardeş, Takımın lideri hocadır. Uluslararası dilde buna koçluk denir. Sizin dediğiniz olursa kimseye söz geçirmez siniz. Bence biraz sabır.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalıyım (3 yıl önce)
    Dün başkan gitsin, bugün hoca gitsin yarın kim? Bu sefer topçular başlayacak. Malatya nın kaderi. Futbol anlayışı olmayan insanlar dolu. Bırakın insanlar işini yapsın.
    0
    0
    Yanıtla
  • metin (3 yıl önce)
    takım oyuna başlamış güzel bi hava var motivasyon çok güzel iki gol buluyoruz daha goller gelecek gibi birden hamza hoca çıkıyor frene basıyor oyuncu değiştiriyor defansa geçiyor takım.Sonrası zulüm abuk subuk oyuncu değişklikleri bir gol yesek sahadan berabere veya yenilgiyle ayrılmamız içten bile değil kısaca hamza hoca senle işimiz zor bu takım sayende farklı galibiyet alamaz zar zor puan alır bizimde böbreklerde taş olur.
    0
    0
    Yanıtla
  • Cengiz (3 yıl önce)
    Sayın yorumcular bu Lig’de iyi oynayana puan vermiyorlar.Her puan çok önemli her galibiyet önemli.Kargümrük maçında iyi pas yapan oyunun büyük bölümünde üstün oynayan bizdik ne oldu? Mağlup olduk.Hoca puan odaklı oyun oynatmayı düşünüyor. Galip geldiğimiz için hoca haklı.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kovid 44 (3 yıl önce)
    Hamza lütfen git....taş gibi takımı defansa çekiyor...Allah ıslah etsin...rahat bıraksa bu takımı yeminle sonuç 5-0 di...bı defa kalite farkı vardı sahada.....Denizli PTT takımı gibiydi...ona rağmen hamza korkakligiyla hepimizi hazirana kadar stresle öldürür...hiçbir şekilde rakibe yönelik planı yok.... bildiği tek şey...en az 1 puan alalım ana top oynamasakta olur....80 dakka boyunca ben denizlisporu izlemek zorunda mıyım....bir top kaptirmalarini bekliyoruzki keyfimiz yerine gelsin....yeter Allah tan kork....bjk hadi büyük takımdı...Denizli'de niye kaciyorsun
    0
    0
    Yanıtla
  • Kemal (3 yıl önce)
    Sayın muhterem hocam,cueva ısrarla ben 10 numarada oynuyan bir oyuncuyum diyor,bu mevkide daha başarılı olurum diyor.Niçin böylesine kaliteli bir oyuncuyu ortaya çekiyorsunuz. Takımı bu kaliteden mahrum bırakıyorsunuz.Evet yendik ama bu takımın oyunu hiç güven vermiyor hocam.Denizlisporda biraz topa vurmayı bilen olsa bu maçı çok rahat alırlardı sayın hocam.
    0
    0
    Yanıtla
  • BORA BARUT (3 yıl önce)
    Kötü bile olsa bir futbolcuyu 35.dk da oyundan ancak sakatlanırsa alırsın yada bekler ikinci yarı başlarken değisiklik yaparsın. Böyle hocalık olmaz...
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (3 yıl önce)
    Ne diyorsunuz yorumcu arkadaşlar önemli olan maçlardaki sonuçlardır Hamza nın son beş maçına bakın! Siz bu yorumlarla takım ligde çok iyi durumda iken Erol bulutu ve sergeni de gönderdiniz ! Hamza onlardan aşağı bir teknik adam değil YAPMAYIN!
    0
    0
    Yanıtla
  • Türkiye sevdalısı (3 yıl önce)Mehmet isimli kullanıcı yorumuna
    Mehmet bey sergen gittiği için düşüşe geçmedik jahovic ve gullerme gittiği için düşüşe geçtik kadro iyi olduğu halde sonumuz iyi değil şansa gidiyoruz inşallah sizin dediginiz gibi iyi olur
    0
    0
    Yanıtla
  • Güzel yorumun için teşekkür, şu iki ara hafta takıma da teknik direktöre de çok iyi gelecek, aquahı alarak düzeltti, bırakın hocayı serbest!
    0
    0
    Yanıtla
  • Çavuşoğlu (3 yıl önce)
    Öncelikle kazandık ve üç puanı aldık Tebrikler ama Bu ölmüş Olcay Şahanı neden aldık adamın naaşı sahada dolaşıyor götürün yedek kulbesine gömün onun hiç dirilmeye niyeti yok.Hamza Hocada Bu Takıma hoca olamaz adamda o ışık o şevk o istek ve o yetenek yok
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet Karadaş (3 yıl önce)
    Ecdadımız Guraba-ıLaklaka diye bir vakıf kurmuş(Göç zamanı gidemiyen kanadı veya ayağı kırık uçamayan leyleklerin kışı geçirdiği bir vakıf) İnanın imkanım olsa Malatyasporu karalayanlar diye bir dernek kurarım. Ya kardeşim tamam Hamza hoca oyunu okumada belki eksiktir göze hoş gelen ısıran bir takım yok sahada ama vasat oynarkende heybeyi doldurmak iyidir.Namağlup ikinci olmaktansa çok yenilip şampiyon olmak daha evladır.Biraz daha zaman gerekirse hep beraber eleştirip hesap sormak hakkımız saklıdır.
    0
    0
    Yanıtla
  • Tıpkı hocanın sahada oynuyacak oyuncuların mevkiini yanlış yazıp oynattığı gibi sizde rastgele yazmışsınız.O Guraba ı laklaka değil,Gurabahane i laklakan olacaktı.Kötü misal iyi örnek değildir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Aşağışeherli. (3 yıl önce)Mehmet Karadaş isimli kullanıcı yorumuna
    Misal iyi ama sonunu bağlayamamışsın hocam bu juhocada tamda ayağı kırık leylek misali nerede sona gelmiş oyuncu varsa topladı bedavadan ekmek yediriyi nasılsa has ekmek kör memleket ye mamo ye
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (3 yıl önce)
    Bu takım net galibiyete rağmen gelecek için umut vermiyor. Hoca klas oyuncuları ya yedek başlatıyor, ya da oyundan çıkartıyor. Maç hasbelkader 2-2 olsa oyunu çevirecek oyuncu yok sahada. Böyle bir futbol anlayışı yok. Büyük takımlara karşı bu oyunla 0 puan çekeriz. Bugün sanki karşımızda bir Avrupa takımı varmış gibi geriye çekildik. Çekirge sınırlı sıçrar. İşler kötüye giderse dönüşü olmaz bu işin. Kubilay, Murat Akça gibi adamlarla bu iş olmaz. Zuqui neden oyuna alınmaz, anlamak güç.
    0
    0
    Yanıtla
  • Siz teknik direktörmüsünüz? Yok şundan olmaz Yok bundan olmaz bırakın isim vererek yorum yapmayı takımı baltalıyorsunuz.İyi de olsa kötüde olsa şu anda bu takımın oyuncusu..
    0
    0
    Yanıtla
  • Cengiz abi çok merak ediyorum sen nesin ? Hamzaoğlunun elinde belki Galatasaraydan kaliteli kadro var adamın oynattığı futbola bak . Adem ön libero mu oynar ya ???
    0
    0
    Yanıtla
  • serdar (3 yıl önce)
    Anlamadığım bir olay takır takır oynayan takımı bozuyorsun ilk 35 dakikada anlamıyorum defansa yatınca ne oluyor 4.5 - 0 lık maçı kaçırdık hiç bir anlam veremedim yani Yılmaz VURAL
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (3 yıl önce)
    Bugün bu hoca acilen gonderilmeli tamer tuna getirilmeli nerden baksan 1 ay malatyanin maci yok takima yeni hoca adapte olur
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (3 yıl önce)
    Hamza hoca gitt Allahına gittt. Ne taktik ne teknik. Oyuncular pata küte gidiyor. Lütfen gittt hocaaaaaaa. Yendik ama oyuncuların özel gayretiyle
    0
    0
    Yanıtla
  • fth (3 yıl önce)
    Şu ahmet ildize gelen toplar tetehe gelse . Adam oyuna yeni girdi koşamıyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet Tok (3 yıl önce)
    Başkan başkanlığının en önemli kararını al süper lige seni getiren İrfan Buz’u nasıl harcandıysan şimdi ondan özür dile derhal takımın başına getir. Hamza hocadan hoca olmaz derhal gönder. Yoksa ligden bu kardo ile düşersen seni hayatın boyunca hiç kimse affetmez , yetti artık .
    0
    0
    Yanıtla
  • fth (3 yıl önce)
    malatya otobüsü çekti yine gol yemeyiz inşallah
    0
    0
    Yanıtla
  • Yılmaz (3 yıl önce)
    Malatya için utanç verici bir maç sanki Barselona ile oynuyoruz
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet Çalışkan (3 yıl önce)
    Her maç olduğu gibi, rakipler oynuyor bizim takım ve Hamza hoca izliyor. Çok yazık.
    0
    0
    Yanıtla
  • Türkiye sevdalısı (3 yıl önce)
    Hamza hamzaoğlu gitmeli genelde istikrar iyidir ama hocayı beğenmiyorum şimdi şansa gidiyo çok geç kalmadan gitmeli kalırsa malatyayı çok sıkıntılı günler bekliyo kadro kalitesi iyi olmasına ragmen
    0
    0
    Yanıtla
  • Samey (3 yıl önce)
    Sayın Adil gevrek bu Hamza’yı şimdi göndermesen bu Hamza senide götürür Allah aşkına biz ne oynuyoruz takım Kubilay’la bir kişi eksik oynuyor bunu göremeyen teknik direktörden ne olur Malatya’nın oyunu tam bir kör döğüşü Denizli oynuyor biz sadece kazara 2 gol attık
    0
    0
    Yanıtla
  • Levent (3 yıl önce)
    Senden hoca olmaz neden biliyormusun hala bi oturmus kadro olusturamadin kendi bildigince hareket edip takımı olusturamadin ne oyunu okuyabiliyor ne bir oyun sistemin var elindeki malzeme kaliteli ama sen beceriksiz futbol bilgisi olmayan bir hocasin sizin gibiler yüzünden türk futbolu gelismiyor ışte
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (3 yıl önce)
    Kubilayi oyunda alacaktı ademi sola çekecekti cuevayi on numara pozisyonunda oynayacaktı o zaman olurdu cueva ön libero oynayamaz adam on numara oyuncusu aralara top atar topu tutar adam eksiktir hocayı almış değilim yada zorunlu değişiklikte Murat'ı oyuna almam yuosefi alırım sağdan oynatirim başkada değişiklik yapmazdım tabiki takdir hocanın
    0
    0
    Yanıtla
  • Ozy (3 yıl önce)
    Cueva yı orta saha başlatmak futbola ihanettir ardından o dk da oyundan alıp yanlışını düzeltmek oyuncuya ihanettir Hamza nın hocalığı sınırlı olduğunu biliyordum kişiliğinde bir o kadar sınırlıymış takıma el freni olmak dışında hiç bir özelliği yok takım 2-0 önde ancak bu hoca ile alınan değil hocaya rağmen alınan bir skor allak bullak etti takımı inşallah sonuç kötüye gitmez maç sonu her ne olursa olsun bu hocadan hem bizi hem oyuncuları kurtarmak lazım yönetim bu uzun araya yeni hoca ile girmeli
    0
    0
    Yanıtla
  • Dayı (3 yıl önce)
    Bu yorumu yaz..Hocanın gitmesi lazım.Bu hocadan hiç bir şey olmaz.Cueva'yı 35. dakikada neden oyundan aldın? Editör..
    0
    0
    Yanıtla
  • candaş (3 yıl önce)
    bütün yorumcular ligin en kötü takımının malatya olduğunu söylüyor haklı olarak bu adamdan hoca falan olmaz geldiği gün bu adam hoca falan değil demiştim
    0
    0
    Yanıtla
  • Muhsin (3 yıl önce)
    Oyuncu değişikliği neden oldu sakatlıktan mı hamzanın beceriksizliğinden mi?
    0
    0
    Yanıtla
  • Yılmaz (3 yıl önce)
    Bu hamzadan olmaz hale toplu defans yapıyor rezil oynatıyor cuvae nasıl oyundan alırsın kubulayı al yusufu koy ama kafa başka derhal hamzadan kurtulmak kazım bu gidişle gol yeriz
    0
    0
    Yanıtla
  • Ünal Basgül (3 yıl önce)Yılmaz isimli kullanıcı yorumuna
    Bu hamsadan bir olmaz, takimi yakiyor. Cuevayi oyundan aliyor , takimi sabotaj ediyor. yarin hemen hamsa hoca gönderilmeli.
    0
    0
    Yanıtla
  • HÜSEYİN ATICI (3 yıl önce)
    Tam bir teknik adam skandalı.. ya biz mi 2 gol attık onlar mi.. adem büyük on libero oynuyor...denizlinin gol pozisyonu sayısını unuttum..iyiki adamların son vuruşu kotu...Hamza gerçekten futbolu bilmiyor...
    0
    0
    Yanıtla