SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Polis Silah ve Uyuşturucu Ele Geçirdi

0
Güncellendi - 2020-12-19 04:41:49
Polis Silah ve Uyuşturucu Ele Geçirdi
A- A+ PAYLAŞ

Emniyet Asayiş Şube ekiplerince, bazı hırsızlık olaylarının failleri yakalanırken, uyuşturucu ve silah ele geçirildi.

Emniyet Müdürlüğü, Asayiş ekiplerinin çalışmalarıyla ilgili şu bilgileri verdi:

"Asayiş Şube Müdürlüğünce yapılan çalışmalarda;

• Tandoğan Mahallesinde bir şahıstan 41 adet SYMRA hap ele geçirilmiş,

• Cirikpınar Mahallesinde bir şahıstan 25 adet SYMRA hap ele geçirilmiş,

• 16.12.2020 günü Çavuşoğlu Mahallesinde bir işyerinin önünde bulunan 16 demir kalıbın çalınması olayı ile ilgili yapılan çalışmalar neticesinde bahse konu hırsızlık olayını gerçekleştirilen şüphelilerin İ.K. ve İ. İ. isimli şahıslar olduğu tespit edilerek yakalanmış, şahıslar hakkında gerekli işlemler yapılmıştır. Ayrıca çalınan malzemeler müştekisine teslim edilmiştir.

• İnönü Mahallesinde 3 şahıstan 9 adet LYRICA hap ve 0.45 gr metamfetamin maddesi ele geçirilmiş,

• Beydağı Mahallesinde bir şahsın üzerinden 1 adet Ruhsatsız silah ele geçirilmiş olup gerekli tahkikata başlanmıştır.

• Dabakhane Mahallesinde bir iş yerinde kumar oynandığı tespit edilen 4 şahsa idari para cezası uygulanmış, İşletmeci V. K. isimli şahıs hakkında Kumar Oynanması İçin Yer ve İmkân Sağlamak suçundan adli işlem yapılmıştır.

• Paşaköşkü Mahallesinde bir şahıstan 3 gr metamfetamin, 2 adet hap ve 10 gr Sentetik Kannabinoid alınmış ayrıca şahsa sokağa çıkma yasağını ihlal etmekten idari işlem uygulanmıştır.

• Dabakhane Mahallesinde bir araç sürücüsü şahıstan, 2,61 gr metamfetamin, 4 adet cam aparat parfümü ve 3.165 TL ele geçirilmiş,

• Dabakhane Mahallesinde bir işyerinde kumar oynadığı tespit edilen 3 şahsa idari para cezası uygulanmış, İşletmeci L. A. isimli şahıs hakkında Kumar Oynanması İçin Yer ve İmkân Sağlamak suçundan adli işlem yapılmış, yine işyerinde bulunan 5 kişiye sosyal mesafe kuralını ihlal ettiklerinden tutanak tanzim edilmiştir.

• 17.12.2020 günü Fuzuli Caddesinde bir motosikletin çalınması olayı ile ilgili; yapılan çalışmada olayın şüphelisi F. A. isimli şahıs yakalanmış, şahıs mahkemece tutuklanmıştır. Motosiklet müştekisine teslim edilmiştir.

• 15.12.2020 günü İstiklal Mahallesinde güveni kötüye kullanma suretiyle cep telefonunun alınması olayla ile ilgili olarak; yapılan çalışmada şüpheli şahsın Y. T. olduğu tespit edilmiş, şahıs yakalanmış, mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştır.

• Çavuşoğlu Mahallesinde bir şahsın üzerinden 5 adet uyuşturucu hap ve 0,19 gr metamfetamin ele geçirilmiş,

• Paşaköşkü Mahallesinde bir şahsın üzerinden 55 adet uyuşturucu hap ele geçirilmiş,

• Niyazi Mahallesinde bir şahıstan 1 ruhsatsız tabanca ve 10 adet fişek ele geçirilmiş,

• Hacıabdi Mahallesinde iki şahıstan 4 adet uyuşturucu hap ve 0.61 gr metamfetamin ele geçirilmiş,

• Çavuşoğlu mahallesinde iki şahsın üzerinden 4 adet uyuşturucu hap ele geçirilmiş, ayrıca aracın sürücüsü olan A. K. isimli şahsa ehliyetsiz araç kullanmaktan trafik cezası uygulanmış tahkikata başlanmıştır."

Bülten- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız