SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS, Antalya'da Tek Puana Razı:1-1

0
Güncellendi - 2021-02-16 00:19:32
YMS, Antalya'da Tek Puana Razı:1-1
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor, Süper Ligin 25.haftasında deplasmanda Fraport-TAV Antalyaspor ile karşı karşıya geldi ve maç 1-1 sonuçlandı. Ev sahibi Antalya, Orgill'in 6. dakikadaki golüyle öne geçerken, aynı futbolcu 12. dakikada kendi kalesine attığı golle Yeni Malatyaspor'a beraberliği getirdi.

STAT: Antalya Stadyumu

HAKEMLER: Serkan Tokat (Ankara Bölgesi Üst Klasman Hakemi), Mehmet Cem Satman (Ankara Bölgesi Üst Klasman Yardımcı Hakemi), Kamil Çetin (Aydın Bölgesi Üst Klasman Yardımcı Hakemi), 4.Hakem Mustafa Aydın (Konya Bölgesi Klasman Hakemi), VAR Hakemi Ali Palabıyık (Ankara Bölgesi Üst Klasman Hakemi), AVAR Hakemi Ceyhun Sesigüzel (İstanbul Bölgesi Üst Klasman Yardımcı Hakemi)

FRAPORT-TAV ANTALYASPOR: 25.Ruud Jorge Boffin, 4.Edinaldo Gomes Pereira (Dk. 89.Veysel Sarı), 6.Eren Albayrak, 7.Doğukan Sinik (Dk.65), 8.Nuri Şahin, 11.Dever Akeem Orgill (Dk.65 10.Lukas Josef Podolski), 13.Fedor Kudriashov, 16.Alfredo Kulembe Ribeiro, 23.Amilton Minervino Da Silva (Dk.74 17.Serdar Gürler), 77.Bünyamin Balcı, 88.Hakan Özmert,

YEDEKLER: 35.Ferhat Kaplan, 2.Ersan Adem Gülüm, 5.Bahadır Öztürk, 9.Sidney Sam, 10.Lukas Josef Podolski, 14.Boza Jean Armel Drole, 17.Serdar Gürler, 28.Omar İmeri, 89.Veysel Sarı, 99.Ali Eren İyican

TEKNİK SORUMLU: Kazım Ersun Yanal

YENİ MALATYASPOR: 1.Abdulsamed Damlu, 57.İssam Chebake, 13.Wallace Fortuna Dos Santos, 26.Semih Kaya, 17.Teenage Lingani Hadebe (Dk.64 45.Karim Hafes Ramadan Seifeldin), 6.Afriyie Acquah, 20.Ahmed Ildız (Dk.46 21.Moryke Fofana), 99.Adem Büyük, 9.Umut Bulut (Dk.46 Tetteh), 61.Zeki Yavru (Dk.87 4.Stephen Patrick Mallan), 90.Kubilay Kanatsızkuş (Dk.74 77.Mustafa Eskihellaç),

YEDEKLER: 25.Ertaç Özbir, 92.Bülent Cevahir, 39.Erkan Kaş, 45.Karim Hafes Ramadan Seifeldin, 8.Fernando Ruben Zuqui, 4.Stephen Patrick Mallan, 21.Moryke Fofana, 98.Jetmir Topalli, 77.Mustafa Eskihellaç, 19.Benjamin Tetteh

TEKNİK SORUMLU: Hamza Hamzaoğlu

GOLLER: Dk.6 Dever Akeem Orgill (F.Antalya), Dk. 12 Dever Akem Orgill- kendi kalesine,

SARI KARTLAR: Umut Bulut, Acquah, Fofana (Y.Malatya)

Dakika 3: Hadebe’nin uzun pasında ceza sahasına yüksek gelen topa Umut Bulut kafayla dokundu ancak top dışarı çıktı.

Dakika 5 GOL TEHLİKESİ: Yeni Malatyaspor yarı alanında Adem’den topu kapan Hakan Özmert ceza sahasına girdi ve şutunu çekti, defansta Semih Kaya dokundu top kornere çıktı.

Dakika 6 GOL: Antalyaspor golü buldu. Alfredo Kulembe Ribeiro’nun uzun pasında ceza sahası içerisinde Nuri Şahin’in kafayla indirdiği topu, Dever Akeem Orgill ağlara gönderdi: 1-0.

Dakika 8: Fraport-TAV Antalyaspor’da ceza sahası içinde topla buluşan Doğukan Sinik, sağ çaprazdan vuruşunu yaptı. Top, kaleci Abdulsamed Damlu’nun kucağında kaldı.

Dakika 12 GOL: Yeni Malatyaspor eşitliği yakaladı. Yeni Malatyaspor’un soldan kazandığı korner atışını Zeki Yavru kullandı. Ceza sahasında yaşanan karambolde Dever Akeem Orgill ters bir kafa vuruşu yaptı ve top ağlara gitti: 1-1.

Dakika 24: Yeni Malatyaspor’da Afriyie Acquah uzak mesafeden şansını denedi ancak top defanstan geri döndü.

Dakika 36: Yeni Malatyaspor’da İssam Chebake sağ kanatta çapraz bir noktadan ceza sahasına ortaladı ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmadı.

Dakika 42: Fraport-TAV Antalyaspor tehlikeli bir noktadan serbest vuruş kazandı. Ceza sahası dışı sol çaprazdan kazanılan serbest vuruşu Hakan Özmert kullandı. Hakan’ın şutunda top üstten auta gitti.

Dakika 43: Fedor Kudriashov’un pasında sol çaprazdan hareketlenen Doğukan Sinik, ceza sahası dışından sert vurdu top, kaleci Abdulsamed Damlu’da kaldı.

Dakika 45: Yeni Malatyaspor Kubilay Kanatsızkuş ile hızlı atağa kalktı. Kubilay, Antalyaspor yarı alanına girdi atağı sürdürmek istedi. Edinaldo’nun yanından geçmek isteyen Kubilay yerde kaldı, hakem devam kararı verdi.

Mücadelede ilk yarının sonuna 2 dakika ilave edildi.

Karşılaşmanın ilk yarısı 1-1’lik eşitlikle tamamlandı.

Dakika 51: Antalyaspor’da Doğukan Sinik ceza sahası dışından şansını denedi, top üstten auta çıktı.

Dakika 65: Fraport-TAV Antalyaspor’da Alfredo Kulembe Ribeiro, ceza yayı üzerinden vurdu ancak çerçeveyi bulamadı.

Dakika 70: Yeni Malatyaspor’da Karim Hafez’in ceza sahasına ortasında Wallace yükseldi ancak istediği gibi kafa vuruşunu yapamayınca top auta çıktı.

Dakika 83: Fraport-TAV Antalyaspor’da ceza sahası içi sol çaprazından Serdar Gürler tarafından çekilen şut çerçeveyi bulmadı.

Dakika 90: Antalyaspor, Adem Büyük’ün Sidney Sam’a yaptığı faul sonrası tehlikeli bir noktadan serbest vuruş kazandı.

Dakika 90+1: Antalyaspor’da serbest vuruşu Nuri Şahin kullandı. Nuri, direkt kaleye vurdu kaleci Abdulsamed uzandı ve topu kontrol etti.

Karşılaşmanın sonuna oynanmamış süre olarak 4 dakika ilave edildi.

Dakika 90+2: Yeni Malatyaspor’da sağdan kazanılan korneri Stephen Mallan kullandı, Antalyaspor defansının karşıladığı top Fofana’nın önünde kaldı. Fofana’nın ortasında Tetteh kafayı vurdu top auta çıktı.

Dakika 90+3: Yeni Malatyaspor sağ kanattan serbest vuruş kazandı. Stephen Mallan’ın kullandığı serbest vuruşta Antalyasporlular topu karşıladı.

Dakika 90+4: Antalyaspor son dakikada serbest vuruş kazandı. Hakan’ın ortasında Veysel yükseldi kafayı vurdu top auta çıktı.

Mücadele 1-1 eşitlikle sonuçlandı.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

FOTO: AA- iha (Antalya)

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

46 yorum yapılmış

  • Burak (3 yıl önce)
    Ya arkadaş yeni transfer Göztepe maçında bir gol attı. Hamza adamı bildiğin kızağa çekti. Demek ki Hamza'ya gol atamayan adamlar lazım. Dün Orgill kendi kalesine atmasa 1 puanda hayaldi yine.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kaplan44 (3 yıl önce)
    Hayırlısıyla 45 puanı alabilseydik bu sezonu kapatsaydık. İşallah alacaz ve lig de kalacaz. İşallahhh
    0
    0
    Yanıtla
  • Nevzat (3 yıl önce)
    UMUT BULUT vuruyor ve MALATYA’daki bilmem kaçıncı golünü atıyor. Camiamızı enayi yerine koyma denir buna! Bu ne biçim forvet ki 10 maçta 1 golü bile yok doğrudürüst! Hamza ya da afferim. Paspas etti Malatya onurunu. Umut GS Li olduğu için bu torpil!!! Malatya bunların umurunda değil. O Umut insanı kupada GS ye şanstan gol attı sevinmiyor filan. Gel de buna Malatyaspor’da en çok forma Giyen oyunculuğu haketti de.. sinirlerimizle çok oynadınız be...
    0
    0
    Yanıtla
  • Ömer44 (3 yıl önce)
    Hep Aziz Yıldırım teknik direktörlerin işine karışıyor diye eleştirirlerdi, şu Hamza’nın kimseye hesap vermezmiş tavrını görünce Aziz Yıldırım en doğrusunu yapıyormuş. İskoçyalı her maçta 2 dakika oynayacaksa bırakın adamı ülkesine gitsin maçtan maça gelsin. Diğer alınanlar hiç oynamayacaksa onlarda dönüşümlü yedek kulübesinde otursunlar, ülkelerine gidip maçtan maça gelsinler. Bunlar, oynayanlardan kötülerse niye para veriyorsunuz, amatör klüplerden 6-7 topçu alın asgari ücrete yedek kulübesinde otururlar.
    0
    0
    Yanıtla
  • Nuri (3 yıl önce)
    Hamza hamzaoğluna kızmayın.İdeal 11 i bulup her oyuncunun en iyi oynayabileceği mevkiyi çözmeye çalışıyor.Hocam Kaleci abdulsamedi Konya maçında mümkün ise forvette oynat.Belki tutar.
    0
    0
    Yanıtla
  • 44malatya (3 yıl önce)
    Emeginize saglik sansiniz acik olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • Yılmaz (3 yıl önce)
    Hamza yorumda hiç pozisyon üretemedik demiş biride sormazmı umut kubulay adem le nasıl üreteçeksin adamlar sadece koşuyorlar üçü bir adam kadar oynamadıkar hamza ve adilde izliyorlar sadece
    0
    0
    Yanıtla
  • Haca444 (3 yıl önce)
    Antalya taraftarı gibiyiz..iki.macta dört puan azmı kötü boyayalım puanları alalım..ki .. kötüde oynamadık bu kadroyla süper başarılıydı.. hocaları Ersun yenal podoski Nuri Şahin..helal.olsun bizim takıma.lise takımı gibi tebrikler başkan tebrikler Hamza hocam futbolcu kardeşlerim başarılar saygılar.
    0
    0
    Yanıtla
  • ali44 (3 yıl önce)
    ŞÜKÜR oğlu döndü sahalara bu başkandan bu hocadan ve biz taraftarlardan olmaz olmazzz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahtuka (3 yıl önce)
    Tecrübesizlik işte böyle bir şey.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hüseyin (3 yıl önce)
    Garibanın tavuğu tek,tek yumurtlarmis,bizimkide o hesap.Yeni transferler ortada yok,hiç bir şey olan Tetteh,fofana,Kanatsizkus, sahada,Adem defansta.1. ve 2.pas var üçüncüsü rakibe,kimin ne yaptığı belli değil.Ne oynuyoruz,ne oynatiyoruz,ne yeniyoruz ne yeniliyoruz,sonu hayır olur inşallah.
    0
    0
    Yanıtla
  • suat dayı (3 yıl önce)
    sanki beraberlik için anlaşılmış bir maçtı..iki takımda beraberliği bozmak istemedi.. hem puanlar paylaşıldı.. hemde tff nin beraberlik için verdiği primler.. hani ligin son maçında beraberlik halinde iki takım da kümede kalır ya.. öyle bir maç oldu.. ne şiş yandı nede kebap... hamza hocaya da kızgınlığım şu ki... iskoç futbolcu mallanı 88. dakika da oyuna alıyor.. 2 dakikada futbolcu nasıl maça ısınacak.. son 20 dakika da gücü biten ademi çıkarıp . al bu oyuncuyu sahaya.. tamam adem kaliteli ve çok karakterli bir futbolcu olabilir ama ademin son haftalarda peformansı bir hayli düştü.. birde şu dikkatimi çekti.. rakip futbolcular ademe faul yaptığında, darbeyi vücudunun neresine alırsa alsın, her faulden sonra hep kafasını ve yüzünü tutuyor.. kendini yere atarken de keklik gibi havaya sıçrayıp öyle kendini atıyor..adem çok sevdiğim bir futbolcu, bunları da espiri olsun diye yazıyorum..
    0
    0
    Yanıtla
  • Feryat (3 yıl önce)
    Bi hafta da şöyle güzel bir futbol oynayın yav. Diğer takımlar ne top oynuyorlar bizse daha takım olamadık. Adem takımı toparla Allah aşkına.
    0
    0
    Yanıtla
  • Yeni Malatyalı (3 yıl önce)Feryat isimli kullanıcı yorumuna
    Adem önce kendini toparlasin
    0
    0
    Yanıtla
  • 32 kişilik takımın tek eksiği Adem öylemi?Hocan nasıl çok iyi değilmi?
    0
    0
    Yanıtla
  • Nurzat (3 yıl önce)
    Türkiyenin beşinci büyük takımıymış! Şehri, taraftarı, sahası, yöneticisi, hocası ve futbolcusuyla süper ligi hak etmeyen tek takım bu takımdır.
    0
    0
    Yanıtla
  • Aziz (3 yıl önce)
    büyük transfer olcay ve devre arası alınan 6 oyuncu nerede gören var mı
    0
    0
    Yanıtla
  • bayram (3 yıl önce)
    Ligin 24 ncü maçını oynadık hala ideal on bir belli değil. Hamza'nın hocalığını anlayamadım.Artık söz yetkililerin.6 milletvekili ve başta büyükşehir Belediye başkanı ve ilçe belediye başkanları Adil ile Hamzayı toplantıya çağırıp "Hamza sesin derdin nedir,her maç Adem, Umut,Kubilay,Ahmet ile başlaman için ayet mi var" demeleri lazım. Hamzaya Yeni Malatyasporun ağırlığını,Türkiye'nin beşinci büyük kulübü olduğunu anlatmaları lazım.
    0
    0
    Yanıtla
  • Rafet (3 yıl önce)
    Teteh ve fofanayi kov gitsin. Bu nasil bir golcu teteh. Bundan bir şey cikmaz
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyasporlu (3 yıl önce)
    90+4 de kalecimiz Samed bir Farnolle klasiği yapabilirdi. Hava topuna çıkıyor rakibin üzerine gidiyor hakem verebilirdi ama vermedi. Bu maçtada diğer maçların performansını aratmadı takım!
    0
    0
    Yanıtla
  • ali (3 yıl önce)
    Ademi defans oynatan zihniyetin futbol bilgisi nedir acaba? son dakikada gol yeseydik ne diyecekt,iniz 90 dakika boyunca kupa yorgunu antalya karşısında varlık gösteremediniz yazıklar olsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • Keltepe (3 yıl önce)
    Ve YeniMalatyaspor Antalya maçını en iyi sonuçla bitirdi.Ama bu arada berbat bir oyunla.Belliki Antalya havası tatil gibi gelmiş.Bir rehavet, bir rehavet deme gitsin.Yok mu bu takımın gençleri? Canla, başla oynayacak futbolcusu.Rakibi bile kendimize uydurduk.
    0
    0
    Yanıtla
  • adamı 4 milyon euro zorunlu satın alma opsiyonuyla aldık nasıl kovalım adilin en büyük kazzığı
    0
    0
    Yanıtla
  • Emrah (3 yıl önce)
    Tekrar söylüyorum bu takımı ali ravci yönetse hamza dan daha başarılı olur. Yazıklar olsun ben maclari artik izlemiyorum protesto ediyorum. Pandemi biterse de bu hoca ve umut bulutu izlemek icin para mi verip statda gitmem. Herkes protesto etsin bence
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa (3 yıl önce)
    90 dakika boyunca bir takımın sıfır pozisyonu olurmu,sen ne biçim hocasın yazıklar olsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • Yılmaz (3 yıl önce)
    Hamza adil sizin yüzünüzden fotbol zefkimiz köreldi siz tatil yapın yazıklar olsun sizlere
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa (3 yıl önce)
    Üzgünüm ama bu ligin en kötü futbol oynayan takımıyız
    0
    0
    Yanıtla
  • Cengiz (3 yıl önce)
    Bu takımı anlatan en güzel cümle "Evlât olsa sevilmez.." başta başkanı sonra onu aratmayan hocası ve tüm taraftarın nefretle izlemek zorunda kaldığı hocanın halay ekibi topçuları velhasıl kelâm evladın olsa sevmezsin ya..ben bunları izlemeye mahkummuyum..bırakın düşsün de kurtulalım..
    0
    0
    Yanıtla
  • mustafa (3 yıl önce)
    hoca aldığın para helal değil kubilay kanatsızkuşu oynatarak ne yapmaya çalışıyorsun yeter artık
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa (3 yıl önce)
    Antalya 3 gün önce kupa maçı yaptı peki siz ne yaptınız sahada geziniyorsunuz.Yazıklar olsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali (3 yıl önce)
    Hamza Ne Arıyor ,3 aylığına oyuncu alıyorsun ama klubede oturuyor.karım hafez klubede .Su adama üzülüyorum Zugui ya bir maç oynat bari iyimi kötü mi bizde görelim .jetmir topalli var .ama yok şimdi yine oyuna fofana girer m.eskihallac girer . Şaka gibi forvet ler yedek te belliki 1 puana razi . İddaa yani çalışıyor anlamış degilim
    0
    0
    Yanıtla
  • Celal (3 yıl önce)
    45. dakika malatya serbest atış kazanıyor zeki topu geriye oynuyor. yani son saniyeler içeri ortalayıp 2-1 öne geçme fırsatı varken geriye oynatarak maçı bitirtiyor vay be. bu takımda hamza ya gurupçuluk yapıyor ya da bilmediğimiz bir şey var. böyle oynayacaktınız Antalyalarda ne işiniz vardı evinizde oturup maç saatinde antalya ya gideydiniz. 10 -1 kazansanız da artık umrumuzda değilsiniz
    0
    0
    Yanıtla
  • Gece gözlüm (3 yıl önce)
    Hamza istifa yönetim istifa yazıklar olsun sizin futbol anlayışınıza Malatya'ya gelmeyin hamza efendi dediğin oluyor diye sevin hatta oyna göbek at bir şehrin kaderi ile oynuyorsun yazık yapma ayıptır. Transferleri istiyoruz mümkünse yoksa ikinci yarı skntı bekliyor bizi
    0
    0
    Yanıtla
  • Doğrucu (3 yıl önce)
    Ben bu Umut, Kubilay, Ahmet,şebek i izlemek zorundamıyım. Futbol temaşa oyunu ise ,bunları neden izliyorum. Umut golcü ama, gol atamıyor, top süremiyor, çalım atamıyor, top çalamıyor. Eeee ....ben de deli gibi koşayım. Beni de oynatın
    0
    0
    Yanıtla
  • malatyasporlu (3 yıl önce)
    artık olay net Hamza Malatya yenilsin diye herşey yapıyor. örnek: bülent,erkan,hafez 3 tane yedek sol bek ne demek. lokuki yedekte olmasın diye mi acaba yapmış. yazıklar olsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet Karadaş (3 yıl önce)
    Hiç tadımız tuzumuz yok.Allah şühedamıza rahmet eyleye.
    0
    0
    Yanıtla
  • Koray (3 yıl önce)
    Gol atınca sevinmeyen takım yapmışlar. Yine oynanan düzgün bir oyun yok sahada.
    0
    0
    Yanıtla
  • İsmail (3 yıl önce)
    Devre arasında yedi tane futbolcu aldık hiç birisimi Ahmet ıldızdan yada kubilaydan iyi değil de birtanesi kadroda yok bu Hamza hoca acil birakip gitmeli yoksa gönderilmeli ..Umut Buluta ligden en fazla forma giyen futbolcu rekoru kirdirmanin peşinde hoca.
    0
    0
    Yanıtla
  • HÜSEYİN (3 yıl önce)
    Yensekte yenilsekte ben bu elestiriyi yapiyorum.Bu kadar yeni transfer varken niye biri bile oynamazda sahaya hep hamzanın halay ekibimi cikar .yonetimde baskan veya başka biri demezmi Ey Hamza biz niye bu kadar transfer yapıp para ödüyoruz.. oynatmayacaksan biz bu adamları niye aldık...yazık bu taraftara yazık.. yönetimde,hamzada,futbolcuda nasıl olsa cebini dolduruyor...
    0
    0
    Yanıtla
  • Katılıyorum.Madem oynatmayacaksın, neden 37 kişilik A takım kadron var.Yine yeşillendi fındık dalları, acep ne olacak yarın halları?
    0
    0
    Yanıtla
  • Spartaküs (3 yıl önce)
    Malatyaya sakın gelmeyin
    0
    0
    Yanıtla
  • ahrar (3 yıl önce)
    hamza hocam tüm takımı sahadan çekin umut hepsine yeter
    0
    0
    Yanıtla
  • Ömer44 (3 yıl önce)
    Bu kadro maç kazanamaz. Değişiklik yaparsa belki. Çünkü her zamanki klasik kadro ve her takım Malatyaspor’un oyun tarzını öğrendi.
    0
    0
    Yanıtla
  • Turgut (3 yıl önce)
    Ayağınıza top değmeden gol yiyorsunuz. Bu nasıl takım ya.
    0
    0
    Yanıtla
  • Yılmaz (3 yıl önce)
    Hamza merak ediyoruz kanatlar kim forvet kim on numara kim öyle uzay dan nir taktik yapmıssın çözemedik bir izah etsen hamzaaaaaaaa
    0
    0
    Yanıtla
  • Ünal Basgül (3 yıl önce)
    Vallah bu 11 le dagıtır Antalya bizi , hamsa hoca yine umut , ahmet , kubilay , zekiyi oynatiyor.
    0
    0
    Yanıtla