SON DAKİKA
SON DEPREMLER

M. Yeşilyurt Belediye'nin Rakipleri de Kazanınca..

0
Güncellendi - 2021-03-26 07:48:54
M. Yeşilyurt Belediye'nin Rakipleri de Kazanınca..
A- A+ PAYLAŞ

Misli.com 3.Lig 1.Grup’ta mücadele eden Malatya Yeşilyurt Belediyespor, 24.haftada deplasmanda İstanbul ekibi Arnavutköy Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü’nü 2-1 mağlup etti ve puanını 46’ya yükseltti. Turuncu yeşilliler, lider Diyarbekirspor ile ikinci sıradaki Bucaspor 1928’in haftayı 3 puanla tamamlaması nedeniyle aradaki puan farkını kapatamadı.

Grup’ta 24.haftada oynanan karşılaşmalarda alınan sonuçlar şöyle:

Ofspor-Edirne Belediyesi Paş Edirnespor: 1-1

Belediye Derincespor-Çankaya Futbol Kulübü: 3-1

1877 Alemdağspor-Artvin Hopaspor: 1-0

Payasspor-Antalya Kemerspor: 1-1

Manisaspor-Kızılcabölükspor: 0-0

Arnavutköy Belediyesi Gençlik ve Spor-Malatya Yeşilyurt Belediyespor: 1-2

Bucaspor 1928-Nevşehir Belediyespor: 2-0

Diyarbekirspor-Fatsa Belediyespor: 1-0

Misli.com 3.Lig 1.Grup’ta 24.hafta karşılaşmaları oynandı. Grup’ta son 3 maçında 2 beraberlik, 1’de mağlubiyet yaşayan Malatya Yeşilyurt Belediyespor, 24.haftada konuk olduğu İstanbul ekibi Arnavutköy Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü’nü 2-1 mağlup etti. Üst üste yaşadığı puan kayıplarının ardından hanesine kritik bir 3 puan yazdıran Malatya ekibi, haftayı lider Diyarbekirspor’un (54) 8, ikinci sıradaki Bucaspor 1928’in (52) ise 6 puan gerisinde 46 puanla üçüncü sırada tamamladı.

Misli.com 3.Lig 1.Grup’ta 25.hafta karşılaşmaları 31 Mart Çarşamba günü oynanacak. Karşılaşmaların programı şöyle:

14.00 Malatya Yeşilyurt Belediyespor-Manisaspor

14.00 Fatsa Belediyespor-Belediye Derincespor

14.00 Edirne Belediyesi Paş Edirnespor-Diyarbekirspor

14.00 Antalya Kemerspor-Ofspor

14.00 Artvin Hopaspor-Payasspor

14.00 Kızılcabölükspor-Bucaspor 1928

14.00 Çankaya Futbol Kulübü-Arnavutköy Belediyesi Gençlik ve Spor

14.00 Nevşehir Belediyespor-1877 Alemdağspor.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Semih44 (3 yıl önce)
    Yapacak birşey yok sezon sonuna kadar çıkacakları her maçı alacaklar sonrada rakiplerinin puan kaybetmesini bekleyecekler. Yendikleri Arnavutköy sahasında ilk defa yeşilyurta yenildi 2.yarı ofspor kazası hariç kimse bu takımın bileğini bükemedi playoff için bu çok önemli ordada rakiplerini yener güvenimiz tam
    0
    0
    Yanıtla