SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Sonuca Bakıp da Eleştirmek Değil Amacım!

0
Güncellendi - 2021-04-08 08:34:18
Sonuca Bakıp da Eleştirmek Değil Amacım!
A- A+ PAYLAŞ

..Evet, tempolu bir maç, zorlu bir deplasman ve futbol severler için zevkli bir maçtı ama hayal kırıklığı içinde olan binlerce Malatyalıyı bir yere not etmeden.. 

Suat KOZLUKLU

Eleştiri, sadece yapıcı olmak amacıyla yapılırsa işe yarar. Gerisi eleştiri yapanın kendi egosunu tatmin etmekten başka bir şey değildir. O yüzden ben eleştiri değil ‘dost acı söyler kabilinden uyarayım’ dedim. 10 maçtır kazanamayan bir Y.Malatyaspor vardı ve ne yazık ki, bu istatistik bugün de değişmedi! Tam kaptan Adem Büyük ve kalecimiz Abdulsamed Damlu “zevahiri kurtardı” derken o da olmadı! Ne yazık ki, ateş hattına girdik.. Peki, Y.Malatyaspor nereye koşuyor…?

Evet, tempolu bir maç, zorlu bir deplasman ve futbol severler için zevkli bir maçtı ama hayal kırıklığı içinde olan binlerce Malatyalıyı da bir yere not etmeden de olmaz! Üstelik bugün günlerden, 4.04.2021 yani 4’ncü ayın 4. günü ‘Dünya Malatyalılar Günü’nde…

Yazımızın başında dedim ya, ‘eleştiri, sadece yapıcı olmak amacıyla yapılırsa işe yarar!’ diye… Bu konuda saygın bir çok kalem yazılarıyla, söylemleriyle yönetimi uyardı. Ara transfer döneminde yapılan transferler ne yazık ki takıma katkı sağlayamadı. Malatyayı ve Malatyaspor’u tanıyan İrfan Hocanın enkaz halindeki takımı yeniden ayağa kaldıracağı umudumu ise hala koruyorum..

Ancak, ‘ben bilirim diyen, dediğim dedik çaldığım düdük’ diyen sayın başkana sormak isterim..

Hep başkalarında buldunuz suçu. Artık “Sorumlu benim, gereğini yapacağım” demenin zamanı gelmedi mi sayın başkan?

Hemen her şeyimiz zevahiri kurtarmaya odaklı. Onun için de hep aynı hataları ve felaketleri tekrar tekrar yaşıyoruz.

Artık kritik haftalara girildi. 3 puanlı sistemde her an her şeyin olması mümkün! O yüzden her puanın ayrı önemi var…

Sayın başkan, gelin ‘çuvaldızı önce kendimize sonra başkalarına batıralım!’ ve Türkiye Futbol Federasyonu’nun (TFF) bu sene de Süper Lig’den düşmeyi kaldırır mı? diye papatya falları açmayalım?

Ve gelin hep birlikte aşağıdaki soruya yanıt bulalım;

Bugün geldiğimiz nokta itibariyle hangisi daha zor. Kalmak mı? Yoksa, bir mucizeye imza atıp düşmek mi?

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

17 yorum yapılmış

  • ARY (3 yıl önce)
    Devre arası takıma alına futbolcular takviye olacak, takımın gücünü arttıracaktı böylece kötü gidiş bir nebze durdurulabilirdi.Düşme hattında olan takımlar bu transferlerle çıkışa geçti,maç kazanmaya başladı. 7 futbolcu geldi dediler,neciler bellideğil. İlk 11 de oynayanı yok bu gelenlerin.. Mallan sonradan giriyor hiç bir etkisi,katkısı olmuyor oyuna. Yani Malatya kandırılmaya devam ediyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hasan (3 yıl önce)
    Adil gevrek günler su gibi geçiyor bu takımı derede bogacagini düşünmek bile istemiyorum bir kerede dürüst ol bize lazım olan puanlar için takımı kenardan seyretme içindekilerin acısını sende yaşa bu takıma önce ben sizin başkanımızın siz çıkın aslanlar gibi oynayın benim bu şehire sözüm var siz ligde kalın paranizi vermek benim boynumun borcu olsun de hadi adil.
    0
    0
    Yanıtla
  • baba (3 yıl önce)
    Farzedelim, olmaz ya, bu takım 45 puan alıp liğde kaldı.Borcu kim ödeyecek, tff lik,FİFA lık olacaksın. Transfer tahtan kapalı olacak.Bu sefer ligin başında havlu atacaksın, Karabük gibi . Sonrası aynı1-2-3-Bal-amatör . Beş altı sene ızdırap, halbuki Avrupa mali durumu bozuk takımı böyle uğraştırmıyor. Direkt amatöre yolluyor. Federasyon bunu yapmazsa , kulüp yapmalı, bence şu anda liğlerden çekilmeli. Adil istifa falan demeyin faydası yok, bu takımı kimse de almaz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Bu aklı sana Adil gevrek mi verdi?
    0
    0
    Yanıtla
  • M.Saim (3 yıl önce)
    Genelde sonuç odaklı yorumlar.Malesef Malatya ‘ya gelen hocaların hemen hemen hiçbiri beğenilmiyor.Yorumlar yapıcı olmaktan uzak önüne gelene vurmaktan ibaret oldu. Bu saatten sonrada hedef göstererek linç edercesine yorum yapmanın takıma hiç mi hiç faydası Yok .Var gücümüzle sabırla sonuç ne olursa olsun destekleyip sezon sonunu beklemeliyiz.Çünki bu takım Malatyaspor’umuzu sevenlerin takımıdır.Başkanıda futbolcusuda,hocasıda gelir gider takım biz sevenlere kalır
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyasporda hiç bir teknik direktör başarısız değildi.Sıkıntının ne olduğunu zaten taraftar biliyordu.Malatyasporu yönetenler,Sorunu T.direktörler üzerinden ,yancıları kullanarak kamuoyunu hep T.direktörler üzerinden oyalayıp yanıltmaya çalıştılar yada yanılttıklarını zannettiler.Takımı göz göre göre yiyip bitirdiler.
    0
    0
    Yanıtla
  • kadir (3 yıl önce)
    suat bey öncelikle bu yapıcı yorumuznuzdan dolayı sizi kutlarım kimseyi incitmeden kaleme almışınız 45. yıılık taraftar olarak teşekkür ederim. sizin gözden kaçırdığınız bir olay var. adil gevrek yönetime getirildiğinde amaç efsane malatyaspor gibi borçlu klüp olmaması için tüzük değişerek adil gevreği getirdiler peki kimler getirdi. ahmet çakır.. bülent tüfekçi ve öznur çalık. peki neden adil gevreği çağırıp hesap sormuyorlar peki neden selahattin gürkan vurdum duymaz. geçen sezon küme düşme kaldırıldığında adil gevrek devletin televizyonuna bağlanarak dediki bu sezondan ders aldık önümüzdeki sezon taraftara şeref sözü veriyorum peki ne oldu şeref sözü şeref sözü bu kadar basitmi. ali ravcı bu kulüpte ne işe yarar burdan sorarım ali ravcı adil gevreğimi temsil ediyor malatyayımı temsil ediyor eğer malatyayı temsil ediyorsa çıksın gerçekleri konuşsun. konuşmadığına göre adil gevreği temsil ediyor demek. suat bey siz bana desenizki. nurettin soykan . hikmet tanrıverdi ve haşim karadağ dönemlerindeki. yöneticileri sayın ve kimler hangi görevde olduğunu sorun size söylüyeyim. şimdi bakıyosun size yemin ederim adil gevrek ve ali ravcıdan başka kimseyi tanımıyorum. 2.başkan kim?. as başkan kim ?.. basın sözcüsü kim ?.. futbol şübe sorumlusu kim?.. inanki bilmiyorum.. adil gevrek geçen sezon ocak ayındaki hatalarında dolayı kümeye düşttük buseneye bakıyosun yine aynı hata topçu sat yerine aynı kalitede adam almama ve yine kümeye düşme. ve başka bir olay çok ucuz maliyetlere oyuncular aldın milyon yurolara sattın kim hesap soruyor. tek kelimeyle milletvekilleri olarak belediye olarak.. taraftar olarak dernekler olarak basın olarak ve şehir olarak süperligi hak etmiyoruz bu bize müstahak suat bey
    0
    0
    Yanıtla
  • hangimiz sevmedik (3 yıl önce)
    Eyvah, Eyvah ki nasıl Eyvah, 04.04.2021 Malatya lılar gününde şehrimizin,gelişimini,diğer sosyal konulardaki durumları,Malatya nın Eğitimde,Sanayide,Tarımda vs. konuları konuşmak gerekirken ,Ortak paydamız,Malatyaspor konuların önüne geçti,gerek yönetim,gerekse futbolcular şehrimize bu eziyeti çektirmemeli,Gerek Malatyanın Valisi,Belediye Başkanları,Sivil toplum kuruluşları,Taraftar Gurupları, kendini Malatyalı hissedenler,lütfen bu işe bir el atmalı, KAN KAYBI,bir an evvel durdurulmalı .............NE MUTLU MALATYALIYIM DİYENE......
    0
    0
    Yanıtla
  • MALATYAM İÇİN (3 yıl önce)
    Sadece MALATYALI ZENGİNLERİN neden memleketlerinin takımlarına sahip çıkmadıklarını düşünüyorum. Süper LİG takımları PARA olmazsa bu ligde tutunamazlar. ZENGİNLERİMİZİN birçoğu düşmüşler FB-GS-BJK gibi İstanbul takımlarının peşlerine ona üzülüyorum. MEMLEKETİMİZİN takımına sahip çıkmamız lazım. Spora yatırılan PARA KDV den düşüyor zaten. EFSANE BATTI GİTTİ. Hala da herkes onu arıyor. Keşke onu tekrar eski günler ki gibi SÜPER LİGDE görsek YILLAR geçti borç mu kalır bence ALACAKLILAR bile feragat etmişlerdir artık. Birileri uğraşsada tekrar eski günlere dönsek. YENİ MALATYASPORUMUZ SÜPER LİGDE ama kıymetini bilmiyoruz. Düşersek çok ararız. Bence VATANDAŞ olarak bizlerde destek çıkmalıyız GÜCÜMÜZ nispetinde tabi. Eskişehir gibi SANAL BİLET bastırıp TAKIMA destek çıkabiliriz.
    0
    0
    Yanıtla
  • MUSTAFA (3 yıl önce)
    Malatya da ki takımara gelen her yönetici takımı yok edip ortadan kaldırdıktan sonra gidiyor. Bu adet oldu ancak şehrin ileri gelenleri hala bunu anlamadı. Nasıl ki Malatyasporu Haşim Karadağ yok edip toprağa gömdükten sonra başkanlıktan ayrıldı. Adil Gevre te Yeni Malatyasporu yok edip toprağa gömdükten sonra gidecek. Milletvekilleri ve belediye başkanları bunu bile bile geçen sezon takımı düşürdükten sonra yönetimi bu adamdan almadılar. Felaket geliyorum dedi. Ancak kimse umursamadı. Ders çıkarılmadı. TARİH TEKERÜR ETMEKTEDİR.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hakan (3 yıl önce)
    Burada yazanlara bakıyorum sorun hoca değil sorun yönetimin yonetimsizligi.Gecen sene takımın puan getirecek adamını satıyorsun.Bu senede on liberoyu satıyorsun.Gerekcesi ise maddi durum yahu kardeşim maddi durumunuz yoktu bırakın gidin neden bırakmadın.Hocaya bahane bulmayin malzeme hatalı ise terzi nasıl diksin kardesim
    0
    0
    Yanıtla
  • kündübekli (3 yıl önce)
    Kardeşim Hoca tercihi % 100 yanlıştı bunu görmeye hocanın önceki performanslarına bakmak yeterli buz bu takımı % 100 düşürecek geciken birşey yok bir maceraya daha girmek mantklı olur mesut hoca boşta getirilmeli irfan buz da azıcık hırs sistem hiçbirşey yok yazık olur son fırsat
    0
    0
    Yanıtla
  • Ne hocası ne taktiği.30 haftaya geldik hâla problemin ne olduğunu bilmiyorsun?.Sabah Hamza ,akşam Hamza...O Hamza hocan da sahasında Göztepeyi yenemedi.Neyin peşindesin?
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya sevdalısı (3 yıl önce)
    Sayın kozluklu bir insan isteğe bağlı bir görevi yapamıyorsa bırakır ,bizim başkanda geçen sezon görevi tadında bırakmaliydi,şu anda bıraksa ne olur bilmiyorum Haziran 2020 kadar olan borç 60 trilyon şu andaki borcun 160 trilyon olduğu iddalari var ilimizde yönetim dahil başkan dışında bu kulüpte olup bitenleri bilmiyor,sözde birde divan kurdularki kulüp borç batagina batmasın diye.
    0
    0
    Yanıtla
  • Nuri (3 yıl önce)
    Bu takım hiç bir takımı yenemez.Futbolcular da tükenmişlik sendromu yaşanıyor.Sebebi klüp yönetimi.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali (3 yıl önce)
    Takımına sahip çıkmayan,zengin Malatyalilarin ESERIDIR. Bu iş başkanla OLMAZ. Takım Resmen Düşmüştür. Sınır sistemlerinizi bozmayınız
    0
    0
    Yanıtla
  • Efsane malatyasporlu (3 yıl önce)Ali isimli kullanıcı yorumuna
    Siz zengin olun hesap vermeyen nereye para harcadığını bilmediğiniz bir yönetime paranızı verirmisiniz,yönetimde bulunanlar bu kulübe ne kadar ceplerinden para vermislerki zenginlerden para istesinler ,hiç bir iş adami güven duymadığı yere bir kuruşunu vermez .
    0
    0
    Yanıtla