SON DAKİKA
SON DEPREMLER

AKP İl Başkanının İşyerinde Korona

0
Güncellendi - 2021-04-14 00:38:53
AKP İl Başkanının İşyerinde Korona
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya İl Başkanı İhsan Koca, İnönü Caddesi'ndeki avukatlık bürosunu 3 çalışanının korona virüs testinin pozitif çıkması üzerine geçici olarak kapattı.  

Koca, sosyal medya hesabından yaptığı duyuruda, “Büromuz 3 arkadaşımızda Covid-19 testi pozitif çıktığı için bu hafta faaliyetine uzaktan çalışma şeklinde devam edecektir. Bilgilerinize sunarız.” ifadelerini kaydetti. 

Koca, kendisinde bir şey olmadığını, ancak ortağı Avukat Sebahattin Bak ile 2 büro çalışanının testlerini pozitif çıktığını kaydetti.  

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • MURATHAN (3 yıl önce)
    Yorum yazmak için yazma kardeşim. Belliki bilmiyosun böyle şeyleri, DANIŞMANLIK neymiş. Burada size yorum yapma hakkı verilmiş sizde suyunu çıkarıp cehaletinizi aşikar bir şekilde belli ediyosunuz. Haber ne diyor, senin yaptığın yorum nerde. Yuhhhhh artık biraz seviye MUSTAFA. Belliki fikirlerin böyle seviyesiz ve saçma, bu nedenle ne kimse değer verip nede kendini dinletebiliyorsun. Burada bir fırsatını buldun DANIŞMANLIK nedir yav. Lütfen biraz seviye. Bakın gazete okuyosunuz biraz kültür lütfen. Okuduğunuz gazete cehaletinizi alamıyorsa okumayın kardeşim. Resimlere bakmakla olmuyor...SAYGILARIMLA
    0
    0
    Yanıtla
  • Huzur (3 yıl önce)
    Orda çalışan Eray kardeşime rabbimden şifa diliyorum...
    0
    0
    Yanıtla
  • mustafa (3 yıl önce)
    Avukatlık kelimesini anladım da Danışmanlık nedir? neyin danışmanlığı, hangi işin danışmanlığı.....
    0
    0
    Yanıtla
  • Hukuki danışmanlık
    0
    0
    Yanıtla